Binance

Përshëndetje komuniteti Bitcoin.

Deri në x125x Tregtimi i Levave të Futures së Bitcoin

Për shkak se Binance ka partnerizuar zyrtarisht me Bybit, duke i fuqizuar ata të shpërndajnë komisione me 20%.

 

바이낸스 20% 할인 코드 이미지

 

Komuniteti Bitcoin ofron një lidhje zbritje 20%.

Lidhja e Kodit të Referencës së Binance (Lidhje me Zbritje 20% e Jetës)

Lidhja e kodit të referimit Bybit (Lidhja e zbritjes për jetën 20%)

 

 

Një . përmbledhje2 . metoda e tregtimit

2.1 . tregtimi në vend

2.1.1 . shndërroj2.1.2 . themelore, të përparuara2.1.3 . diferencë2.1.4 . Transaksioni P2P2.1.5 . token e aksioneve

2.2 . Derivatet

2.2.1 . E ardhmja USD-M2.2.2 . E ardhmja e monedhës-M2.2.3 . Shenjat e levave2.2.4 . beteja

3 . Pezullimi i transaksionit4 . Selia u zhvendos në Maltë5 . Etiketimi i rrëmbimit të klientëve të anëtarëve

 

Një përmbledhje [redakto]

Binance drejtohet nga Zhang Fengqiao shkëmbimi i kriptovalutave Të gjitha

Që nga marsi 2021, është shkëmbimi më i madh në botë i kriptovalutave me një total prej 335 kriptomonedhash të listuara. Thjesht mendoni se ka të gjitha llojet e kriptovalutave.[2]

Tarifa e transaksionit është një mesatare prej 0,1% për transaksion, dhe zbritja zvogëlohet pak me rritjen e nivelit të anëtarësisë. [3] [4]

Tarifat e tërheqjes janë të ndryshme për secilën kriptovalutë. Për shembull bitcoin 0.0005 për tërheqje, Ethereum Tërheqjet janë akuzuar 0,005. (mund të ndryshojë)

Që nga Shtatori 2019, ashtu si shkëmbimet e tjera globale, Binance Lending ka ofruar një shërbim të ngjashëm me industrinë bankare. Për të siguruar një hua të siguruar kriptomonedhë ose shërbimin e depozitës me afat të kriptomonedhës. Sidoqoftë, meqenëse Binance përcakton normën e interesit për secilin produkt herë pas here, norma e interesit për të njëjtin produkt mund të ndryshojë kohë pas kohe, dhe ekziston një kufi në sasinë e kriptovalutës për periudhën e aplikimit të pajtimit dhe pajtimin në shërbim, dhe periudha është aq e shkurtër sa 14 ditë.

Shkëmbimi përdor një monedhë të quajtur BUSD si monedhën e vet. Kur depozitoni dollarë, ajo konvertohet automatikisht në monedhën BUSD dhe depozitohet, dhe monedha BUSD mund të tërhiqet në dollarë në një raport 1: 1.[5]

Ju mund t’u jepni përfitime abonentëve duke përdorur lidhjet e referimit (lidhjet e referimit). Kur një pajtimtar regjistrohet përmes një lidhje referimi, tarifa e transaksionit mund të zbritet deri në 40% ose rekomanduesi mund të kujdeset për të. Për shembull, nëse niveli i zbritjes së tarifës së pajtimtarit është vendosur në 40%, pajtimtari merr një zbritje prej 40% në tarifën e transaksionit, por rekomanduesi nuk ka fitim. Ju mund të vazhdoni të fitoni 40% të tarifës së transaksionit sa herë që bëni një transaksioni[6]

Akademia Binance , i cili operon shërbimin e tij të ndihmës, cilësia e informacionit është mjaft e lartë dhe sasia e informacionit është e gjerë.

2 metoda e tregtimit [redakto]

2.1 tregtimi në vend [redakto]

2.1.1. shndërroj [redakto]

Mund të shkëmbeni një monedhë me një tjetër duke përdorur rrjetin e tregtisë së Binance.
Isshtë mënyra më e lehtë dhe e shpejtë, por tarifa është pak e lartë.

2.1.2. themelore, të përparuara [redakto]

Kjo është një mënyrë e zakonshme për të tregtuar monedha në vend.
Ndërfaqet themelore dhe të përparuara janë paksa të ndryshme, por metoda e transaksionit është e njëjtë. Dy monedha ekzistojnë si një palë në treg. Për shembull, një çift tregtar i BTC / USDT do të thotë që ju mund ta ktheni BTC në USDT ose USDT në BTC.
Për referencë, nuk ka asnjë koncept të ‘parave të gatshme’ në sistemin e tregtisë Binance. Të gjitha pasuritë trajtohen si një lloj monedhe dhe kryesisht janë USDT i njëjtë monedhë e qëndrueshme [7] kjo monedha kryesore përdoret si para interesi.

2.1.3. diferencë [redakto]

Në thelb, është një transaksion spot, por ju mund të blini ose shisni monedha me më shumë para se sa keni. Nëse vendosni një porosi me më shumë sesa fondet tuaja të tanishme, do të huazoni monedha nga Binance për të bërë porosinë tuaj. Monedhat e huazuara nga Binance rriten me interes me kalimin e kohës. [8] Isshtë e ngjashme me tregtimin e aksioneve të arkëtueshme.

2.1.4. Transaksioni P2P [redakto]

Kjo është një tipar që lejon anëtarët e Binance të tregtojnë monedha me njëri-tjetrin.
Duke parë vetëm këtë, unë do të doja të shihja diçka, por ky funksion përdoret kryesisht për të shkëmbyer monedhën fiat (fituar, dollar, juan) dhe monedhën virtuale (kryesisht USDT).
Për të depozituar monedhën fiat në Binance, duhet të përdorni një metodë mjaft të komplikuar depozite të lidhur me një bankë ose kompani të kartave të kreditit në vendin tuaj. [9] Sidoqoftë, duke përdorur tregtinë P2P, mund të blini USDT të Binance pa kaluar një rrugë zyrtare. Metoda e tregtimit është Mania e Artikullit Ajo vazhdon në një mënyrë të ngjashme me tregtimin e artikujve në lojë. Nëse aplikoni për një transaksion tek personi me të cilin dëshironi të tregtoni së pari, personi me monedhë të ligjshme së pari do të depozitojë para në llogarinë e personit tjetër. Pastaj, pasi pala me USDT konfirmon depozitën e monedhës fiat dhe i dërgon USDT palës tjetër, transaksioni përfundon.

2.1.5. token e aksioneve [redakto]

Ju në fakt mund të tregtoni argumente aksionesh me të njëjtin çmim si aksionet e listuara. Meqenëse çmimi i argumenteve të aksioneve ndjek çmimin e tregtimit në kohë reale të bursës amerikane, nuk ka asnjë dritare oferte (libër porosie) në Binance, dhe ju mund të zgjidhni vetëm të blini / shisni.
Gjëja e veçantë është se aksionet mund të tregtohen në njësi me të paktën 0,01 aksione sesa një aksion në të njëjtën kohë. Kjo është e përshtatshme kur tregtoni aksione të shtrenjta.
Për shkak se argumentet e aksioneve nuk blejnë aksione reale Aksionar të drejtat e votës nuk mund të ushtrohen.

2.2. Derivatet [redakto]

2.2.1. E ardhmja USD-M [redakto]

USDT si diferencë tregtimi i të ardhmes është një funksion që bën

Ju mund të hapni një pozicion duke zgjedhur një nga të gjata / të shkurtra.
Një pozicion i gjatë është një pozicion për të fituar kur monedha përkatëse rritet, dhe një pozicion i shkurtër është një pozicion për të fituar një fitim kur monedha përkatëse bie.
Raporti i huasë së pozicionit mund të vendoset nga 1x në një maksimum prej 125x. Për shembull, nëse vendosni levën tuaj të pozicionit të gjatë në 10x, fitoni 10% nëse monedha rritet 1%, por humbet 10% nëse monedha bie 1%.
Pozicioni likuidohet me forcë kur sasia e humbjes është më e lartë se marzhi (raporti i humbjes -100%). Për shembull, nëse investoni me leva 50x, edhe nëse çmimi bie me vetëm 2% nga çmimi i hyrjes, raporti fitim / humbje do të jetë -100% dhe likuidimi do të ndodhë menjëherë.

Convenientshtë i përshtatshëm për të hapur dhe mbyllur pozicionet, dhe shumëzuesi është i lartë dhe tarifat janë të ulëta.
Dhe meqenëse marzhi depozitohet në USDT, kur të gjitha pozicionet janë të mbyllura, ato ruhen automatikisht në USDT, duke e bërë të lehtë bërjen e një pushimi ose fillimin përsëri.

Që nga 2021, më shumë se gjysma e atyre që pretendojnë të investojnë në monedha në Binance e bëjnë këtë të ardhme USDs-M.

2.2.2. E ardhmja e monedhës-M [redakto]

Shtë një funksion për të tregtuar të ardhmen duke përdorur monedha të zakonshme si diferencë.

Për të tregtuar në këtë mënyrë, duhet të keni monedhën përkatëse. Për të tregtuar të ardhmet e BTC duhet të keni BTC dhe për të tregtuar të ardhmet e ETH duhet të keni ETH. Shtë e pamundur të tregtohet e ardhmja e ETH duke përdorur BTC si një diferencë.

Shtë një mënyrë që nuk ka shumë përdorues për shkak të kushtit që monedhat spot duhet të mbahen për tregtimin e të ardhmes.
Megjithatë, nuk është pa avantazhet e tij ndaj të ardhmes USD-M në rrethana të caktuara.

2.2.3. Shenjat e levave [redakto]

ETF-të Si e tillë, është një monedhë që e bëri tregtimin e të ardhmes në vend.

Ekzistojnë monedha UP dhe DOWN. Kur çmimi i një monedhe spot rritet, çmimi i medaljes UP rritet me një shumëzues fiks dhe kur çmimi i një monedhe spot bie, çmimi i monedhës DOWN rritet me një shumëzues i vendosur.
Sidoqoftë, në mënyrë të veçantë, raporti i huasë nuk është një raport fiks, por një raport i ndryshueshëm. Ajo luhatet nga një minimum prej 1.25 herë në një maksimum prej 4 herë. Sipas Binance, shumëzuesi zvogëlohet ndërsa çmimi i shenjës së huazuar rritet, dhe shumëzuesi rritet ndërsa çmimi i tokenit të huazuar bie. Kjo është thënë për të minimizuar rënien në vlerën e argumenteve të huazuara të quajtura ‘tërheqja e paqëndrueshmërisë’. #[10]

2.2.4. beteja [redakto]

Një mod i bazuar në të ardhmen e BTC në të ardhmen e COIN-M. Bast një sasi të caktuar të BTC dhe përballe me anëtarët e tjerë të Binance 1: 1.
Para se të fillojë ndeshja, unë zgjedh mes të gjatë / të shkurtër, dhe kur fillon ndeshja, jepen 5 minuta dhe fitoj nëse çmimi i monedhës lëviz në drejtimin që kam zgjedhur.
Nëse çmimi i monedhës lëviz ndjeshëm në njërën anë brenda 5 minutash, EN Nëse fitoni, ndeshja përfundon menjëherë, dhe fituesi merr një sasi të madhe monedhash. Humbësi humbet aq monedha sa fituesi fitoi.
Nëse çmimi i monedhës lëviz lehtë për 5 minuta, të dy lojtarët fitojnë ose humbin monedha pas përfundimit të ndeshjes nga shuma e lëvizjes.
Njëri nga lojtarët mund ta përfundojë ndeshjen para kohe. Në këtë rast, e ngjashme me kohën pas 5 minutash, të dy lojtarët marrin monedha aq sa lëviz çmimi i monedhës. Siç mund ta shihni nga përshkrimi, mënyra e betejës është një formë jashtëzakonisht e thjeshtuar e tregut aktual të tregtimit të së ardhmes.
Tregu i të ardhmes është në thelb shuma zero Si lojë, kur njëra palë fiton, dikush duhet të humbasë aq shumë.
Sidoqoftë, tregu i ardhshëm i përgjithshëm xhungla Ngjashëm me ata që marrin vendime të mençura hanë budallenj të panumërt të shumicës.
Sidoqoftë, mënyra e betejës është e tillë betejë mbretërore e njëjta strukturë Luftime 1: 1 Thjeshtësohet në formën e
Në mënyrën e betejës, tregtimi i të ardhmes bëhet gjithmonë në një format 1: 1, dhe nëse fitoni një ndeshje, ju merrni saktësisht sasinë e monedhave që kundërshtari juaj ka humbur.
Në shikim të parë, mund të duket më e lehtë dhe më e drejtë se tregu ekzistues i të ardhmes, por në fakt është i njëjti. Edhe këtu, ka monsters me një seri dyshifrore fituese.

3 Pezullimi i transaksionit [redakto]

Më 8 shkurt 2018, tregtia u ndalua. Në anën e shkëmbimit pirateri U shpjegua që ishte për shkak të mirëmbajtjes së faqes, jo për shkak të saj. Binance Mohon Hack Ndërsa Ndalon Tregtimin e Shkëmbimit (8 Shkurt 2018) Kishte shumë njerëz që dyshonin për pirateri sepse duhej të kishte pasur një njoftim paraprak nëse ishte për shkak të mirëmbajtjes së faqes, por shpejt u rivendos në normalitet.

4 Selia u zhvendos në Maltë [redakto]

5 Etiketimi i rrëmbimit të klientëve të anëtarëve [redakto]

Në qershor 2020, shfletuesi i lidhur i faqes në internet Trim dhe rrëmbimi i përdoruesve të shfletuesit në një adresë të dedikuar Ndjekja Ajo që po bëja ishte e ekspozuar. Në fakt, duke marrë parasysh faktin që shfletuesi po promovonte bllokimin e gjurmimit si një avantazh, është një veprim absurd.

[Një] Fillimisht me seli në Hong Kong, ai u zhvendos në Maltë në 2018.[2] Në vendin e dytë është Huobi Exchange i Singaporit, me një total prej 314 kriptomonedhash të listuara.[3] Tarifa e kufirit është vetëm 0,05% kur azhurnoni në nivelin VIP6, por tarifa e kufirit / çmimit të tregut është fillimisht 0,05% për Upbit.[4] Tarifat e tregtimit të së ardhmes janë relativisht të ulëta me 0,04%.[5] Sidoqoftë, monedha rezervë brenda Binance është në të vërtetë USDT.[6] Për referencë, pasi Binance lejon vetëm një llogari për person, verifikimi me dy hapa nuk është i mundur nëse krijoni një nën-llogari.[7] Një monedhë vlera e së cilës nuk ndryshon me kalimin e kohës.[8] Interesi llogaritet çdo orë.[9] Në veçanti, aktualisht nuk ka asnjë mënyrë për të depozituar të fituar direkt në Binance në Korenë e Jugut, pasi të gjitha bankat dhe kompanitë e kartave të kreditit kanë bllokuar pagesat për Binance me urdhër të qeverisë.[10] Interesante, të dy Bitcoin Upcoin dhe Downcoin fillimisht u renditën me 10 dollarë, por në Mars 2021, Upcoin u rrit në mbi 100 dollarë dhe Downcoin po dilte me më pak se 10 cent.

크리에이티브 커먼즈 라이선스

Kjo punë është CC BY-NC-SA 2.0 GB Në dispozicion sipas (Me përjashtim të disa dokumenteve dhe ilustrimeve ku specifikohet licenca)
E drejta e autorit e artikullit të kontribuar i përket secilit kontribues, dhe secili kontribues zotëron të drejtën e autorit të pjesës së kontribuar.

NamooWiki nuk është një enciklopedi dhe mund të përmbajë deklarata të paverifikuara, të njëanshme ose mashtruese.
Namoo Wiki është një wiki. Ju mund ta redaktoni dokumentin vetë, dhe nëse dëshironi që të tjerët të komentojnë, mund të hapni diskutimin tuaj.

%d bloggers like this: