Diferenca midis Binance BUSD dhe USDT

Dallimi i Binance BUSD USDT

Binance BUSD

Diferenca USDT

Miremengjes.
Tani, shumë njerëz blejnë monedha dhe blejnë aksione.
Easyshtë e lehtë të shohësh se çfarë po bën.

Shumë njerëz po investojnë
Pavarësisht pengesave më të ulëta për hyrje
Ka shumë gjëra që duhet të dini para se të investoni.

Sidoqoftë, ky informacion është i panjohur dhe
Sepse shpesh është e pamundur të merret
Ka shumë raste që nuk i dini.

Kështu që këtë herë në lidhje me ndryshimin midis binance busd usdt
Më lejoni t’ju tregoj një histori të thjeshtë
Flisni për drejtimin e ardhshëm
Do të të jap kohë ta provosh.

Diferenca BUSD USDT

스테이블 코인

 

Dallimi i binance busd usdt qëndron tek emetuesi.
A duhet vërtet të di detajet deri në këtë pikë? Edhe une dua
Para së gjithash, para se të dinë për këtë, në lidhje me stabilcoins
Duket sikur duhet ta zbuloj.

Të dy BUSD dhe USDT janë stabilizëm.
të kriptomonedhave virtuale si Bitcoin, Ethereum, etj.
Problemi si funksion i parasë është edhe ndryshimi i vlerës.
Nuk është për qëllime investimi për shkak të paqëndrueshmërisë së lartë,
Me qëllim të mbledhjes së kthimit të investimit tim
Kjo është paksa e papërshtatshme.

Ka disa që mund të përfitojnë nga kjo paqëndrueshmëri e lartë, por
Në vend se një investim afatgjatë për shkak të mungesës së stabilitetit
Ndihet më shumë si një investim afatshkurtër.
Alternativat për të adresuar çështje të tilla janë
monedhë e qëndrueshme është

 

스테이블 코인

Përdorimi

 

Njëcoin i qëndrueshëm është një kriptomonedhë e lidhur me vlerën e monedhës fiat.

Përfaqësuesi i qëndrueshëmcoin, USDT (Tether), është
1USDT = vlera prej 1 USD (dollar) sjell
Mendoni se është ekuivalent me një dollar.

Për shkak se shkëmbimet nuk janë banka,
Për shkak se është mjaft e rëndë për të trajtuar monedhën fiat
Ne krijuam USDT, një monedhë kriptomonedhe që garanton vlerën e dollarëve amerikanë USD.

Kur u krijua USDT, shkëmbimet e kriptomonedhave nuk merreshin drejtpërdrejt me monedhën fiat.
Sepse nuk është i rëndë dhe ka një vlerë ekuivalente me USD (dollar)
Përdoruesit gjithashtu mund ta përdorin atë me besim.

Nëse mendoni se Bitcoin do të bjerë, shisni Bitcoin tuaj,
Mbajtja e USDT i mban pasuritë tuaja të sigurta.
Njëcoin i qëndrueshëm është një aktiv i luajtshëm në një rrjet blockchain.
Vlerat janë bërë të pandryshueshme.

Krahasuar me kriptovalutën ekzistuese, funksioni i uljes së monedhës është më i spikatur.
Prandaj, në vend se Bitcoin dhe Ethereum, të cilat janë shumë të paqëndrueshme,
Stablecoins përdoren për qëllimin e mbledhjes së kthimit të investimeve.

 

스테이블 코인

Dallimi i emetuesit

USDT: Një Bitcoin i qëndrueshëm i lëshuar nga Tether, një filial i Hong Kong Bitfinex Exchange.
BUSD: Një Bitcoin i qëndrueshëm i lëshuar nga shkëmbimi i kriptovalutave Binance.
HUSD: Stablecoin lëshuar nga shkëmbimi i kriptovalutave Huobi

 

Ka shumë monedha të tjera të qëndrueshme.
Më aktivja e stabileve është USDT Tether.

Ka kufirin më të lartë të tregut dhe përdoret nga numri më i madh i shkëmbimeve.
Unë gjithashtu ndryshoj në USDT kur nuk tregtoj.
Sidoqoftë, Tether nuk kolateralizon siç duhet USD (dollar).
Dyshimet po ngriheshin vazhdimisht, dhe kishte edhe raste piraterie.

Që atëherë, Tether ka punuar për të eleminuar faktorin e ankthit.
Ata premtuan të zbulojnë statusin e tyre financiar rregullisht dhe në mënyrë transparente.
Mbetet të shihet nëse kjo do të funksionojë vërtet.

BUSD, i cili është i lidhur me dollarin në Binance, është gjithashtu
Shtë një prirje për të rritur ndikimin e monedhave të qëndrueshme.
Kjo është për shkak se vëllimi i tregtimit në Binance Exchange është pothuajse i pashembullt.

 


Klikoni në foto Dritarja e Regjistrimit të Uljes së Tarifës për Binance Lifetime shko te

 

Në çfarë të investojmë dhe të zgjedhim
Ju duhet të studioni sepse duhet të bëni vetë zgjedhjet tuaja.
Ka kaq shumë gjëra që ju duhet t’i kërkoni dhe t’i kuptoni vetë.

Por në lidhje me ndryshimin midis binance busd dhe usdt
Për ata prej jush që nuk e dinë dhe ende ndihen të vështirë
Merrni këshilla të ekspertëve ose mësoni më shumë rreth monedhave
Studimi dhe investimi
Kjo do t’ju ndihmojë të bëni investimin tuaj të suksesshëm.

Në mënyrë që të arrihen rezultate të mira, tregu Bitcoin
Analizoni mirë situatën dhe kontrolloni në kohë reale
Ju duhet të bëni një zgjedhje.

Dhe nëse keni një strategji të mirë
Ju do të merrni rezultate të mira.

%d bloggers like this: