Поттик за тргување со маргина на бибит

Тргување со маргина на бибит

Поттик за тргување со маргина на бибит

 

Добро утро

Бидејќи времето е добро, економијата

Посакувам да стане малку подобро.

Вирусот корона сè уште расте.

Многу работи што се случуваат низ целиот свет

Економијата закрепнува брзо на средина

Не очекувам дека ќе биде лесно.

Но, напротив, таа има добра атмосфера на свој начин.

Она што го гледав беше Биткоин.

Се очекува потенцијал за пазарот на монети

како што станува реалност

Многу компании и луѓе почнуваат да инвестираат

И денес пазарот продолжува да расте.

Во меѓувреме, преку тргување со маргина на Бибит,

Многу луѓе заработуваат пари.

Се надевам дека секој што го чита овој напис може да го проба и да заработи пари.

Денес ќе зборуваме за тргување со маргина на бибит

Се обидувам да го сторам тоа едноставно.

Искористување за фјучерси на маргина

Започнување

 

Регистрирај се

Депозит

Кликнете на табулаторот Трговија

Изберете ја претпочитаната крипто валута за тргување со маргина

Изберете го вашиот метод за нарачка

Избор на режим на маргина

Прилагодување на мултипликаторот на леверот

Изберете тежина на инвестиција (10 %-100% )

Избор на насока на инвестиција (кратка купо-куса продажба)

Започнете со тргување со маргина

Можете да користите тргување со маргина во овој процес.

Подолу, ќе се обидам да го објаснам малку подетално, но накратко.

Повеќето луѓе кои користат тргување со маргина користат моќ.

Ако не сакате да користите моќ, можете да користите 1x.

Намалете го ризикот тргувајќи на вистинско ниво

Како да остварите стабилен профит

Би било убаво да се избере насока.

Се разбира, тргувањето со маргина на маргини не е лесно.

Ако добро го користите

Во споредба со другите производи, постои голема можност за остварување голем профит.

До 100x потпора без никакви услови

Бидејќи е можно да се тргува, имајќи го предвид ризикот

Ако барате голем профит, пробајте еднаш.

Бибит Доживотен надоместок 20% Поврзување за регистрација на попуст

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=18499&language=ko-KR&group_id=0&group_type=1

 

Оние кои се пријавуваат на Бибит преку мобилната апликација

B5QJY до

Забележете дека мора да ги внесете информациите директно за да добиете попуст за надоместокот.

Оние кои се регистрирале без да внесуваат препорачаник во минатото

со разговор во живо Упатство за идентификација 18499 година Барање за регистрација Ако направиш

Receiveе добиете поволности за упатување.

Метод на депозит

За да го депонирате износот во кој сакате да инвестирате,

По депонирање на домашни размени на берзи (Coonone, Bithumb, Upbit, итн.),

По купувањето на крипто валута, треба да го пренесете во паричникот за размена на Бибит.

Изолирана маргина Крст маргина

Режимот на карантин маргина е достапен ако се појави присилна ликвидација.

Нема загуба на преостанатото салдо на таков начин што се губи само маржата на којашто вложив.

Режимот на вкрстена маргина вклучува салдо, а не внесена сума.

Со држење колатерал, можете да го зголемите јазот помеѓу цените за влез и излез.

Го намалува ризикот од присилна ликвидација, но во случај на ликвидација, ќе ја изгубите целата сума.

Препорачуваме изолација маргина за почетници.

Поттик

Множителот на моќност што може да се постави за секоја монета е различен, но може да биде и до 100 пати.

Обично се користи 2-10x потпора, и 2-3x ако семето е големо.

Се препорачува да не се користат високи зголемувања од 10 пати или повеќе.

такси

Размената на бибит има негативна такса од граничната цена.

Негативна такса значи дека надоместокот се враќа наместо тоа.

0,075% за нарачки на пазарот, -0,025% за ограничувачки нарачки

Време на повлекување

Бибит може да се повлече 3 пати на ден во 01:00, 09:00 и 17:00 часот.

Морате да го пополните барањето за повлекување 30 минути однапред.

За одржување стабилен сервер,

Се чини дека времето е одредено.

Пред да започнете со тргување со маргина на бибит

Накратко ги објаснив добрите работи што треба да се знаат.

Ако сакате да ја затворите својата позиција по извршувањето на тргувањето со маргина на Бибит

Само кликнете на копчето за цена или ограничување на десната страна.

Друга предност на тргувањето со маргина на Бибит е

Веднаш запре загубата Постои дел каде можете да направите

Исто така, би било добро да знаете за загубата на стоп.

Се надевам дека ќе се борите.

 

%d bloggers like this: