20% попуст од потврда за надомест од ByBit

 

Проверете ја таксата за бибит

Убаво е што се запознав во општество кое се менува толку брзо

Lifeивотот можеби не е лесен.

 

На кое било поле, како што се економијата, науката, општеството итн., Брзо

Се менува.

Меѓу нив, економскиот сектор се менува особено брзо.

Мислам дека одиш

 

Многу луѓе инвестираат и пазарот на Биткоин

Како што старееме, многу работи се менуваат.

Сè повеќе луѓе се интересираат за монети

Бидејќи вложувате многу, скалата е незамислива

Расте толку многу што не можев.

 

Толку многу луѓе веќе прават парички.

Можете да го видите.

Иако има многу размена на монети, проверете го попустот за надомест на Бибит

Пробајте и ќе откриете дека е навистина корисно.

Проверете ја таксата за бибит

Попуст на надоместок за бибит

провери го

 

Кога се регистрирате за Бибит, стапката на надоместок не се прикажува.

Затоа, треба вистински да тргувате за да го знаете попустот за надоместок.

Дури и ако е малку незгодно и непријатно

По пријавувањето, обидете се да тргувате со мала количина

Обавезно пробајте го попустот за надоместок!

 

Проверете попуст на надоместок за бибит

 

Откако ја направивте оваа реална трансакција

Можете да ја проверите стапката на провизија со одење во историјата на трансакциите.

 

Можете да мислите на процентот на провизија како провизија што ја плаќате.

хонорар како мене 0.0006 Ако пишува

Добивате попуст од 20% нели!

 

Ако излезе како 0.00063750, тоа е 15% попуст.

Ако пишува 0,007, тогаш воопшто не добивате попуст за провизија.

 

15% попуст се вели дека е максималната стапка на попуст на друго место.

Ова не е точно и 20% попуст стапка е максималната стапка на попуст.

 

15% попуст на постојните упати на инфлуенсери,

Меѓу влијателите, 20% упати се достапни само ако се исполнети одредени услови.

Ние можеме да обезбедиме.

 

Ако се пријавите, можете да се пријавите со упатување попуст од 20%

Дали ќе ви помогне многу во трговијата?

 

Бидете сигурни да го проверите и да го добиете најдобриот попуст

Корисно е да се користи.

 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=18499&language=ko-KR&group_id=0&group_type=1

 

Оние кои се пријавуваат преку мобилната апликација

Референтен код B5QJY до

Мора да го внесете рачно за да добиете попуст за надомест.

Те молам забележи.

Оние кои се пријавија без да внесат код за упатување

со разговор во живо Упатство за идентификација 18499 барање за регистрација Ако направиш

Можете да добиете поволности за упатување!

Важноста на попустите за надоместоци

 

Дури и ако таксата е висока, сакам да знам колку ќе излезе

Има толку многу луѓе кои ги игнорираат придобивките и трговијата.

Всушност, и јас сум бил таков.

Меѓутоа, ако се користи моќ за тргување со фјучерси,

Надоместоците зависат и од големината на позицијата.

Можете да помислите на тоа како искористување на надоместокот колку што е и коефициентот на плата.

бидејќи тоа е провизија за трансакција

Надоместоците се плаќаат и за купување и за продажба.

Користењето на само 10x потпора ќе даде 0,007 * 2 = 0,14%.

Редење вака ќе направи огромна сума.

Во случај на голема моќ и многу употреба

Трошоците што можат да се заштедат со намалување на провизиите може да се движат од десетици илјади до десетици илјади долари.

Колку е поголем обемот со кој тргувате, толку е поважен попустот за хонорарот.

Значи, не заборавајте да го проверите попустот на надоместокот на Бибит.

Оние кои се пријавија за ниска стапка

Препорачуваме пререгистрација.

Пробајте и уживајте во попустот за провизија

Има толку многу луѓе кои повторно се приклучуваат.

Ако почнете да имате корист од почеток

Willе ви помогне да инвестирате малку повеќе.

Додека пазарот на монети се очекува да расте во иднина,

кога да се инвестира

Проверете го попустот за надомест на Бибит

Ве молиме, обидете се да го користите.

%d bloggers like this: