Depozitë Binance

바이낸스 입금 텍스트 이미지

Depozitë Binance

Këtu janë 9 mënyra për të depozituar në Binance!

Para së gjithash, shumë njerëz

Pas blerjes së një monedhe në një bursë vendase (Upbit Coinone, Bithumb, etj.)

Ju po e përdorni atë si një mënyrë për ta dërguar në Binance.

 

Ashtë pak e bezdisshme, por është e lehtë pasi të mësohesh.

 

Binance Përmes pagesës së kartës së kreditit ose transaksionit P2P

Depozita në Won Koreane (KRW) është gjithashtu e mundur

 

atëherë nga tani e tutje Nga metoda e depozitave në mënyrën e tërheqjes

dhe tarifë Le të shkojmë në detaje.

 

바이낸스 20% 수수료 할인 가입

 

Për të depozituar para në Binance, së pari duhet të regjistroheni në Binance.

Nëse nuk jeni regjistruar ende në Binance Exchange,

20% zbritje lidhje për komisionin gjatë gjithë jetës Ne ju rekomandojmë që të regjistroheni me

Ne rekomandojmë riregjistrimin për ata që janë regjistruar në intervalin 0-10%.

Nëse dëshironi të dini më shumë për këtë Artikuj për Tarifat e Binance e

ju lutem vini re

Metodat e Depozitimit të Binance

 

Klikoni në butonin fiat dhe spot

Klikoni në butonin e depozitimit

Klikoni në skedën Cryptocurrency

Zgjidhni kriptovalutën e depozitës

Zgjidhni një rrjet depozitash

Kopja e adresës së depozitës

Depozitë në Korenë e fituar në shkëmbimin në vend

Blerja e Monedhave Spot Exchange

Depozitë në Binance

 

Ethereum përdoret shumë për të blerë monedha në bursat në vend.

Mënyra e pagesës së kartës Binance

 

Fiat dhe Spot Kliko

Klikoni Depozita

Zgjidhni skedën fiat

vërtetimi i identitetit

Zgjidhni monedhën dhe mënyrën tuaj të pagesës

Pagesa e kartës Binance është në proces

 

Metodat e Tërheqjes së Binance

 

Klikoni në faqen e pasqyrës së portofolit

Klikoni në butonin e tërheqjes

Zgjidhni kriptovalutën e tërheqjes

Zgjidhni rrjetin tuaj

Vendosni shumën e tërheqjes

Vendosni adresën e tërheqjes

Klikoni Dorëzo

verifikimi i kodit

Tërheqja e Binance përfundoi

Ekziston një tarifë për tërheqjen

Personalisht, unë kam tarifa të ulëta transaksioni.

Ne ju rekomandojmë që të tërhiqni para me Ripple.

 

 

Tarifat e tërheqjes së binance

 

BTC: 0.0005

ETH (ERC20): 0.005

XRP: 1

TRX ERC20): 211

SNT: 159

 

Para së gjithash, Binance Tarifat e depozitave janë falas është

Sidoqoftë, tarifat e tërheqjes maten ndryshe për kriptovalutat e ndryshme.

Ju mund t’i referoheni më sipër për tarifat e tërheqjes së kriptovalutave përfaqësuese që përdoren shpesh për transmetim.

 

바이낸스 20% 할인 코드 이미지

J24I6ZG2

%d bloggers like this: