Настан на списокот на Бибит Dogecoin

Настан на списокот на Бибит Dogecoin

바이비트 도지코인

 

Настан за список на YBYBIT Dogecoin (DOGE)

 

🐶 Како да учествувате

во центарот за придобивки DOGEWOW ” Внесете го кодот

 

 

Eri Период на настан

2/2 19:00 – 11/6 6:59 (Кореја)

 

VentНастан # 1 (7500 луѓе по принцип прв дојден, прв услужен)

Минимален депозит од 500 USDT> 10 USDT бонус

* По депонирање со друга паричка, таа е прифатена дури и ако ја замените за USDT

 

VentНастан # 2 (7500 лица по принцип прв дојден, прв услужен)

Постигнување на најмалку 2.000 USDT обем на тргување со вечен договор DOGE / USDT> 10 USDT бонус

 

„Настан # 3 (основа„ прв дојден-прв услужен “)

Доколку им ја препорачате Бибит на вашите пријатели, а препорачаните пријатели ги постигнат горенаведените два услови, ќе добиете по 15 УСД бонус (до 5 лица)

 

🐶 Известување

* Под-сметките не можат да учествуваат во овој настан.

* Размената / повлекувањето во периодот на настанот може да влијае на нето износот на депозитот.

 

 

20% попуст на доживотна провизија од бибит Код за упатување

https://www.bybit.com/ko-KR/register?affiliate_id=18499&language=ko-KR&group_id=0&group_type=1

B5QJY

Кога се пријавувате преку мобилен / апликација, не заборавајте да го внесете упатниот код B5QJY директно за да се придружите.

 

%d bloggers like this: