Попуст од 20% на надоместокот за кодот за упатување на Binance Како да се регистрирате како член за упатување

 

Попуст на надоместокот за кодот за упатување на Binance 20% Како да се регистрирате како член за упатување

Дисконтната стапка на надоместокот за упатување на Binance Exchange до 20% се применува на препораките

Дали знаевте дека можете да добиете до 20% попуст користејќи го кодот за упатување на Binance?

Доколку сте заинтересирани да инвестирате во виртуелна валута,

Можеби сте слушнале за размената „Binance“.

Тоа е и затоа што оваа берза моментално е најпопуларната берза за виртуелни валути во светот.

Денес, би сакал да воведам краток вовед за оваа размена, предностите што можете да ги почувствувате, па дури и да се приклучите на Binance.

Binance Exchange, која беше создадена во 2017 година и брзо порасна поради инвестицискиот бум во виртуелната валута,

Во моментов е препознаена како водечка платформа со сите карактеристики поврзани со криптовалутите.

Бидејќи многу луѓе ширум светот го користат, тој е оценет како сигурен во однос на обемниот обем на трансакции и безбедност.

Треба да се регистрирате како член за да тргувате на оваа берза.

Кога ќе се регистрирате како член, можете да добиете попуст од 20% со внесување на кодот за упатување.

Binance Exchange им обезбедува на корисниците програма за упатување.

Ние нудиме можности за заработка со попусти на провизија.

Затоа, доколку не ја пропуштите оваа можност и направите трансакција користејќи го кодот за упатување,

Можете да имате корист од висок процентен попуст на таксата.

Binance во моментов не поддржува корејски јазик, па има некои луѓе кои не сакаат лесно да го преземат предизвикот.

За овие луѓе, ќе објасниме како да се регистрирате за Binance и како да поставите корејски јазик.

Како да добиете 20% попуст на препораките на Binance Exchange

  1. Одете на почетната страница за регистрација на Binance преку врската.
  2. Кликнете Регистрирај се со телефон или е-пошта.
  3. Внесете ја вашата адреса за е-пошта или број на мобилен телефон, а потоа внесете ја вашата лозинка.
  4. Внесете го кодот за потврда испратен на вашата е-пошта или бројот на мобилен телефон.

1. Пристапете до почетната страница за регистрација на Binance преку врската.

Со кликнување на сликата погоре автоматски ќе ве однесе до почетната страница за пријавување на Binance каде што е внесен кодот за упатување.

Кога се пријавувате, можете да добиете попуст од 20% на такси со внесување на вашиот упат на Binance.

2. Кликнете Регистрирај се со телефон или е-пошта.

Кликнете Регистрирај се со телефон или е-пошта за да влезете во екранот за пријавување.

3. Внесете ја вашата адреса за е-пошта или број на мобилен телефон и потоа внесете ја вашата лозинка.

Изберете и внесете ја претпочитаната е-пошта или телефонски број, а потоа внесете ја лозинката.

Лозинката мора да содржи најмалку 8 знаци, 1 број и 1 голема буква.

Ако сте внеле преку врската погоре, таа автоматски ќе се внесе во ID на упатување подолу.

Ако е празен, внесете J24I6ZG2 за да добиете попуст од 20% на таксата.

Ги прочитав и се согласувам со Условите за користење и Политиката за приватност на Binance. треба да проверите

Ќе бидете регистрирани, затоа погрижете се да го проверите и кликнете Креирај лична сметка за да продолжите на следниот чекор.

Ако се појави овој екран, лизнете ја стрелката подолу за да одговара на сложувалката.

4. Внесете го кодот за потврда испратен на вашата е-пошта (или на бројот на мобилниот телефон).

Ќе се испрати код за потврда на е-поштата или бројот на мобилниот телефон што го внесовте.

Ако е-поштата не е пристигната, ве молиме проверете ја вашата папка за спам.

По завршувањето на кодот за потврда, првото регистрирање на Binance е завршено.

За да продолжите со тргувањето со фјучерси потоа, мора да поминете низ процесот на автентикација на идентитетот и ОТП автентикација откако ќе се регистрирате.

Проверката на идентитетот може да се изврши или со лична карта, пасош или возачка дозвола.

Потребна е и автентикација на самофотографирање, а Google OTP мора да се постави како двојна безбедносна поставка.

Ве молиме погледнете го видеото подолу за автентикација на лична карта и метод за регистрација на OTP.

Метод на поставување на корејски јазик на Binance Exchange

Во моментов, поддршката за корејски јазик е прекината на Binance и многу луѓе се соочуваат со непријатности.

Поради посебниот акт на Комисијата за финансиски услуги на Република Кореја, Кореја

Забрана за користење на корејски вон, забрана за бизнис со корејски државјани, забрана за користење на корејски јазик

Поддршката за корејски јазик е прекината на Binance бидејќи проблемите се во сметката.

Сепак, постои начин да се користи Binance Exchange на корејски користејќи Chrome.

Корејска поставка за компјутерска верзија

Прво, треба да го инсталирате Chrome на вашиот компјутер.

Пребарајте Google или Naver за Chrome или кликнете на врската подолу за да пристапите до страницата за преземање

Инсталирајте Google Chrome.

https://www.google.com/chrome/

Следно, пристапете до почетната страница на Binance.

Ако кликнете со десното копче на празен простор на почетната страница на Binance, ќе се појави мени.

Меѓу нив, кликнете Преведете на корејски.

Потоа Chrome автоматски ќе ја преведе почетната страница на Binance на корејски.

Ако сакате да се вратите на англиски, кликнете на иконата прикажана на сликата десно од лентата за адреси.

Кликнете на откриениот јазик за да се вратите на оригиналот

Ако повторно кликнете на Корејски десно, ќе се преведе на корејски.

Корејска поставка за мобилна верзија

Прво, преземете го Chrome од Google Store или Apple App Store на вашиот телефон.

Откако ќе преземете сè, стартувајте го Chrome и пристапете до почетната страница на Binance.

Ќе има три точки во горниот или долниот десен агол.

Кликнете на трите точки и ќе се појави мени, скролувајте надолу за да преведете.

Изберете Преведи и Chrome автоматски ќе започне да преведува.

Ако сакате да го промените назад, само кликнете View Original за да го вратите на англиски.

Важноста на попустите на надоместоците за размена на Binance

Многу инвеститори користат Binance

Важноста на попустите на надоместоците често се занемарува.

Како што вели старата поговорка, собирањето прашина е планина.

Ако размислите за тоа на краток рок, можеби нема да мислите дека тоа е губење на такси, но

Инвеститорите кои долгорочно инвестираат можат да си го дозволат и овој мал надомест.

Мислам дека многу добро знаете дека тоа ќе биде сума што не може да се игнорира.

Ако добиете попуст на таксата, со минимизирање на трошоците за трансакцијата на такси,

Износот што излегува како надомест може да се замени со износот на инвестицијата, што може да ја зголеми стапката на поврат.

А кога се инвестира со висока фреквенција, провизијата исто така се усложнува, така

Ако го искористите попустот на провизијата, ефектот на мешање дополнително се засилува.

Исто така, во случај на големи инвеститори, при тргување

Со толку пари би можел да вложам уште малку.

Мислам дека имаше многу случаи кога таксата беше џабе.

Меѓутоа, ако го искористите попустот на таксата овде и инвестирате голема сума

Можете да заштедите до десетици милиони вони годишно,

Во голема мера можете да го почувствувате искуството со и без попустот од провизија од 20% за секоја трансакција.

Дисконтната стапка на надоместокот за упатување на Binance Exchange до 20% се применува на препораките

Процесот на регистрирање како член со внесување на кодот за упатување е многу едноставен и лесен.

Задолжително искористете го попустот од 20% на такси.

Ако се регистрирате без да го внесете кодот за упатување при пријавувањето,

Бидејќи подоцна не можете да го искористите попустот од 20%,

Добијте код за попуст од 20% кога првпат ќе се регистрирате како член

Препорачуваме намалување на провизиите за да се зголеми профитабилноста.

тргување со фјучерси

основната такса

Попуст за упатување

БНБ монета попуст

BUSD тргување попуст

граници

0.02%

0.018%

0.018%

0.012%

пазарна цена

0.04%

0.036%

0.036%

0.03%

тргување со фјучерси

основната такса

Попуст за упатување

БНБ монета попуст

BUSD тргување попуст

граници

0.02%

0.018%

0.018%

0.012%

пазарна цена

0.04%

0.036%

0.036%

0.03%

Разликата помеѓу Binance BUSD и USDT

Попустите на таксите се засноваат на ВИП статус, како и на кодови за упатување.

Може да бидат достапни дополнителни попусти за такси.

Постојат нивоа од ВИП 0 до ВИП 9 на Binance,

Има корист што надоместокот се намалува како што се зголемува нивото.

Особеноста на ВИП програмата на Binance е тоа што повисокиот обем на тргување не мора да резултира со повисоко ниво.

Со цел да се подигне нивото на ВИП, сопствената монета на Binance, BNB Coin, се користи за секое ниво.

Мора постојано да држите одредена сума и да управувате со бројот на BNB монети.

Како репрезентативен пример, со цел да се исполни VIP ниво 1,

Обемот на тргување за 30 дена мора да биде поголем или еднаков на 1,000,000 BUSD;

Содржината на монетите BNB мора да биде поголема или еднаква на 25 BNB.

Денес, ги разгледавме поволностите за пријавување на кодот за упатување на Binance и попуст за такси за VIP ниво.

Ако сè уште не сте се регистрирале за Binance, ве молиме регистрирајте се преку оваа врска и добијте 20% попуст на такси.

Покрај тоа, многу луѓе ги користат Binance Exchange и Bybit Exchange, кои се двата главни планински венци.

Не само размена на Binance, туку и размена на Bybit.

Ние обезбедуваме врска до 20% попуст на такси.

Линк за регистрација со попуст од 20% Bybit

Ако се регистрирате со компјутер, ако се регистрирате за членство преку врската

Можете да видите дека кодот автоматски се внесува во кодот за упатување,

Во случај на мобилен, мора да го внесете сами.

Внесете го кодот за упатување Bybit B5QJY и добијте 20% попуст на провизија

Ви посакуваме успешна инвестиција.