Употреба на Binance: Иднинско тргување / БНБ монета / Копче / Упатување

 

바이낸스 레퍼럴 코드 텍스트 대체 이미지

Како да користите Binance: Futures / BNB монета

/ Заглавување / Упати

 

1. Ако користите монета БНБ, можете да добиете попуст (такси, учество во МЦК, итн.)

2. Можно е и тргување со фјучерси и тргување со маргина

3. Услуга за депозити во крипто валута (каматна стапка е околу 3%)

4. Услуга за заем за крипто валута (каматна стапка околу 11%)

5. Услуга за акции (каматна стапка од 7 ~ 11%)

6. Поддршка за лансирање на размена

 

Бидејќи монетата BNB е широко користена на Binance, таа може да биде постабилно инвестициско возило сè додека Bitcoin не банкротира.

Исто така, ако користите BNB Coin, ќе добиете поголем попуст за хонорари.

 

 

20% попуст на доживотна такса Како да се регистрирате за код за упатување

 

 

바이낸스 레퍼럴 코드

 

Попуст за плаќање за размена на бинанси

Кога се регистрирате како член на Binance, едноставно внесете го кодот подолу или одете на врската за да се регистрирате.

 

Код за попуст за такса за упатување Binance (20%): J24I6ZG2

Одете на врската: https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 

Попустот за надоместок автоматски се применува кога го применувате кодот при регистрација.

 

Како да се користи Binance Futures Trading

 

Ако треба да се обложите 100x или повеќе, или ако сметате дека тргувањето со самото место не е доволно, можете да користите Binance Futures.

* Можни се до 125 пати.

 

바이낸스 선물거래 설명 이미지

Пријавете се преку горенаведената врска за регистрација и создадете паричник Binance.

после тоа во менито> Деривати< Кликнете> Подарок< Кликнете за да отидете на екранот за размена на фјучерси.

Ако кликнете на паричникот на десната страна на екранот за размена на фјучерси, веднаш се креира сметка.

 

 

Во случај на тргување со фјучерси, препорачуваме да користите БНБ монети бидејќи такси се важни.

(Ако користите монета БНБ, можете да добиете дополнителен попуст за надомест.)

Објавите поврзани со монетата БНБ ќе бидат додадени на дното.

 

바이낸스 추천인 최대 20% 할인

 

 

%d bloggers like this: