Зошто треба да добиете 20% попуст на надоместокот по Бибит

Одете на линкот за покана / кликнете

Упатувачки код на бибит B5QJY

Доживотна шифра за попуст од 20% за такси за бајбит (ова е максималниот код за попуст)

Кога се најавувате преку компјутер, врската автоматски се вметнува, затоа не треба да внесувате дополнителни информации.

Кога се најавувате со апликацијата, врската не се вметнува автоматски, затоа мора да го внесете кодот за упатување B5QJY за да добиете 20% попуст на надоместокот за цел живот.

Бибит 20% попуст на провизија

зошто треба да го добиеш

 

Затоа што не знаете зошто треба да се пријавите за одредена такса, или затоа што е досадно

Постојат многу луѓе кои го користат попустот за надоместок без да се пријават за тоа.

Исто така, не се пријавив со код за попуст од горенаведените причини.

Постојат многу луѓе кои се пререгистрираат со код за попуст откако ќе го користат.

Во случај на трговија на самото место, 20% може да изгледаат незначителни.

Бидејќи Бибит тргува со фјучерси

20% попуст за провизија станува неверојатно важен.

На пример, ако инвестирате 1 милион вони со 50 пати поголема маржа

Постои такса за 1 милион вони * 50 пати поголема од таксата, а не за 1 милион вони.

Како што продолжувате да тргувате, овие такси стануваат огромен дел од вашата деловна активност.

 

Покрај тоа, поради природата на тргувањето со фјучерси, со него се тргува често.

Надоместоците се плаќаат секогаш кога се прави трансакција.

Товарот на надоместокот неизбежно ќе се зголеми понатаму.

바이비트 20% 할인 코드 가입 이미지

Одете на линкот за покана / кликнете

Упатувачки код на бибит B5QJY

Доживотна шифра за попуст од 20% за такси за бајбит (ова е максималниот код за попуст)

Кога се најавувате преку компјутер, врската автоматски се вметнува, затоа не треба да внесувате дополнителни информации.

Кога се најавувате преку апликацијата, врската не се вметнува автоматски.

Мора да го внесете кодот за упатување B5QJY

Доживотен попуст од 20% провизија

 

без попуст за провизија

Ако веќе сте се регистрирале како член

 

Или ако сте се пријавиле со еднократен код или помала стапка на попуст

Во овој случај, препорачуваме пререгистрација преку врската за покана.

Затоа што можете да се регистрирате како член со две е-пошта и број на мобилен телефон

Повторното влегување не е тешко.

 

%d bloggers like this: