До попуст до БНБ за надоместоци за повлекување на Бинанс

바이낸스 출금

 

До попуст до БНБ за надоместоци за повлекување на Бинанс

 

Здраво, ако прашате која е најжешката вест овие денови?

Еден од нив е инвестицискиот пазар.

</s></s>

Liveивееме без пари

Не, но економскиот раст слабее поради вирусот корона.

Како што се зголемуваат тешките работи, толку многу луѓе

Поминуваме низ тешки времиња.

</s></s>

Значи, во ова време, за стабилна пензија и иднина

Инвестициите почнуваат да привлекуваат внимание, а меѓу нив

Биткоинот навистина порасна многу.

</s></s>

Значи знам многу за тоа како да користам монети, итн.

Сакате, но денес ќе разговараме за надоместоците за повлекување на Binance.

Сакам да зборуваме за момент.

</s></s>

Иако пазарот на монети е многу ликвиден,

Додека дополнува многу делови, може да се користи и како вистински пари.

Зборувам за тоа.

</s></s>

Во средината на ова, интересот за монети расте.

И Binance е еден од најголемите обеми на тргување.

Се повеќе луѓе го користат.

</s></s>

Постои надомест за повлекување на Binance, но можете да добиете попуст

Постојат начини да се направи, па би било корисно да се знаат.

</s></s>

Таксата за повлекување на Бинанс Биткоин е 0.00057 БТК.

Надоместокот за повлекување на размената варира во зависност од валутата и криптовалутата.

Исто така, имајте предвид дека минималниот износ за повлекување се разликува за секоја криптовалута.

</s></s>

Најчесто користениот метод за попуст е

Со внесување упат, добивате 20% попуст на доживотни провизии.

</s></s>

Упатување за Binance
Кликнете на сликата за да отидете во прозорецот за регистрација на попуст на надоместокот

https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

Надоместоците за повлекување на Бинанс се плаќаат на размена.

Можете исто така да го држите БНБ што го трошите и да добиете попуст.

</s></s>


</s></s>

Како и погоре, ако кликнете на копчето за плаќање провизија користејќи BNB (попуст од 25%)

Receiveе добиете попуст за надоместок со вашиот BNB и надоместокот ќе се одземе.

 

Добивањето попуст користејќи BNB е нешто што го напишав во друг пост.

Како што реков еднаш, ако ве интересира

Попустите за надоместокот за БНБ се исто така корисни!

</s></s>

Надоместоците за повлекување на Binance не се огромни.

Ако добиете попуст на овој дел, тоа ќе биде уште попрофитабилно.

</s></s>

Може да добиете попуст на секоја размена

Постојат многу начини да се платат такси за повлекување на Binance.

Можете исто така да го проверите за да дознаете со сигурност.

%d bloggers like this: