Заштедете до 20% на упатувања за Binance

Заштедете до 20% на упатувања за Binance

 

바이낸스 20% 할인 추천인 레퍼럴 코드

 

Ние би сакале да ве информираме за промоцијата на попуст за упатување на Binance Exchange!

До Binance може да се пристапи со завршување на регистрацијата за членство преку врската за покана на Binance Referral Friend

Добијте уникатен код и трајно 20% провизија (Доживотно место 20% подарок 10% код за попуст) до

Receiveе добиете попуст.

Другите страници нудат само 10% попуст

Бидејќи официјално соработувавме со Binance, оспособувајќи ги да дистрибуираат провизии со 20%.

Bitcoin заедница нуди 20% попуст врска.

Линк за код за упатување на Binance (Доживотно место 20% подарок 10% код за попуст)

 

바이낸스 레퍼럴코드 이미지

 

На Бинанс, хонорарот е 0,1%.

Ако едноставно се зачлените без врска за упатување, ќе ви се наплати надомест без попуст за надомест.

 

Меѓутоа, ако се пријавите со линк за попуст, ќе добиете 20% провизија (Доживотно место 20% подарок 10% код за попуст) Можете да добиете попуст со

Сите давачки ги плаќа Binance, затоа пријавете се на врската за попуст и добијте попуст за надоместоците!

 

 

바이낸스 추천인 코드 레퍼럴 코드 타이포그래피 이미지

 

Заради овие извонредни промоции,

Многу корисници користат Binance.

Благодарност до милиони трговци ширум светот Обем на тргување број 1 во светот постигне!

 

Предности на попусти за хонорари!

1. Трошоците за трансакција може да се минимизираат преку попусти за провизии.

2. Трошоците за трансакции се директно поврзани со стапката на поврат, што може да ја зголеми стапката на поврат.

3. Ако тргувате со висока фреквенција, провизијата се акумулира и преку сложена камата, така што ефектот дополнително се засилува преку попуст за провизија.

 

 

 


 

Дури и ако веќе сте се пријавиле, подобро е да се пријавите повторно ако сте се пријавиле со %~15%

Исто така, ако сакате да тргувате со фјучерси, мора да отворите сметка за фјучерси.

Земете 20% попуст сега со код за упатување за Binance
дополнителна БНБ Еве како да добиете попуст од 25%.

 

 

Можете да добиете дополнителни попусти користејќи BNB, дигитална валута што се користи на Binance Exchange.

На Binance Exchange, плаќате надомест секогаш кога тргувате.

Комисијата можете да ја платите со вашите средства за тргување, но можете да го користите начинот на плаќање BNB за да добиете попуст на провизијата.

 

  • Нема многу начини да се плати директно на Binance, затоа испраќаме монети на Binance од домашни размени како што се Upbit и Bsomem. (BNB куповна валута)

Бран или Трон Препорачуваме да се преселите во

 

  • Можете да го користите со купување (купување) на Binance BNB Coin.

바이낸스 BNB 코인 구매 방법 이미지

 

BNB / BTC дека можете да купите парички од БНБ со Биткоин,

БНБ / ЕТХ Ова значи дека можете да купите BNB монети со Ethereum.

Можете да изберете и да купите.

 

Ако го купите само потребниот износ на BNB со USDT на самото место,
Надоместокот автоматски се одзема од попустот од 25% во БНБ.

Добијте попусти за провизии, заштедете провизии и трговија!

 

%d bloggers like this: