Депозит за бинансирање

바이낸스 입금 텍스트 이미지

Депозит за бинансирање

Еве 9 начини да депонирате на Binance!

Како прво, многу луѓе

Откако купивте паричка на домашна размена на места (Upbit Coinone, Bithumb, итн.)

Вие го користите како начин да испратите до Binance.

 

Малку е вознемирувачко, но лесно е откако ќе се навикнете.

 

Бинанс Преку плаќање со кредитна картичка или трансакција со P2P

Депозит во корејски вон (KRW) е исто така можен

 

тогаш од сега па натаму Од метод на депозит до метод на повлекување

и надоместок Ајде да влеземе во детали.

 

바이낸스 20% 수수료 할인 가입

 

За да депонирате пари на Binance, прво мора да се регистрирате за Binance.

Ако сè уште не сте се пријавиле на Binance Exchange,

20% попуст врска за доживотна провизија Препорачуваме да се пријавите со

Препорачуваме пререгистрација за оние кои се пријавиле во опсегот од 0-10%.

Ако сакате да дознаете повеќе за ова Написи за такси за бинанси на

те молам забележи

Методи на депозит за бинансирање

 

Кликнете на копчето fiat и spot

Кликнете на копчето за депозит

Кликнете на табулаторот Крипто валута

Изберете депозитна крипто валута

Изберете мрежа за депозити

Копија од адреса на депозит

Депозит на корејски вон на самото место на размена

Купување парички за размена на самото место

Депозит на Binance

 

Ethereum многу се користи за купување монети на размена на самото место.

Начин на плаќање на Binance картичка

 

Fiat и кликнете на самото место

Кликнете на депозит

Изберете го табулаторот Fiat

автентикација на идентитет

Изберете ја вашата валута и начин на плаќање

Во тек е плаќање со картичка Binance

 

Методи за повлекување на Binance

 

Кликнете на страницата за преглед на паричникот

Кликнете на копчето за повлекување

Изберете криптовалута за повлекување

Изберете ја вашата мрежа

Внесете износ за повлекување

Внесете адреса за повлекување

Кликнете на Испрати

верификација на кодот

Повлекувањето на Binance е завршено

За повлекување се плаќа такса

Лично, имам ниски провизии за трансакција.

Препорачуваме да повлечете пари со Ripple.

 

 

Надоместоци за повлекување на Binance

 

БТК: 0.0005

ЕТХ (ERC20): 0,005

XRP: 1

TRX ERC20): 211

СНТ: 159

 

Прво на сите, Бинанс Депозитните такси се бесплатни е

Сепак, надоместоците за повлекување се мерат различно за различни крипто-валути.

Може да се повикате на горенаведеното за надоместоци за повлекување на репрезентативни крипто-валути кои често се користат за пренос.

 

바이낸스 20% 할인 코드 이미지

XPC9ZLH6

%d bloggers like this: