Zbritja e tarifës maksimale të referimit të Binance Exchange nr. 1 (20+25)% Kodi i regjistrimit të referimit

Referimet e këmbimit të Binance renditen nr. 1 në zbritjen më të madhe të komisioneve

(20+25)% kod referimi

Ne kemi renditur lidhjen më të fundit për lidhjen e zbritjes së shkëmbimit.

Zbritja mund të mos zbatohet në lidhjen ekzistuese, ndaj ju lutemi regjistrohuni duke përdorur lidhjen e mëposhtme!

shkëmbim i lidhur Norma e skontimitKodi i zbritjes (regjistrimi i aplikacionit me hyrje direkte)Shkoni te lidhja e regjistrimit
Binance20% uljeJ24I6ZG2lidhje direkte
mirupafshim mundi20% ulje18499lidhje direkte
okex20% ulje9623672970lidhje direkte
MEXC10% uljemexc-bitcoinxxolidhje direkte
pak merr50% uljejolidhje direkte
FTX 5% zbritje gjatë gjithë jetëslidhje direkte

Dëshironi të përfitoni sa më shumë nga përdorimi juaj i Binance Exchange?

Merrni deri në 20% ulje me kodin e referimit të Binance,

A e dini se mund të merrni deri në +25% me BNB?

Nëse merrni një zbritje tarife si kjo, mund të bëni një ndryshim të madh tarifash.

Kohët e fundit, ndërsa interesi për monedhën virtuale po rritet, gjithnjë e më shumë njerëz duan ta provojnë vetë.

Sidoqoftë, nëse mësoni se si të përdorni një shkëmbim jashtë shtetit në këtë kohë, gjuha është anglishtja.

Ka njerëz që hezitojnë të provojnë sfida të lehta, por për këta njerëz

Së bashku me mënyrën se si të regjistroheni për Binance, ne do të shpjegojmë se si ta përdorim atë në mënyrë më të përshtatshme.

Shkëmbimi i Binance nuk do të jetë i vështirë nëse ndiqni udhëzimet e dhëna sot.

Ju lutemi hidhini një sy që të mund ta përdorni.

1. Si të merrni 20% zbritje nga referimet e Binance

https://accounts.binance.com/en/register?ref=J24I6ZG2

Ju lutemi klikoni në lidhjen e mësipërme për të hyrë dhe për t'u regjistruar.

Lidhja e mësipërme është një lidhje zbritje prej 20%, kështu që nëse shkoni në ekranin e regjistrimit,

Ju mund të shihni se ID-ja e referimit është futur siç tregohet më sipër.

ose J24I6ZG2 Ju gjithashtu mund të hyni drejtpërdrejt.

Nëse mesazhi i zbritjes 20% nuk ​​shfaqet, rekomandohet që të regjistroheni duke përdorur një kod tjetër referimi.

(Mos u regjistroni për 0%-10%!)

Aktualisht, Binance nuk e mbështet gjuhën koreane.

Është pezulluar edhe shërbimi i konvertimit të monedhës.

Pra, për ata që ndihen të pakëndshëm për këtë,

Mund ta shikoni faqen e përkthyer në koreanisht duke përdorur Google Chrome.

Nëse regjistroheni duke përdorur këtë metodë, mund të regjistroheni lehtësisht.

Përmbajtja në anglisht nuk është shumë e vështirë, kështu që edhe nëse nuk përdorni një përkthyes

Do të mund të regjistroheni lehtësisht.

Kur të shihni vendin e lidhjes / Korenë e Jugut në faqe, klikoni butonin konfirmoni.

Klikoni butonin e krijimit të llogarisë personale për të ndryshuar ekranin.

Procesi i regjistrimit të anëtarësimit është i thjeshtë.

1- Fusni emailin, vendosni fjalëkalimin

2- Verifikimi me email

3- Futni numrin tuaj të telefonit

4- Verifikimi i numrit të telefonit

Kur vendosni një fjalëkalim, duhet të ketë të paktën 8 karaktere.

Dhe duhet të përmbajë të paktën një numër dhe një shkronjë të madhe.

Kur të përfundoni të gjithë hapat e mësipërm, procesi kryesor i regjistrimit përfundon.

Mënyra se si të merrni një zbritje tarife duke përdorur Referimet e Binance është shumë e thjeshtë përmes lidhjes së kodit të referimit.

Ju duhet vetëm të regjistroheni, kështu që ju rekomandojmë që të mos harroni të vazhdoni.

Pas kësaj, për të vazhduar me tregtimin e së ardhmes, duhet të kaloni verifikimin e identitetit dhe verifikimin OTP pas regjistrimit.

Tarifa e këmbimit Binance 20% zbritje Referruesi i regjistrimit J24I6ZG2

2. Merrni një zbritje shtesë prej 25% me BNB

Monedha bnb, e njohur zakonisht si Binance Coin, është një monedhë e krijuar nga Binance Exchange.

Edhe çmimi i monedhës bnb është rritur shumë në krahasim me fillimin.

Ndërsa Binance Exchange rritet, vlera e monedhës bnb po rritet gjithashtu.

Për ta bërë këtë monedhë bnb të disponueshme për shumë njerëz, ne kemi vendosur një zbritje në tarifat në Bursën e Binance.

2022% ulje deri më 7 korrik 13.

Meqenëse periudha është e shkurtër, ju lutemi, përfitoni nga kjo tarifë.

Tani, unë do t'ju tregoj se si të merrni një zbritje në tarifat me monedha BNb.

Përfitimet e zbritjes së tarifës së monedhës BNB të përmendura më lart janë

Nëse paraqisni një tarifë me monedhën tuaj BNB, mund ta paguani tarifën me një çmim të zbritur se më parë.

Pra, pasi mbani monedhën BNB

Nëse e aplikoni tarifën duke paguar në BNB, zbritja aplikohet automatikisht.

Nëse blini vetëm shumën e kërkuar të BNB me USDT në tregun spot,

Tarifa zbritet automatikisht nga çmimi i zbritjes prej 25% të BNB.

Është e përshtatshme ta mendosh atë si blerjen e një kuponi komisioni.

Mënyra e aplikimit është shumë e thjeshtë

Zakonisht ndizet automatikisht.

Së pari, shkoni në faqen e llogarisë duke klikuar në ikonën e personit,

Ju lutemi zgjidhni të parën për të hyrë.

Dhe nëse lëvizni poshtë, do të shihni se ku shfaqet niveli VIP.

Me përdorimin e monedhës bnb me tarifë
Ekziston një buton fikje.

Nëse aktivizoni butonin, mund të merrni një zbritje tarife duke përdorur monedhën bnb.

Nëse blini dhe mbani monedhë bnb në këtë gjendje,

do të zëvendësohet automatikisht me bnb dhe tarifa do të përdoret

Zbritje e tarifës sipas nivelit VIP

Dhe përfitimet ndryshojnë në varësi të numrit të monedhave bnb që keni.

Janë gjithsej 0 nivele VIP nga 9 deri në 10.

Tarifat ulen me rritjen e nivelit

Nëse aplikoni këtu zbritjen e monedhës BNB, tarifa do të jetë shumë më e ulët.

1- Sepse standardi për vlerësimin lart është të shohësh shumën e transaksioneve për 30 ditë dhe të përmirësosh vlerësimin.

Vetëm për shkak se punon shumë nuk do të thotë se do të marrësh një notë lart.

2- Meqenëse sasia e mbajtjes së monedhës BNB është gjithashtu një standard

Ju duhet ta mbani atë dhe ta përdorni si një zbritje tarife nëse po mendoni të përmirësoni notën tuaj,

Është gjithashtu e nevojshme për të menaxhuar numrin e monedhave.

Mos harroni se mund të përfitoni 2022% ulje në BNB vetëm deri më 7 korrik 13.

Gjatë periudhës së zbritjes, rekomandohet përdorimi i monedhave BNB për të marrë një zbritje tarife.

Nëse mund të ulni të tilla si tarifat gjatë kryerjes së një transaksioni, është shumë e dobishme ta përdorni atë duke e ulur sa më shumë që të jetë e mundur.

45% zbritje nuk është e mundur me referime.

Norma maksimale e skontimit është 20%, dhe zbritja prej 45% duhet të merret duke përdorur Referral + BNB Coin.

Ju lutemi, mbani në mend këtë në mënyrë që të mos mashtroheni nga kodet e rreme të referimit.

Rëndësia e zbritjeve të tarifave të Binance

1- Ju mund të minimizoni kostot e transaksionit përmes zbritjeve të komisioneve.

2- Kostoja e transaksionit lidhet drejtpërdrejt me normën e kthimit, e cila mund të rrisë normën e kthimit.

3- Nëse tregtoni me frekuencë të lartë, komisioni akumulohet edhe me interes të përbërë, kështu që efekti përforcohet më tej përmes zbritjes së komisionit.

Zbritja prej 20% në komision për çdo transaksion është e madhe.

Anëtarët me vëllim të lartë transaksionesh mund të kursejnë deri në dhjetëra mijëra fitime në vit.

Procesi i regjistrimit të referimit është shumë i lehtë dhe zbritja BNB nuk është shumë e vështirë, kështu që merrni një zbritje në komision.

Rekomanduesi i shkëmbimit të Bybit 

Përveç kësaj, Binance dhe dy vargmalet kryesore malore, shkëmbimi Bybit, përdoren shumë!

Bybit ofron gjithashtu një lidhje për t'u regjistruar për zbritjen maksimale.

Bybit 20% zbritje Regjistrohu Shko te lidhja e referimit

Kodi i referimit Bybit B5QJY (Duhet ta vendosni vetë kur regjistroheni në aplikacion)

Ne kemi renditur lidhjen më të fundit për lidhjen e zbritjes së shkëmbimit të kriptomonedhave.

Zbritja mund të mos zbatohet në lidhjen ekzistuese, ndaj ju lutemi regjistrohuni duke përdorur lidhjen e mëposhtme!

shkëmbim i lidhur Norma e skontimitKodi i zbritjes (regjistrimi i aplikacionit me hyrje direkte)Shkoni te lidhja e regjistrimit
Binance20% uljeJ24I6ZG2lidhje direkte
mirupafshim mundi20% ulje18499lidhje direkte
okex20% ulje9623672970lidhje direkte
MEXC10% uljemexc-bitcoinxxolidhje direkte
pak merr50% uljejolidhje direkte
FTX 5% zbritje gjatë gjithë jetës lidhje direkte