Пазете се од претплата на Бибит Слични размени

바이비트 유사거래소

 

Bybit, виртуелна размена на средства, ги повика корисниците да бидат внимателни за оштетување на слични размени.

Неодамна, имаше многу контроверзии во размената на фјучерси наречена Битби, која има слично име како Бибит.

 

ByBit изјави дека нема поврзаност со BitBai Futures Exchange.

Официјален претставник на Бибит рече: „Размената нема апсолутно никаква врска со Бибит“.

„ByBit никогаш не ги препорачува или охрабрува корисниците да инвестираат“, рече тој.

Бидејќи ByBeat е познат, не знам дали намерно му дале слично име.

 

Bybit е размена на деривати на криптовалути со седиште во Сингапур.

Според Бибит, постигнал рекорд без несреќи три години од неговото лансирање и е голема фјучерс берза со 2 милиони корисници ширум светот.

Бидејќи има вакви случаи, се чини дека треба да бидете внимателни со секоја размена, не само со Bybit, за да тргувате на слични размени.

Особено бидејќи станува збор за крипто -валута, секој претпочита голема размена поради ризикот од хакирање.

Дури и ако има нешто посебно за добар производ, без разлика дали има многу корисници или дали е безбеден

Ви препорачуваме да направите трансакција откако ќе ја потврдите со сигурност.

 

Подолу, можете да добиете 20% попуст за провизија доживотно кога ќе се регистрирате за Bybit.

Ова е врската за регистрација.

 

Упатување на бибит

 

Линк за регистрација: https://www.bybit.com/register?affiliate_id=18499&language=en-US&group_id=0&group_type=1

 

Оние кои се пријавуваат на Бибит преку мобилната апликација

Упатен код B5QJY фрлија

Мора да го внесете рачно за да добиете попуст за надомест.

Те молам забележи.

 

Оние што се регистрираа без Код за упатување Бибит

Ако побарате регистрација на проект за упат 18499 преку разговор во живо по пријавувањето,

Можете да добиете поволности за упатување!

%d bloggers like this: