Këshilla për zgjedhjen e një monedhe

 

바이낸스 10% 할인 추천인 코드

Regjistrohuni në Kodin e Uljes së Binance 20%

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/18/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b5%9c%eb%8c%80-45-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ed%98%9c%ed%83%9d/

 

Si të zgjidhni një monedhë / këshilla

  1. Monedhat që shkojnë drejt lartësisë së mëparshme

  2. Monedha që ishin të qeta edhe kur pomponin monedha të tjera

  3. Monedhat që pompat e mëparshme pompuan disa herë

  4. Monedha me vëllim të lartë tregtimi

Si të zgjidhni një monedhë për të investuar në mes të altcoins të shumta.

E para është një monedhë që shkon drejt lartësisë së mëparshme.

Shtë më mirë të kesh një monedhë që arrin kulmin një herë dhe më pas zbret dhe kthehet në pikën më të lartë sesa një monedhë që tashmë ka ripërtërirë lartësinë e saj.

 

1.선택법.PNG

Pastaj tabela duket si kjo.

Nëse keni arritur kulmin një herë, ka më shumë të ngjarë ta rinovoni atë më vonë, dhe përveç kësaj, ne ju rekomandojmë monedha që kanë qenë të qeta, ndërsa altcoins të tjerë po pompojnë.

Altcoins ndonjëherë qëllojnë njëkohësisht, por ato gjithashtu kanë një tendencë për të qëlluar në mënyrë sekuenciale. Kur qëlloni njëkohësisht, mund të bëni një fitim pa marrë parasysh se çfarë monedha mbani, por nëse nuk hyni në ngritjen fillestare të rotacionit vijues, mund të kafshoheni në një pikë e lartë. Kjo është e lartë.

Përveç kësaj, monedhat që janë hequr nga pushteti në të kaluarën ka më shumë të ngjarë të pompohen përsëri.

★ Si të zgjidhni një monedhë

Në mënyrë tipike, është një monedhë që ka një vëllim të lartë tregtimi midis monedhave që pompohen shpesh dhe po shkon drejt një lartësie të qetë të kohëve të fundit kur pompohen monedha të tjera.

2.선택.PNG

 

3.선택.PNG

Pra, cila monedhë është e preferuara juaj?

Shtë një monedhë me shumë përparësi të caktuara.

Do të ngrihet për shkak të lajmeve të mira sesa për shkak të lajmeve të mira.

Ose, është një monedhë që ngjitet dhe pompon lehtë kur milingonat fillojnë të gjuajnë, duke njohur se ato janë pompuar shumë në të kaluarën.

Ju mund të mendoni për një monedhë që pompon një monedhë të preferuar të energjisë si kjo, një monedhë me shumë milingona që i ngjiten asaj kur bëni sikur e qëlloni një herë.

<shembull> Që nga 6 korriku 2018

Kohët e fundit, pompat e mëdha si EOS dhe Ada kanë ardhur.

Midis këtyre, altcoins kryesore tradicionale të tilla si Dash dhe Monero janë të qeta, por monedhat e mësipërme janë kryesisht milingona me prirje për investime për të fituar pushtet.

. E njëjta gjë vlen edhe për përfaqësuesin Ethereum.

Pra, çfarë lloj monedhash ka atje? Rreth Tron dhe Quantum Gjobë

Isshtë një monedhë që është pompuar me forcë disa herë nga Kina më parë, por është e qetë për disa muaj.

Isshtë një monedhë që mund të marrë një pompë të madhe bazuar në çdo artikull të lidhur me kinezisht në çdo kohë, dhe këto janë gjithashtu monedha që kanë një vëllim të qëndrueshëm tregtimi dhe shkojnë në një lartësi të mëparshme.

 


 

Rekomandoni postime shtesë

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: