Kodi i Referimit të Binance / Kodi i Referimit

Kodi i Referencës Binance Kodi i Referimit Imazhi i Tipografisë

 

Kodi i Referimit të Binance / Kodi i Referimit

Binance aktualisht është shkëmbimi numër një i Bitcoin.

Miremengjes. Çmimi i Bitcoin po rritet këto ditë.

Kohët e fundit, ajo është rritur deri në 8,000.

Ka shumë njerëz që bëjnë fitime të larta me tregtinë e marzheve të bitcoin, por këto ditë, është e vështirë të bësh fitime të mëdha vetëm duke tregtuar në tregtimin e përgjithshëm spot.

Deri në 125x hua me tregtimin e të ardhmes Gjithnjë e më shumë njerëz po transmetojnë tregti të së ardhmes në YouTube sepse ata mund të fitojnë më shumë nëse bëjnë bast.

 

 

Në Binance, tarifa është 0,1% në bazë spotesh, kështu që nëse regjistroheni pa një lidhje ftese, do të tarifoheni një tarifë pa zbritje pagese.

Sidoqoftë, nëse regjistroheni me një lidhje zbritjeje, do të merrni një komision 20% (Spot për jetën 20% dhuratë 10% kod zbritje) Ju mund të merrni një zbritje me

Të gjitha tarifat paguhen nga Binance, prandaj sigurohuni që të regjistroheni me një kod referimi dhe të merrni një zbritje në tarifat!

Zbritja prej 20% në komision për çdo transaksion është e madhe.

Anëtarët me vëllim të lartë transaksioni mund të kursejnë deri në dhjetëra mijëra fitime në vit.

바이낸스 40% 추천인 코드

Klikoni në Kodin e Referimit

Nëse klikoni në imazhin ose tekstin e mësipërm, do të merreni në dritaren e regjistrimit me kodin e referimit.


Postime të Veçanta

바이낸스 추천인 최대 20% 할인

Leave a Reply

%d bloggers like this: