Letra e Bardhë Bitcoin

비코.png

바이낸스 가입

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/18/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b5%9c%eb%8c%80-45-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ed%98%9c%ed%83%9d/

Letra e Bardhë: Një artikull në lidhje me teknologjinë dhe shpresat e ardhshme për zhvilluesit kur lëshojnë monedhën e kriptuar

Bitcoin (BTC)

Lëshuar nga

Bitcoin është kriptovaluta e parë e zhvilluar nga Satoshi Nakamoto. Sasia maksimale e lëshuar është fikse në 21 milion.

funksionet dhe tiparet

1. Monedha dhe dollari ekzistues Itshtë e mundur të tregtoni shpejt dhe në mënyrë të sigurtë përmes transaksioneve individuale (p2p) pa ndërhyrje nga qeveria, banka qendrore ose institucioni financiar dhe qarkullimi është i kufizuar si ari. (Numri i përgjithshëm i emetimit: 21 milion)

2. Transaksionet e Bitcoin sigurojnë nivelin më të lartë të sigurisë. Nuk ka asnjë veprimtari të paligjshme, falsifikim ose dublikim.

.3. Transfertat e Bitcoin mund të përfundojnë kudo në botë deri në 10 minuta. Nuk ka ndërprerje në transferim dhe tarifa është dukshëm më e ulët në krahasim me bankat.

4. Me Bitcoin, ju mund të paguani pa zbuluar identitetin tuaj.

5. Bitcoin ka një tipar me shumë nënshkrime, i cili mund të ndalojë një transaksion pa pëlqimin e mjaftueshëm nga anëtarët e tjerë.

6. Transparenca e fondeve. Me Bitcoin, anëtarët e kompanisë mund të shikojnë bilancet e llogarive dhe transaksionet në mënyrë të saktë dhe transparente.

 


%d bloggers like this: