Deri në BNB Zbritje në Tarifat e Tërheqjes së Binance

바이낸스 출금

 

Deri në BNB Zbritje në Tarifat e Tërheqjes së Binance

 

Përshëndetje, nëse pyesni cili është lajmi më i nxehtë këto ditë?

Një prej tyre është tregu i investimeve.

</s></s>

Ne jetojmë pa para

Jo, por rritja ekonomike po dobësohet për shkak të koronavirusit.

Ndërsa gjërat e vështira rriten, aq shumë njerëz

Ne po kalojmë kohë të vështira.

</s></s>

Pra, në këtë kohë, për një pension të qëndrueshëm dhe të ardhme

Investimet kanë filluar të tërheqin vëmendjen, dhe mes tyre

Bitcoin me të vërtetë është rritur shumë.

</s></s>

Kështu që unë di shumë për mënyrën e përdorimit të monedhave, etj.

Ju dëshironi, por sot ne do të flasim për Tarifat e Tërheqjes së Binance.

Unë dua të flas për një moment.

</s></s>

Edhe pse tregu i monedhave është shumë likuid,

Ndërsa plotëson shumë pjesë, mund të përdoret gjithashtu si para të vërteta.

Unë jam duke folur për ta bërë atë.

</s></s>

Në mes të kësaj, interesi për monedhat po rritet.

Dhe Binance është një nga vëllimet më të mëdha tregtare.

Gjithnjë e më shumë njerëz po e përdorin atë.

</s></s>

Ekziston një tarifë tërheqjeje Binance, por mund të merrni një zbritje

Ka mënyra për ta bërë këtë, kështu që do të ishte e dobishme të njihnit.

</s></s>

Tarifa e tërheqjes së Binance Bitcoin është 0.00057 BTC.

Tarifa e tërheqjes së shkëmbimit ndryshon në varësi të monedhës dhe kriptomonedhës.

Gjithashtu, ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes ndryshon për secilën kriptomonedhë.

</s></s>

Metoda më e përdorur e zbritjes është

Duke futur një referim, ju merrni një zbritje 20% në komisionet e përjetshme.

</s></s>

Referenca e Binance
Klikoni foton për të shkuar në dritaren e regjistrimit të zbritjes së tarifës

https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

Tarifat e tërheqjes së Binance paguhen në shkëmbime.

Ju gjithashtu mund të mbani BNB që shpenzoni dhe të merrni një zbritje.

</s></s>


</s></s>

Si më sipër, nëse klikoni butonin për të paguar komision duke përdorur BNB (25% zbritje)

Ju do të merrni një zbritje të tarifës me BNB tuaj dhe tarifa do të zbritet.

 

Marrja e një zbritje duke përdorur BNB është diçka që kam shkruar në një postim tjetër.

Siç thashë një herë, nëse jeni të interesuar

Zbritjet e tarifës BNB janë gjithashtu të dobishme!

</s></s>

Tarifat e tërheqjes së Binance nuk janë të mëdha.

Nëse merrni një zbritje në këtë pjesë, do të jetë edhe më fitimprurëse.

</s></s>

Ju mund të merrni një zbritje në secilën shkëmbim

Ka shumë mënyra për të paguar tarifat e tërheqjes së Binance.

Ju gjithashtu mund ta kontrolloni për ta zbuluar me siguri.

%d bloggers like this: