[Почетник] Како да тргуваме со Binance Futures

Како да тргувате со Futures на Binance

Водич за почетници за тргување со иднината

Во тргувањето со фјучерси, можете да учествувате во движењата на пазарот и да искористите моќност до 125x за да остварите профит со водење долги или кратки фјучерсни договори.
Фјучерсните договори се купуваат со очекување дека нивната вредност ќе се зголеми во иднина. И обратно, трговец може да продаде договор за фјучерси со обложување дека цената ќе се намали во иднина.

На Binance, можете да користите потпора за да го намалите ризикот или профитот на нестабилните пазари. Следете ги овие чекори за да започнете со тргување со Binance / Binance Futures.

  1. Депонирајте USDT / BTC на вашата фјучерсна сметка со маргина.
  2. Изберете го посакуваното ниво на искористеност
  3. Изберете соодветен вид на нарачка (купете или продадете)
  4. Наведете го бројот на договори што би сакале да ги поседувате.

Еве пример за тоа како да заработите за тргување со фјучерси.

Во тек е БТК / УСД:

비트코인 선물거래

Резиме на БТК / УСДТ:

비트코인 선물거래

На самото место на пазарот, трговците можат да профитираат само кога се зголемува вредноста на нивните средства. Спротивно на тоа, со тргување со фјучерси, можете да профитирате на двата начина кога вредноста на средството се зголемува или опаѓа.

Платформата за тргување Binance Futures им овозможува на трговците да изберат режим на жива ограда до 125x.

Започнете со тргување со Binance Futures денес!

바이낸스 20% 추천인 코드

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ машине

Binance 20% Код за упатување

https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 


Препорачајте дополнителни објави

До 20% попуст на препораките за Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: