Како да се користи Binance – мобилен телефон, фјучерси тргување, апликација, API, иднина, dex

Еве краток преглед на предностите на пристапувањето во Binance Exchange!

Мислам дека многу луѓе бараат начини да се пријават на Binance затоа што има неколку предности.

Се чини дека сè повеќе луѓе ја користат Binance Exchange, најголемата размена во светот, отколку домашните.

Можеби тоа е поради предноста да се биде во можност да се погоди еден хит благодарение на изобилството обем на тргување и можноста за маргина тргување со фјучерс тргување, нели?

</s></s>

바이낸스 가입
Ако сè уште не сте се пријавиле пред да знаете како да користите Binance, добиете до 20% попуст од провизијата со упатувачки код.
Кликнете на врската погоре или кликнете на сликата за врската.

Бинанс

</s></s>

1. Поддршка за тргување со фјучерси: можна заштита од опаѓање

2. Поддршка за тргување со маргина: Можен висок принос заради големо тргување со мултипликатор

3. Сопственост на сопствена паричка BNB: Различни попусти за хонорари се даваат кога држите Binance Coin

4. Можна е арбитражна трансакција: Можна е арбитражна трансакција со употреба на корејска премија

5. Стабилен систем: Во споредба со домашните размени, нема застој и не застанува

6. Голем обем на тргување: Големиот обем на тргување може да се вари

7. Вложување: Производите со депозити (вложувања) можат да генерираат приход од камата

8. Поддршка за разни криптовалути: Стотици различни монети со кои не може да се тргува во Кореја се достапни

9. Ниски такси: Ниски такси во споредба со домашните размени

</s></s>

Како да се регистрирате за Binance

Сега, ајде да погледнеме како да се регистрирате за Binance.

</s></s>

1. Добијте попуст за хонорар

Подолу е Кодот за попуст за надоместок за Binance.

Receiveе добиете 20% попуст на надоместоците за доживотно тргување кога ќе се регистрирате за Binance со оваа врска.

Нема попуст за надомест ако само се регистрирате, затоа препорачуваме да се регистрирате користејќи ја врската подолу.

Линк за попуст за надомест за бинанси

</s></s>

2. Направете сметка

Како дел од процесот на регистрација на Binance, можете да се регистрирате користејќи го вашиот мобилен број и адресата за е-пошта за време на процесот на создавање сметка.

Може да се пријавите на начин што ви одговара.

Многу од вас се пријавиле по е-пошта, па затоа во овој пост ќе продолжиме со тој метод.

Внесете ја вашата лозинка и е-пошта и кликнете Креирај сметка.

 

Код за упатување на Binance

3. Безбедносна автентикација

Завршете ја безбедносната верификација со решавање на загатките што спречуваат спам или автоматско пријавување.

</s></s>

바이낸스보안인증

4. Верификација на сметка

За да ја потврдите вашата сметка, проверете го 6-цифрениот код за потврда испратен до вашата е-пошта и внесете го на екранот како што е.

Кодот важи 30 минути.

</s></s>바이낸스 보안인증

5. Дополнителна регистрација на безбедносна сертификација

Ако продолжите директно со трансакцијата во горенаведениот чекор, постои ризик од хакерство поради ниското ниво на безбедност.

Ова значи дека дури и ако една од вашите лозинки или е-пошта е хакирана, вашите средства можат веднаш да бидат изложени на ризик.

Затоа, препорачуваме да користите автентикација на Google или автентикација за телефон како дополнителна регистрација.

</s></s>

Методи на депозит за бинансирање

Со цел да тргувате на глобалната размена Binance Exchange, можете да користите домашни размени како што се Upbit и Bithumb.

Мора да го користите методот за купување и пренесување на монети.

Директната исплата на паричката на Binance е блокирана.

Во принцип, многу луѓе се движат набавувајќи Ethereum или Bitcoin.

Можете да испратите со внесување на адресата за депозит Бинанс на адресата за повлекување на домашната размена (Упбит, Битумб).

(Бран е побрз од испраќање на Bitcoin.)

</s></s>

Како да се користи Binance

По завршувањето на горенаведените чекори, кликнете на копчето Пазар и ќе се појави следниот екран за трансакција.

Binance е светска размена број 1, така што сите менија се поддржани на корејски јазик исто како домашните размени.

Покрај тоа, методот на трансакција е сличен на корејската размена и обезбедува различни функции надвор од тоа, така што нема да имате многу потешкотии во користењето.

За подетални упатства за тоа како да користите Binance, видете Како да тргувате со фјучерси за размена на Binance и маргина.

</s></s>

Како да се регистрирате за Binance Како да ги депонирате методите за депонирање Резиме на попуст на надоместок

Во денешниот пост, ќе одвоиме време да дознаеме повеќе за тоа како да се регистрирате и депонирате на Binance, како и како да го користите попустот за надоместок.

Binance, најголемата и најдобрата размена на виртуелни средства на светот, има многу поголем обем на тргување од комбинираниот обем на тргување со најголемите домашни размени како што се Upbit и Bithumb.

Ова е затоа што поддржува изобилство на тргување со обем на тргување и тргување со фјучерси со маргина.

Постојат многу причини зошто многу луѓе бараат начини да се пријават на Бинанс.

Бидејќи поддржува различни начини на тргување и видови криптовалути, како најдобра размена во светот, имате широк спектар на избори и можете да користите разни системи за тргување.

%d bloggers like this: