Вовед во конфигурација на Binance

 

 

 

Вовед во конфигурацијата Binance.

Binance се смета за еден од најголемите центри за луѓето ефикасно и беспрекорно да ги разменуваат крипто-валутите.

Binance има свој знак за криптовалута наречен BNB, и кога трговците го користат овој токен за вршење трговија,

Може да очекувате значителни заштеди од такси за трансакции.

Како резултат на своите политики, Binance може да привлече внимание на разни луѓе и да стане синоним за трговија со криптовалути.

 

비트코인 이미지

^^^^^^^^^^

Binance 20% Код за упатување

 

Екосистемот Бинанс се состои од три вида налози за тргување: Можно е.

 

1. ограничување на нарачката
Доколку се изврши налог за ограничување, тоа ќе биде во согласност со ограничената цена што ја дава трговецот.

На пример, ако трговец сака да купи криптовалута користејќи ограничување, ние ќе поставиме максимална граница на цената што тој е подготвен да ја плати за таа валута.

Како резултат, тие можат да ги стават рацете на нивната валута по или под максималната цена.

Исто така, ако трговец сака да ја продаде својата крипто валута, тој ќе постави минимална граница на цената на која е подготвен да ги пушти своите имоти.

Така, тој ќе може да ја продаде својата валута по или над минималната цена.

Нарачките за ограничување нудат голема моќ, бидејќи тие можат да им дадат на трговците можност да добијат широка контрола врз трговската цена.

Ова ќе им биде од голема помош, особено за време на периоди со голема нестабилност.

2. Пазарен налог
Купете или продадете која било криптовалута на Binance по најдобра цена во моментов на пазарот на платформата по нарачки на пазарот.

Познат е како еден од најсигурните методи на тргување затоа што ви овозможува да извршувате ефективни занаети со многу брзи брзини.

3. Без нарачка
Нарачка за застој е нарачка со која се тргува за ограничен период.

Овој тип на нарачки ги користи и ограничувачките и карактеристиките на стоп за да им помогне на трговците да го минимизираат нивниот ризик.

Нарачката за стоп им овозможува на трговците да купат или да ја ослободат својата крипто валута откако цената ќе надмине одреден праг.

Нарачките за ограничување се детално дискутирани погоре.

Во овој тип на нарачки, стоп налозите и ограничувачките налози се комбинираат за да им дадат на трговците најдобро искуство во тргување со валути.

Кога ќе се достигне цената на стоп, нарачките за стоп се претвораат во ограничена нарачка.

비트코인 이미지

 

Како да поставите команда за ограничување на стоп!

Како што сугерира името, ако сакате да поставите налог за ограничување на запирање, треба да поставите две ознаки за цени.

Стоп знаци и гранични знаци.

Знак стоп е одредена цена утврдена каде започнува трговијата.

Сè што е над оваа ознака ќе дејствува како бонус за трговците.

Ограничена ознака се смета за вредност надвор од ценовниот опсег поставена со ознаката за запирање.

Сепак, еден од клучните чекори за извршување на налог за запирање е да се воспостави период за време на кој може да се изврши трговијата.

Трансакциите извршени надвор од овој обем не се сметаат за завршени.

Главната предност на вршењето трговија со ограничување на стоп е тоа што му дава можност на трговецот да издаде јасен налог во однос на времето кога налогот може да се изврши.

Сепак, лошата страна на овој вид нарачки е тоа што трговијата е поверојатно да се случи.

На пример, ако сакате да го продадете вашиот удел на крипто валута, но таа не достигне знак за застој во потребниот период, трговијата не може да се изврши.

 

 

Неколку фактори го издвојуваат Binance од другите платформи.

Првиот е фактот дека наплатуваме исклучително минимални такси за сите постапки извршени преку оваа платформа.

Друга работа е што таа обезбедува огромна ликвидност.

Ова значи дека пазарот е стабилен, овозможувајќи им на корисниците брзо купување или продавање на крипто-валути.

Binance, исто така, им овозможува на корисниците највисоко ниво на безбедност за да обезбедат дека нивните средства / крипто валута за Bitcoin се добро заштитени од сите хакери.

Платформата исто така има потенцијал да спроведува многу брзи трансакции.

Неодамна беше објавено дека Binance може да оствари близу 1,5 милиони занаети во секунда.

Тоа е бројка за која треба малку ритам!

 

Кога корисниците истражуваат повеќе пазари за да инвестираат, тие бараат пазари каде што можат да тргуваат со многу валути под еден покрив.

Binance им нуди на корисниците широк и разновиден пазар со околу 150 крипто-валути за избор.

Binance дава можност за разни стартапи со крипто-валути да ги претстават своите белези на пазарот.

Овие стартапи можат да го користат Binance како отскочна штица за да соберат средства за нивните белези преку Почетна понуда на монети (МЦК).

Ова не само што е корисно за основачите, туку и поединците кои инвестирале можат да ги продадат своите акции кога нивната вредност ќе се зголеми и да остварат значителен профит.


Избрани објави

До 20% попуст на препораките за Binance

Дури и ако веќе сте се пријавиле, подобро е да се пријавите повторно ако сте се пријавиле со %~15% Исто така, ако сакате да тргувате со фјучерси, мора да отворите сметка за фјучерси.

Leave a Reply

%d bloggers like this: