Трговија со маргина со потпора на Bitcoin

Трговија со маргина со потпора на Bitcoin

 

Ако некогаш сте користеле размена на Биткоин, сигурно сте слушнале за тргување со потпора на Биткоин.

Потпора е многу важна како кратката продажба во трговијата со маргина на Bitcoin.

 

Потпора значи моќ.

Во трансакциите со недвижнини се користат и леверизирани методи на тргување.

Кога во моментов имате капитал од 100 милиони вони, кога сакате да купите недвижен имот од 200 милиони вони

Може да се купи со позајмување 100 милиони вони од банка или друга финансиска институција.

Со користење на горенаведената моќ, можете да го користите истото во тргување со маргина на Bitcoin.

 

Исто така, ако го споредите времето кога се користи потпора и кога не се користи

Постои огромна разлика во враќањето на капиталот.

Без потпора / цената на Биткоин се удвојува

Ако инвестирате 500 000 вони, ќе остварите профит од 500 000 вони.

Конечната сума ќе биде 100 милиони вони.

Кога се користи потпора / цената на Биткоин се удвојува

Ако користите 100x потпора и вложите 500.000 вони

Бидејќи навистина купивте Bitcoin вреден 50 милиони вони, вашиот профит ќе биде 50 милиони вони.

Конечната сума ќе биде 500.000 освоени.

Општо земено, тргувањето со потпора често се прави со користење на размена на Binance со висок обем на тргување.

Дополнителна моќност од 125x е достапна на Binance Exchange.

Бидејќи самото тргување со самото место е тешко да се генерира голем профит, оние кои сакаат високи приноси честопати тргуваат со фјучерси користејќи моќ.

 

 

Пријавете се за кодот за упатување

Кликнете на сликата или текстот погоре за да отидете во прозорецот за регистрација на упатниот код.

 

 

Исто така, во случај на тргување со фјучерси, такси се важни.

Ако користите тргување со фјучерси, ќе добиете дополнителен попуст од 20% по пријавувањето за провизија. Препорачуваме да користите паричка од БНБ.

 

Код за упатување / Код за упатување е опционален, затоа не мора да го правите тоа.

Оние со голем обем на трговија заштедуваат десетици илјади освоени годишно само со попуст на провизиите.

Ако веќе сте се пријавиле во опсегот од 0-10%, препорачуваме повторно да се претплатите.

 

 

Код за упатување на Binance

Код за попуст за такса за упатување Binance (20%): J24I6ZG2

Одете на врската: https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 

Попустот за надоместок автоматски се применува кога го применувате кодот при регистрација.

 

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/18/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b5%9c%eb%8c%80-45-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ed%98%9c%ed%83%9d/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ed%8f%89%ec%83%9d-%ec%88%98%ec%88%98%eb%a3%8c-20-%ed%95%a0%ec%9d%b8-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ea%b0%80%ec%9e%85/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%85%80%ed%94%84-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%85%80%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%9e%85%eb%a0%a5/

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ec%bd%94%eb%93%9c-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ea%b3%b5%ec%9c%a0/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/03/31/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%84%a0%eb%ac%bc-%ea%b1%b0%eb%9e%98-%ed%8c%81/

%d bloggers like this: