За повик за маргина за присилна ликвидација на Бинанс

Бинанс присилна ликвидација

повик за маргина

Навистина е точно дека општеството се менува и се менува.

Се чувствува како момент.

Всушност, во Кореја има негативен став кон инвестициите.

Имаше големо признание, но за толку кратко време

Неверојатно е што се претвори во позитивно расположение.

Значи, многу луѓе почнуваат да инвестираат во акции.

Јас дури започнав и биткоин.

Сепак, со соодветни информации и знаење

Малкумина започнале, па затоа и оние што се во загуба

Навистина многу.

 

За повикот за присилна ликвидациона маржа пред да инвестирате во Бинанс

Постојат луѓе кои не ги познавате.

Ова е термин што го слушате еднаш во некое време кога тргувате со фјучерси.

Имајте на ум дека инвестирањето секогаш вклучува ризик.

Откако се запознавте со овие ризици,

Би било добро да се започне со.

Повик на маргина = присилна ликвидација = ликвидација = банкрот

присилна ликвидација

 

Кога маржата на позиција не ги исполнува условите за маргина на одржување

Позицијата е присилно ликвидирана и сите маргини на позицијата се губат.

Кога пазарната просечна цена ќе ја достигне цената на ликвидацијата, ликвидацијата се активира.

За да користите потпора, користете ја вашата крипто валута како залог

Ние користиме систем кој позајмува пари од размена.

 

Се појавува загуба во позицијата во која сте инвестирале и ако износот на обезбедувањето е недоволен,

На страната на размената, колатералот на трговецот се ликвидира за да се спречи загубата.

 

Ако вашето салдо оди негативно, вие сте должни кон размената.

Сепак, бидејќи е многу тешко за размената да ја добие оваа сума назад

Позициите што се одржуваат пред балансот да биде негативен

Тоа е присилна ликвидација по пазарна цена.

 

Колку е повисок платниот мултипл, толку е поголем

Јазот помеѓу внесената цена и цената на ликвидацијата е намален.

Ова значи дека веројатноста за присилна ликвидација се зголемува.

Затоа, користењето на потпора треба да се изврши со ниска стапка,

Препорачуваме да ја користите изолираната маргина.

Покрај тоа, функцијата стоп-загуба може да биде корисна.

Соодветниот сооднос на потпора варира во зависност од семето.

Ако барате нешто како метод за тргување со Вогноти,

Мислам дека можете да се повикате на тоа.

 

Исто така, затоа што има разлика помеѓу изолираната маргина и маржата на вкрстена

Исто така, за разликата помеѓу изолираната маргина и вкрстената маргина

Би било убаво да знаете повеќе.

 

Во случај на Binance Exchange, надоместокот е 20% за цел живот.

Многу луѓе го користат затоа што дава попуст.

Исто така, тој е поволен за поединечни хитови, бидејќи има најголем обем на трговија во светот.

Можете да го користите со доверба.

 

Кога користите моќност за тргување со фјучерси, мора да започнете со добивање попуст за надомест.

Тоа е затоа што надоместокот се зголемува со зголемувањето на односот на платата.

Ако не сте се пријавиле за 20% попуст стапка

Препорачуваме повторно да се придружите.

Доживотна такса за Binance 20% попуст на врската за регистрација

 

Предноста на тргувањето со фјучерси е тоа што ви овозможува да остварите профит дури и на пазарот на мечки.

Постојат некои работи што можете да ги искористите за да генерирате волумен и да остварите поголем профит.

Всушност, тешко е да се види голем профит преку тргување со самото место.

Правилно користење на потпора при тргување со фјучерси

Мислам дека ќе помогне.

 

Сепак, треба да бидете претпазливи за ризиците пред да инвестирате.

Особено, треба да се внимава да не се ликвидира кога се користи тргување со фјучерси.

Јас споделувам информации за Bitcoin на мојот блог.

Прочитајте и други објави

Треба да научите за монети и да се обидете да не изгубите што е можно повеќе.

%d bloggers like this: