Сподели го кодот за упатување на Binance / Кодот за упатување

Бинансиски код за упатување Код за упатување Типографија на слика

 

Сподели го кодот за упатување на Binance / Кодот за упатување

Binance во моментов е брза размена на Bitcoin.

Добро утро. Цената на Bitcoin се зголемува овие денови.

Неодамна се искачи на дури 8.000.

Постојат многу луѓе кои остваруваат висок профит со тргување со маргина на биткоин, но овие денови е тешко да се остварат големи профити со само трговија со општо трговија на самото место.

До 125x потпора со тргување со фјучерси Се повеќе и повеќе луѓе емитуваат тргување со фјучерси на YouTube затоа што можат да заработат повеќе доколку се обложат.

 

 

На Binance, надоместокот е 0,1% на лице место, па ако се регистрирате без линк за покана, ќе ви се наплати надомест без попуст за надомест.

Меѓутоа, ако се пријавите со линк за попуст, ќе добиете 20% провизија (Доживотно место 20% подарок 10% код за попуст) Можете да добиете попуст со

Сите такси се плаќаат од Binance, затоа не заборавајте да се пријавите со код за упатување и да добиете попуст на надоместоците!

Попустот од 20% на провизија за секоја трансакција е огромен.

Членовите со голем обем на трансакција можат да заштедат до десетици илјади освоени годишно.

바이낸스 40% 추천인 코드

Кликнете на кодот за упатување

Ако кликнете на сликата или текстот погоре, ќе бидете однесени во прозорецот за регистрација со кодот за упатување.


Избрани објави

바이낸스 추천인 최대 20% 할인

Leave a Reply

%d bloggers like this: