Kurseni deri në 20% në referimet e Binance

Kurseni deri në 20% në referimet e Binance

 

바이낸스 20% 할인 추천인 레퍼럴 코드

 

Ne dëshirojmë t’ju informojmë për promovimin e zbritjes së tarifës së referimit në Binance Exchange!

Binance mund të arrihet duke përfunduar regjistrimin e anëtarësimit përmes lidhjes së ftesës së Mikut të Referencës Binance

Merrni një kod unik dhe përgjithmonë 20% komision (Spot për jetën 20% dhuratë 10% kod zbritje) te

Ju do të merrni një zbritje.

Faqet e tjera ofrojnë vetëm 10% zbritje

Për shkak se ne kemi bashkëpunuar zyrtarisht me Binance, duke i fuqizuar ata që të shpërndajnë komisione me 20%.

Komuniteti Bitcoin ofron një lidhje zbritje 20%.

Lidhja e Kodit të Referencës së Binance (Spot për jetën 20% dhuratë 10% kod zbritje)

 

바이낸스 레퍼럴코드 이미지

 

Në Binance, tarifa spot është 0,1%.

Nëse thjesht regjistroheni pa një lidhje referimi, do t’ju tarifohet një tarifë pa zbritje tarife.

 

Sidoqoftë, nëse regjistroheni me një lidhje zbritjeje, do të merrni një komision 20% (Spot për jetën 20% dhuratë 10% kod zbritje) Ju mund të merrni një zbritje me

Të gjitha tarifat paguhen nga Binance, prandaj regjistrohuni në lidhjen e zbritjes dhe merrni zbritje në tarifa!

 

 

바이낸스 추천인 코드 레퍼럴 코드 타이포그래피 이미지

 

Për shkak të këtyre promovimeve të jashtëzakonshme,

Shumë përdorues po përdorin Binance.

Falë miliona tregtarëve në të gjithë botën Vëllimi Nr. 1 i Tregtisë në Botë arritur!

 

Avantazhet e zbritjeve të tarifave!

1. Kostot e transaksionit mund të minimizohen përmes zbritjeve të komisionit.

2. Kostoja e transaksionit lidhet drejtpërdrejt me normën e kthimit, e cila mund të rrisë normën e kthimit.

3. Nëse tregtoni me frekuencë të lartë, komisioni grumbullohet edhe përmes interesit të përbërë, kështu që efekti amplifikohet më tej përmes zbritjes së komisionit.

 

 

 


 

Edhe nëse jeni regjistruar tashmë, është më mirë të regjistroheni përsëri nëse jeni regjistruar me %~15%

Gjithashtu, nëse doni të tregtoni të ardhme, duhet të hapni një llogari të së ardhmes.

Merrni 20% Ulje Tani Me Kodin e Referimit të Binance
shtesë BNB Ja se si të merrni një zbritje prej 25%.

 

 

Ju mund të merrni zbritje shtesë duke përdorur BNB, monedhën dixhitale të përdorur në Binance Exchange.

Në Binance Exchange, ju paguani një tarifë sa herë që bëni tregti.

Ju mund të paguani komisionin me pasuritë tuaja tregtare, por mund të përdorni mënyrën e pagesës BNB për të marrë një zbritje në komision.

 

  • Nuk ka shumë mënyra për të paguar direkt në Binance, kështu që ne i dërgojmë monedha Binance nga shkëmbimet vendase të tilla si Upbit dhe Bsomem. (BNB monedhë e blershme)

Ripple ose Tron Ne ju rekomandojmë që të lëvizni në

 

  • Mund ta përdorni duke blerë (blerë) monedhën Binance BNB.

바이낸스 BNB 코인 구매 방법 이미지

 

BNB / BTC që mund të blini Monedha BNB me Bitcoin,

BNB / ETH Kjo do të thotë që ju mund të blini monedha BNB me Ethereum.

Mund të zgjidhni dhe të blini.

 

Nëse blini vetëm shumën e kërkuar të BNB me USDT në tregun spot,
Tarifa zbritet automatikisht nga zbritja prej 25% në BNB.

Merrni ulje të komisioneve, kurseni komisione dhe tregtoni!

 

%d bloggers like this: