Совети за избор на паричка

 

바이낸스 10% 할인 추천인 코드

Регистрација на код за попуст на Binance 20%

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/18/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b5%9c%eb%8c%80-45-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ed%98%9c%ed%83%9d/

 

Како да изберете паричка / совети

  1. Монети кои одат кон претходното највисоко ниво

  2. Монети кои беа тивки дури и кога испумпуваа други монети

  3. Монети што претходните сили ги пумпаа неколку пати

  4. Парички со голем обем на тргување

Како да изберете паричка за инвестирање меѓу бројните алт-пари.

Првата е паричка што оди кон претходното највисоко ниво.

Подобро е да имате паричка што достигнува врв еднаш, а потоа се спушта и се враќа на највисоката точка отколку паричка што веќе го обнови својот висок.

 

1.선택법.PNG

Тогаш табелата изгледа вака.

Ако еднаш сте достигнале врв, најверојатно ќе го обновите подоцна, и покрај ова, ви препорачуваме парички кои биле тивки додека пумпаат други алт-пари.

Алткоините понекогаш пукаат истовремено, но исто така имаат тенденција да шутираат последователно. Кога истовремено снимате, можете да остварите профит без разлика какви монети имате, но ако не го внесете првичниот пораст на секвенцијалното вртење, може да ве каснат висока точка. Ова е високо.

Покрај ова, монетите што биле подигнати со напојување во минатото, најверојатно, повторно ќе се испумпаат.

★ Како да изберете паричка

Обично, тоа е паричка која има голем обем на тргување меѓу монетите што често се пумпаат и се движи кон неодамнешното тивко високо кога се испумпуваат други монети.

2.선택.PNG

 

3.선택.PNG

Па, која паричка ви е омилена?

Тоа е паричка со многу дефинитивни предности.

Riseе се зголеми заради добрата вест отколку заради добрата вест.

Или, тоа е паричка што лесно се закачува и пумпа лесно кога мравките почнуваат да пукаат, препознавајќи дека биле силно испумпувани во минатото.

Можете да помислите на паричка што пумпа во ваква омилена монета како монета, паричка со многу мравки што се лепат на неа кога ќе се преправите дека еднаш ја шутирате.

<пример> Од 6 јули 2018 година

Неодамна дојдоа големи пумпи како EOS и Ada.

Меѓу нив, традиционалните големи алт-парички како што се Dash и Monero се тивки, но горенаведените монети се главно мравки со склоност кон инвестиции за да се добие моќ.

.Истото важи и за претставникот Ethereum.

Па, какви монети има? За Трон и Квант Добро.

Станува збор за паричка која неколкупати силно се пумпаше од Кина, но е тивка неколку месеци.

Тоа е паричка што може да добие голема пумпа заснована на какви било статии поврзани со кинески јазик во секое време, а ова се исто така монети кои имаат постојан обем на тргување и одат на претходното највисоко ниво.

 


 

Препорачајте дополнителни објави

До 20% попуст на препораките за Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: