Hyrja e Konfigurimit të Binance

 

 

 

Një hyrje në konfigurimin e Binance.

Binance konsiderohet si një nga qendrat më të mëdha për njerëzit që të shkëmbejnë në mënyrë efektive dhe të pandërprerë kriptovalutat.

Binance ka shenjën e vet të kriptomonedhës të quajtur BNB, dhe kur tregtarët e përdorin këtë shenjë për të kryer tregti,

Ju mund të prisni kursime të konsiderueshme nga detyrimet e transaksioneve.

Si rezultat i politikave të saj, Binance mund të tërheqë vëmendjen e një shumëllojshmërie njerëzish dhe të bëhet sinonim i tregtisë së kriptomonedhave.

 

비트코인 이미지

^^^^^^^^^^^

Kodi i Referencës Binance 20%

 

Ekosistemi Binance përbëhet nga tre lloje të urdhrave të tregtisë: Eshte e mundur.

 

1. kufiri i porosisë
Nëse një urdhër kufiri ekzekutohet, ai do të përputhet me çmimin limit të ofruar nga tregtari.

Për shembull, nëse një tregtar dëshiron të blejë një kriptovalutë duke përdorur një urdhër kufiri, ne do të vendosim një kufi maksimal të çmimit që ai është i gatshëm të paguajë për atë monedhë.

Si rezultat, ata mund të marrin duart në monedhën e tyre me ose nën çmimin maksimal.

Po kështu, nëse një tregtar dëshiron të shesë kriptovalutën e tij, ai do të vendosë një kufi minimal të çmimit në të cilin është i gatshëm të heqë dorë nga pasuritë e tij.

Kështu, ai do të jetë në gjendje të shesë monedhën e tij me ose mbi çmimin minimal.

Porositë limit ofrojnë fuqi të madhe pasi ato mund t’u japin tregtarëve mundësinë për të fituar kontroll të gjerë mbi çmimin e tregtisë.

Kjo do t’u ndihmojë shumë, veçanërisht gjatë periudhave të paqëndrueshmërisë së lartë.

2. Rendi i tregut
Bleni ose shisni ndonjë kriptomonedhë në Binance me çmimin më të mirë aktualisht në tregun e platformës në porositë e tregut.

Njihet si një nga metodat më të besueshme të tregtisë sepse ju lejon të kryeni tregti efektive me shpejtësi shumë të shpejtë.

3. Asnjë urdhër
Një urdhër ndalimi është një urdhër që tregtohet për një periudhë të kufizuar.

Ky lloj porosie përdor si karakteristikat limit ashtu edhe ato stop për të ndihmuar tregtarët të minimizojnë rrezikun e tyre.

Një urdhër ndalimi i lejon tregtarët të blejnë ose lëshojnë kriptovalutën e tyre pasi çmimi tejkalon një prag të caktuar.

Porositë e kufijve diskutohen në detaje më sipër.

Në këtë lloj porosie, porositë e ndalimit dhe porositë kufitare kombinohen për t’i dhënë tregtarëve përvojën më të mirë në tregtimin e valutave.

Kur arrihet çmimi i ndalimit, porositë e ndalimit shndërrohen në një rend të kufizuar.

비트코인 이미지

 

Si të vendosni komandën e ndalimit të ndalimit!

Siç sugjeron emri, nëse doni të vendosni një urdhër të kufirit të ndalimit, duhet të vendosni dy etiketa çmimi.

Shenjat e ndalimit dhe shenjat e kufizimit.

Një shenjë ndalimi është një çmim specifik i vendosur aty ku fillon tregtia.

Çdo gjë mbi këtë markë do të veprojë si një bonus për tregtarët.

Një shenjë kufiri konsiderohet si një vlerë jashtë intervalit të çmimeve të vendosur nga marka e ndaluar.

Sidoqoftë, një nga hapat kryesorë për ekzekutimin e një urdhri për ndalimin e kufirit është vendosja e një periudhe gjatë së cilës mund të kryhet tregtia.

Transaksionet e kryera jashtë këtij qëllimi nuk konsiderohen të përfunduara.

Avantazhi kryesor i kryerjes së një tregti ndalimi kufiri është se ai i jep tregtarit mundësinë për të lëshuar një urdhër të prerë të qartë në lidhje me kohën kur urdhri mund të ekzekutohet.

Sidoqoftë, e keqja e këtij lloj porosie është se tregtia ka më pak të ngjarë të ndodhë.

Për shembull, nëse doni të shisni pjesën tuaj të kriptovalutës por nuk arrin shenjën e ndalimit brenda periudhës së kërkuar, tregtia nuk mund të kryhet.

 

 

Disa faktorë e veçojnë Binance nga platformat e tjera.

E para është fakti që ne ngarkojmë tarifa jashtëzakonisht minimale për të gjitha procedurat e kryera përmes kësaj platforme.

Një tjetër gjë është se ajo siguron një likuiditet të jashtëzakonshëm.

Kjo do të thotë që tregu është i qëndrueshëm, duke i lejuar përdoruesit të marrin shpejt ose të shesin kriptovaluta.

Binance gjithashtu u siguron përdoruesve nivelin më të lartë të sigurisë për të siguruar që pasuritë e tyre / kriptomonedha Bitcoin janë të mbrojtura mirë nga të gjithë hakerat.

Platforma gjithashtu ka potencialin për të kryer transaksione shumë të shpejta.

Kohët e fundit, u raportua se Binance mund të bëjë afër 1.5 milion tregti në sekondë.

Shtë një numër që ka nevojë për pak goditje!

 

Kur përdoruesit hulumtojnë tregje të shumëfishta për të investuar, ata kërkojnë tregje ku mund të tregtojnë shumë monedha nën një çati.

Binance u ofron përdoruesve një treg të gjerë dhe të larmishëm me rreth 150 kriptovaluta për të zgjedhur.

Binance siguron një mundësi për fillestarë të ndryshëm të kriptomonedhave për të prezantuar argumentet e tyre në treg.

Këto fillestarë mund të përdorin Binance si një gur për të mbledhur fonde për argumentet e tyre përmes një Oferta Fillestare të Monedhave (ICO).

Kjo jo vetëm që është e dobishme për themeluesit, por edhe individët që kanë investuar mund të shesin aksionet e tyre kur vlera e tyre rritet dhe të bëjnë fitime të konsiderueshme.


Postime të Veçanta

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Edhe nëse jeni regjistruar tashmë, është më mirë të regjistroheni përsëri nëse jeni regjistruar me %~15% Gjithashtu, nëse doni të tregtoni të ardhme, duhet të hapni një llogari të së ardhmes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: