20% попуст за надоместоци за живот Binance Пријавете се за кодот за упатување

Алтернативна слика за текст на кодот за Binance

20% попуст за надоместоци за живот Binance Пријавете се за кодот за упатување

Еве како да добиете попуст за живот од 20% провизија кога тргувате со Binance, најголемиот обем на трговија во светот.

Типичен код за упатување Binance нема попуст на надоместок, или 5% или 10%.

Ако сте се пријавиле за 0-10%, препорачуваме да се пријавите со код за попуст од 20%.

Внесување препорачач не е потребно при пријавување, затоа, ако не сакате да го внесете, не треба да го внесувате.

Сепак, нема да можете да добиете попуст за надомест што го нуди Binance.

Звучи како мал попуст за хонорари, но оние кои многу го користат можат да заштедат до десетици илјади освоени годишно.

Постојат многу луѓе кои се најавуваат повторно заради попустот на надоместокот, откако всушност го искористија.

Код за упатување на Binance

кликнете на врската

Попуст за плаќање за размена на бинанси

Кога се регистрирате како член, внесете го кодот подолу или одете на врската за да се регистрирате.

Код за попуст за такса за упатување Binance (20%): XPC9ZLH6

Одете на врската: https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

Попустот за надоместок автоматски се применува кога го применувате кодот при регистрација.


바이낸스 추천인 최대 20% 할인

Leave a Reply

%d bloggers like this: