Добијте попуст на надоместоците пред да започнете со тргување со фјучерси на Binance Exchange

Размена на бинанси

Размена на бинанси

Добијте попуст на провизии пред да започнете со тргување со фјучерси

</s></s>

Лудоста на монетите овие денови е значителна.

Има многу луѓе кои инвестираат во монети бидејќи приносот на монети е доста висок.

За да инвестирате во монети, мора да поминете низ размена.

Иако веќе постојат размени од големи размери во Кореја,

</s></s>

Многу луѓе ја користат светската берза број 1 за да користат тргување со фјучерси.

Јас користам Binance.

Binance ви овозможува да се регистрирате со код за упатување.

</s></s>

Биткоинот продолжува да паѓа

Вистина е дека е тешко да се предвиди до каде ќе падне.

Како резултат на тоа, тешко е да се види многу забавно преку домашни размени.

На домашните берзи, можете да видите профит само на пазарот на бикови.

Ова е затоа што е поддржано само тргување на место.

</s></s>

Меѓутоа, ако веќе сте член на девизната Binance,

Можеби сте направиле огромен профит.

</s></s>

Оние од вас кои не се запознаени со Binance или с yet уште не се регистрирале за Binance, можеби не знаат,

Ако користите тргување со Binance Futures, можете да го направите тоа дури и на огнен пазар како денес.

Може да остварите профит како пазар за бикови,

Можно е да се зголеми профитот преку потпора.

</s></s>

Размена на бинанси
</s></s>

 

Бинанс

Попуст на надоместокот за тргување со фјучерси

 

За да тргувате со Binance Futures, посетете ја страницата за пребарување.

‘Binance Exchange’ По пребарувањето, внесете препорачач или

‘Линк за упатување на Binance Exchange’ Можете да се регистрирате со

</s></s>

Binance Referral Code
</s></s>

Кога се регистрирате како член на Binance, внесете го упатот за Binance [XPC9ZLH6] како погоре или

Пријавете се со врска за упатување

Можеби сте подобни за попуст на надоместокот, затоа ве молиме помогнете.

</s></s>

Комисија стапка на попуст 20% Бидете сигурни да го проверите и да се регистрирате!

</s></s>

Откако ќе се регистрирате, можете да се најавите и да го видите главниот екран.

</s></s>

</s></s>

Во случај на Binance Futures, во менито наречено Деривати,

Само кликнете на фјучерсите на USD-M.

</s></s>

После тоа, кликнете на картичката „Трговија со фјучерси“.

Откако ќе кликнете, ќе ги видите поставките за сметката за подарок десно.

Едноставно креирајте сметка за подарок со отворање.

</s></s>

За тргување со фјучерси на Бинанс, тргување со фјучерси преку USDT и Bitcoin

Стандардно е поставено.

</s></s>

Може да се префрлите на тргување со други фондови на други монети со кликнување на визуелните делови.

Во тоа време, важно е да бидете внимателни кога користите тргување со фјучерси.

Делот каде што можете да ја помножите вашата добивка или загуба со множител кога користите потпора.

 

바이낸스 선물거래

Трговија со фјучерси на Бинанс

До 125х потпора

Биткоинот се користи до 125 пати,

Altcoins може да се примени до 50 пати.

</s></s>

Всушност, точно е дека потпората го зголемува ризикот.

Затоа, во овој случај, нестабилноста е мала.

Поволно е да се користи Bitcoin или USDT Tether.

</s></s>

Во случај на алткоини, нестабилноста е толку силна што инвеститорите

Не само што е нестабилноста тешко да се предвиди, туку и графиконите можат да се променат во еден момент.

Исто така, постојат долги и кратки позиции во тргувањето со фјучерси на Бинанс.

</s></s>

Купи/Долго ако се предвидува нагорен тренд, и ако се предвидува надолен тренд,

С you што треба да направите е да изберете кратка/кратка позиција.

</s></s>

Многу луѓе користат потпора кога тргуваат со фјучерси.

Има многу тргување со висока фреквенција.

Бидејќи тоа е глобално ниво за разлика од домашните размени

Може да тргувате поволно со голем обем на тргување.

</s></s>

Во случај на фјучерси на Бинанс, дури и во сегашниот надолен тренд,

Има многу луѓе овие денови кои внимаваат на тоа бидејќи може да заработи доволно пари.

Користете упатувачи на Binance за да добиете попусти за провизии и да започнете со тргување.

Исто така, во случај на тргување со Binance Futures, можете да заработите пари ако ги користите добро, но

Мора да тргувате со претпазливост бидејќи може да претрпите големи загуби.

Бидејќи инвестицијата е на ваш сопствен ризик.

</s></s>

%d bloggers like this: