Këshilla të tregtisë së të ardhmes së Binance

Këshilla të tregtisë së të ardhmes së Binance

Në muajin e parë të lansimit të suksesshëm të Binance Futures, kemi më shumë se 5 herë.

Binance ka nisur një hua të personalizuar që lejon përdoruesit të zgjedhin levën e tyre të preferuar kur tregtojnë.

Përdoruesit mund të rrisin përdorimin e tyre deri në 125x në këtë azhurnim!

Gjatë muajit të kaluar, Binance Futures u ka siguruar përdoruesve hua 20x.

Një azhurnim i fundit ju lejon të vendosni levate deri në 1x ose deri në 125x, varësisht nga sasia e USDT me të cilën dëshironi të tregtoni, diferenca dhe niveli përkatës do të ndryshojnë.

Me këtë veçori të re, nuk ka kohë më të mirë për t’u bashkuar me Binance Futures tani!

Krijoni një Llogari Binance Tani dhe Merrni 20% Zbritje të Përjetshme në Tarifat!

https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ машине

Referenca e Binance 20% zbritje e kodit

Këtu janë 5 gjërat që duhet të dini në lidhje me azhurnimin e ri të madh në Binance Futures.

1. Rritni pozicionin tuaj tregtar duke përdorur levën 125x.

Një nga avantazhet kryesore të tregtimit në Binance Futures është se ajo është shumë efikase në kapital. Në tregun vendas, duhet të mbani mijëra USDT për të tregtuar 1BTC, por me Binance Futures, ju mund të hapeni për një tarifë të vogël. Dhe sa më e lartë të jetë leva, aq më pak para mund të shpenzoni në vend.

Le të themi se çmimi aktual i Bitcoin është 10,000 USDT (lehtësia e llogaritjes / gatishmëria për të ekzistuar). Ju keni 100 USDT, i cili vetëm mund të blejë vetëm 0,01 BTC. Sidoqoftë, nëse transferoni 100 USDT në Binance Future, mund të tregtoni me deri në 125 leva dhe pozicione të hapura të blerjes / gjatë ose shitjes / të shkurtër deri në 1.25 BTC.

Në këtë mënyrë, ju mund të merrni një fitim më të lartë nga një pozicion 1.25 BTC sesa nëse keni blerë vetëm 0.01 BTC ndërsa përdorni një sasi të vogël të kriptovalutës për pozicionin e hapur.

2. Pra, 125x mund të jetë më i mirë se 20x.

Le të themi që keni mbajtur 100 USDT javën e kaluar kur leva ishte 20x në vend të kësaj jave. (1 BTC ishte akoma 10,000 USDT) Vendi më i madh që mund të hapni në këtë skenar do të ishte 0.2 BTC.

Le të themi që keni marrë një pozicion blerje / afatgjatë në të dy skenarët. Në më pak se një orë, BTC u rrit nga 10,000 USDT në 11,000 USDT. Në një skenar të përdorur 20x, pozicioni juaj i gjatë 0.2 BTC do të kishte çuar në një rritje prej 200 USDT (Binance Futures është shumë më e ulët se konkurrentët e saj). Sidoqoftë, marrja e një pozicioni prej 1.25 BTC në një skenar të shfrytëzuar 125x do të rrisë fitimin tuaj në 1,250 USDT.

3. Kujtesë e mirë: Bëni kujdes kur tregtoni me levave.

Mos harroni: Shpërblimet e larta vijnë me rreziqe të larta.

Çmimi i Bitcoin mund të luhatet shpejt, duke e bërë atë një aset shumë të paqëndrueshëm. Ashtu si huazimi mund të shumëfishojë fitimet, kur një përdorues hap një pozicion blerje / gjatë,

ose kur hapni një pozicion të shkurtër / shitje,

Dhe gjithashtu mund të shtojë rrezikun dhe humbjet e mundshme kur tregu rritet.

Për sa rreziqe po flisni?

Do të ketë një pikë të caktuar çmimi në të cilën pozicioni juaj do të likuidohet, dhe ju do të humbni paratë e investuara në atë pozicion.

Leva e lartë i bën pozicionet e hapura më pak intensive të kapitalit.

Për shembull, një pozicion 10,000 USDT kërkon vetëm një diferencë fillestare prej 80 USDT.

Sidoqoftë, një diferencë e ulët fillestare mund të jetë një shpatë me dy presa pasi paqëndrueshmëria e çmimit mund të tejkalojë depozitat e marzhit.

Si të tillë, tregtarët duhet të mbajnë ekuilibrin e mjaftueshëm në kuletat e tyre për të shmangur likuidimin.

4. Pavarësisht preferencës suaj të levave, Binance Futures mbështetet nga ju.

Duke pasur parasysh rreziqet e përfshira në tregtimin e të ardhmes, përparësia kryesore e Binance Futures është mbrojtja e përdoruesve dhe zbutja e humbjeve të mundshme.

Futjet e Binance Futures ofrojnë porosi, kufizojnë porosi fitimi dhe mundësi të tjera para se të arrihet likuidimi, edhe kur nuk po vëzhgoni tregun.

Binance Futures synon të sjellë tregti të qëndrueshme të ardhmes të bazuar në kriptovaluta në industri, duke u dhënë përdoruesve qetësi, edhe kur marrin rreziqe potencialisht të larta.

Tregtimi i huazuar i Binance Futures drejtohet nga një motor i sofistikuar i rrezikut dhe modeli i likuidimit që u siguron përdoruesve rezultate të shpejta, i cili përfshin shumë tipare sigurie që shërbejnë për të siguruar mbrojtje maksimale për ju.

5. Siguroni përdorim të personalizuar pa joproduktive.

Zbatimi i zakonshëm i levave sigurohet me ndikim zero të joproduktive në treg, një moment historik për ekipin e Binance.

Ne do të dëshironim të ofronim azhurnime dhe përmirësime të platformës sonë të ardhshme tregtare pa prishur operacionet tona tregtare.

Dhe me të gjitha azhurnimet që kemi zbatuar gjatë muajit të kaluar, do të jetë kënaqësi të shohësh se çfarë ndodh ndërsa platforma vazhdon të marrë vrullin.

Filloni tregtimin në Binance Futures sot!

Paralajmërim për Rrezikun: Blerja, shitja, mbajtja ose pjesëmarrja në tregtimin e të ardhmes së kriptomonedhës është një aktivitet me rrezik të lartë tregu.

 


Rekomandoni postime shtesë

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: