[Fillestar] Si të Tregtoni të Ardhmen e Binance

Si të tregtoni të ardhmen e Binance

Një udhëzues për fillestarët për tregtimin e të ardhmes

Në tregtimin e të ardhmes, ju mund të merrni pjesë në lëvizjet e tregut dhe të përfitoni nga leva deri në 125x për të bërë fitime duke drejtuar kontrata të ardhshme të gjata ose të shkurtra.
Kontratat e së ardhmes blihen me pritje që vlera e tyre të rritet në të ardhmen. Në të kundërt, një tregtar mund të shesë një kontratë të ardhshme me bastin se çmimi do të ulet në të ardhmen.

Në Binance, ju mund të përdorni levave për të ulur rrezikun ose fitimin në tregjet e paqëndrueshme. Ndiqni këto hapa për të filluar tregtimin e Binance / Binance Futures.

  1. Depozitoni USDT / BTC në llogarinë tuaj të së ardhmes me diferencë.
  2. Zgjidhni nivelin e dëshiruar të përdorimit
  3. Zgjidhni llojin e duhur të porosisë (blini ose shisni)
  4. Tregoni numrin e kontratave që dëshironi të zotëroni.

Këtu është një shembull se si të fitoni para në tregtinë tuaj të së ardhmes.

BTC / USDT në progres:

비트코인 선물거래

Përmbledhje e BTC / USDT:

비트코인 선물거래

Në tregun tregtar, tregtarët mund të përfitojnë vetëm kur rritet vlera e aseteve të tyre. Në të kundërt, me tregtimin e të ardhmes, ju mund të fitoni në të dy mënyrat kur vlera e një aktivi rritet ose bie.

Platforma tregtare Binance Futures u lejon tregtarëve të zgjedhin një mënyrë mbrojtjeje deri në 125x.

Filloni tregtimin e Binance Futures sot!

바이낸스 20% 추천인 코드

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Kodi i Referencës Binance 20%

https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 


Rekomandoni postime shtesë

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: