Брзина на повлекување Брзина на повлекување Време 3 пати на ден

Добро утро

Кореја веќе долго време е загрижена за брзината.

Се чини дека е горда земја.

Брзината на интернетот е доволно брза за да се нарече интернет моќ

Луѓето од други земји велат дека тоа е земја која прави с anything брзо.

Знам.

Тоа е навистина за да направите нешто толку брзо.

Се чини дека имате одлични способности.

Затоа сте малку чувствителни на брзина.

Брзината на повлекување монети е исто така важен дел.

Сега, перцепцијата за инвестиции брзо се менува.

Вистина е дека постои огромен интерес за акции и биткоин.

Во меѓувреме, кога остварувате профит и повлекувате пари,

Ако не сте го почувствувале, нема да знаете.

Би сакал да ја објаснам брзината на повлекување на Bybit.

На пример, дури и ако аплициравте за повлекување до 17 часот

Бидејќи повлекувањето се прави последователно по скринингот

Мора да почекате најмалку 30 минути и до 2 часа.

Вистина е дека времето на повлекување на Bybit е ограничено во споредба со другите размени.

Тоа е размена каде што можете безбедно да тргувате.

Горенаведеното барање за повлекување на Бибит е 3 пати на ден.

За разлика од другите размени, мора да аплицирате во ова време на апликација.

Ако го пропуштите ова време на апликација, се чини дека депозитот ќе се изврши во следното време на повлекување.

Се чини дека има посебно време за аплицирање за повлекување поради стабилноста на серверот.

Тоа е затоа што времето за повлекување е ограничено

Делот каде што се случува заостанување во тргувањето со монети е

Не го почувствував!

Ова е многу важно кога се затвора позиција во брзање.

Корејско време 9 часот наутро (наутро), 17 часот (попладне), 1 часот наутро (зори) е

Ве молиме, бидете сигурни дека ќе ја поднесете вашата апликација 30 минути пред времето на повлекување за да го забрзате процесот на повлекување.

Ако ги повлечете приходите вака

Парите ќе се кредитираат на вашата сметка.

За брзината на повлекување на Bybit, ве молиме погледнете го вистинското барање за повлекување.

Пробајте и сигурно ќе знаете.

Кога поднесувате барање за повлекување, 30 минути пред времето на повлекување

Доколку аплицирате, вашето повлекување ќе се изврши во одредено време.

кликнете на фотографијата Прозорец за регистрација на попуст за провизија ByBit Lifetime 20% Да оди

 

Оние кои се пријавуваат преку мобилната апликација

Референтен код [B5QJY] Мора директно да внесете за да добиете придобивки за упатување.

Оние кои се пријавиле без да внесат упат

со разговор во живо Упатство за идентификација 18499 барање за регистрација Ако направиш

Достапни се придобивки за упатување.

Брзината на повлекување на бибитите не е брза

Не треба да се грижите за тоа, бидејќи е безбедно во однос на безбедноста.

Се чини дека е безбедно да се користи.

Ви посакуваме безбедни трансакции на Бибит.

%d bloggers like this: