Grafiku i Binance

바이낸스 차트 텍스트 이미지

Grafiku i Binance

Si të vendosni dhe shikoni Listat e Binance

Më lejoni ta tregoj shkurtimisht

Shko tek faqja Binance Futures

Le të hedhim një vështrim në tregun BTC / USDT.

Si të vendosni një tabelë

Klikoni në rrotën e ingranazhit në këndin e sipërm të djathtë

Ekrani i ndritshëm, cilësimet e ngjyrave, paraqitja, etj. Mund të vendosen menjëherë.

 

Nëse klikoni në kutinë ekzistuese të faqes në internet

Ju gjithashtu mund të përdorni Binance Charts para azhurnimit.

Për ata që e kanë përdorur atë për një kohë të gjatë, grafiku para azhurnimit është i përshtatshëm.

Duket se mund të zgjidhni në këtë mënyrë.

Përshkrimi i grafikut

Këtu është përshkrimi i tabelës.

shikoni lart majtas Bonuse, paga për orë, paga ditore, paga javore sipas njësisë

Mund të kontrollohet.

nga e majta minuta, orë, ditë, javë, muaj shfaqen njësitë

nëse minutë Kur vendoset, një qiri

1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, 30 minuta Isshtë vendosur në njësi.

Punojnë Në rastin e bandave, parashikohen 1 ditë dhe 3 ditë.

Një qiri në ditë Një ditë është

Si të shikoni tabelat e treguesve

 

Ajo që shënova me një kuti të kuqe është ikona e cilësimeve të treguesit.

Kur klikoni në këtë ikonë

MA, EMA, WMA, BOLL, etj.

Okshtë në rregull nëse nuk dini gjithçka

Të gjithë shohin tabela të ndryshme.

Në rastin tim, le të vendosim treguesin EMA.

 

 

EMA quhet vija mesatare lëvizëse.

Shënuar si EMA (7)

Sepse aktualisht kontrollohet si pagë ditore

Ju mund ta mendoni atë si një tregues se si lëvizi BTC mesatarisht mbi 7 ditë.

 

Këtë mund ta aplikoni edhe në grafikët e tjerë.

Ai gjithashtu siguron tregues të pamjes tregtare.

Kjo pamje tregtare mund të arrihet përmes tabelave dhe alarmeve.

Alsoshtë gjithashtu një shërbim që ofron mjete automatike të tregtisë.

Mbështet më shumë metrika.

Shtë siguruar gjithashtu një mjet për të tërhequr vijën e dëshiruar në të majtë.

dhe thjesht menuja e sipërme për të shpjeguar

 

Burimi: Kjo është grafiku që po përdorni.

Pamja e tregtisë: Ju do të merrni në grafikun Trading View dhe do të jeni në gjendje të përdorni tiparet e përshkruara më sipër.

Grafiku i thellësisë: Ju mund të vëzhgoni blerjen / shitjen e artikujve në dritaren e çmimit të kërkuar me një shikim të shpejtë.

Ekran i plotë: ju lejon të shihni tabelën në ekran të plotë

 

Mjeti grafik është i lehtë për tu ndjerë i vështirë dhe i komplikuar në fillim.

Shtë e rëndësishme të provoni dhe të mësoni një nga një duke shtypur gjithçka.

 

바이낸스 20% 할인 코드 이미지

Kodi i Regjistrimit të Uljes së Tarifës së Binancës 20%

J24I6ZG2

 

%d bloggers like this: