Kujdes nga Abonimi i Bybit Shkëmbime të ngjashme

바이비트 유사거래소

 

Bybit, një shkëmbim virtual i aseteve, u ka kërkuar përdoruesve të jenë të kujdesshëm në lidhje me dëmtimin e shkëmbimeve të ngjashme.

Kohët e fundit, ka pasur shumë polemika në shkëmbimin e së ardhmes të quajtur Bitby, i cili ka një emër të ngjashëm me Bybit.

 

ByBit ka deklaruar se nuk ka lidhje me BitBai Futures Exchange.

Një zyrtar i Bybit tha, “Shkëmbimi nuk ka të bëjë absolutisht me Bybit.”

“ByBit kurrë nuk rekomandon ose inkurajon përdoruesit të investojnë,” tha ai.

Meqenëse ByBeat është i famshëm, nuk e di nëse ata i dhanë një emër të ngjashëm me qëllim.

 

Bybit është një shkëmbim i derivateve të kriptomonedhës me seli në Singapor.

Sipas Bybit, ajo ka arritur një rekord pa aksident për tre vjet që nga fillimi i saj dhe është një shkëmbim i madh i së ardhmes me 2 milion përdorues në të gjithë botën.

Meqenëse ka raste të tilla, duket se duhet të jeni të kujdesshëm me çdo shkëmbim, jo vetëm me Bybit, për të tregtuar në shkëmbime të ngjashme.

Sidomos pasi është një kriptovalutë, të gjithë preferojnë shkëmbime të mëdha për shkak të rrezikut të hakimit.

Edhe nëse ka diçka të veçantë në një produkt të mirë, nëse ka shumë përdorues ose nëse është i sigurt

Ne ju rekomandojmë që të bëni një transaksion pasi ta keni konfirmuar me siguri.

 

Më poshtë, mund të merrni 20% zbritje të komisionit për gjithë jetën kur regjistroheni në Bybit.

Kjo është lidhja e regjistrimit.

 

Referimi Bybit

 

Lidhja e regjistrimit: https://www.bybit.com/register?affiliate_id=18499&language=en-US&group_id=0&group_type=1

 

Ata që regjistrohen në Bybit përmes aplikacionit celular

Kodi i referimit B5QJY hedh

Ju duhet ta fusni atë manualisht për të marrë zbritjen e tarifës.

Ju lutem vini re.

 

Ata që u regjistruan pa një kod referimi Bybit

Nëse kërkoni një regjistrim ID referimi 18499 përmes Live Chat pas regjistrimit,

Ju mund të merrni përfitime referimi!

%d bloggers like this: