Merrni një zbritje mbi tarifat para se të filloni tregtimin e të ardhmes së Binance Exchange

Shkëmbimi i Binance

Shkëmbimi i Binance

Merrni një zbritje në komisione para se të filloni tregtimin e të ardhmes

</s></s>

Mania e monedhave këto ditë është e konsiderueshme.

Ka shumë njerëz që investojnë në monedha sepse rendimenti i monedhës është mjaft i lartë.

Për të investuar në monedha, duhet të kaloni nëpër një shkëmbim.

Edhe pse tashmë ka shkëmbime në shkallë të gjerë në Kore,

</s></s>

Shumë njerëz përdorin shkëmbimin numër 1 në botë për të përdorur tregtimin e së ardhmes.

Unë jam duke përdorur Binance.

Binance ju lejon të regjistroheni me një kod referimi.

</s></s>

Bitcoin vazhdon të bjerë

Shtë e vërtetë se është e vështirë të parashikohet se sa larg do të bjerë.

Si rezultat, është e vështirë të shohësh shumë argëtim përmes shkëmbimeve të brendshme.

Në shkëmbimet e brendshme, ju mund të shihni fitime vetëm në një treg demi.

Kjo ndodh sepse mbështetet vetëm tregtimi në vend.

</s></s>

Sidoqoftë, nëse tashmë jeni anëtar i këmbimit valutor Binance,

Ju mund të keni bërë një fitim të madh.

</s></s>

Ata prej jush që nuk janë të njohur me Binance ose nuk janë regjistruar ende për Binance mund të mos e dinë,

Nëse përdorni tregtinë e së ardhmes Binance, mund ta bëni edhe në një treg të zjarrtë si sot.

Ju mund të bëni një fitim si një treg demi,

Leshtë e mundur të maksimizoni fitimet përmes levave.

</s></s>

Shkëmbimi i Binance
</s></s>

 

Binance

Zbritje e tarifës së tregtimit të së ardhmes

 

Për të tregtuar të ardhmen e Binance, vizitoni faqen e kërkimit.

‘Binance Exchange’ Pas kërkimit, futni një rekomandues ose

‘Binance Exchange Referral Link’ Mund të regjistroheni me

</s></s>

Binance Referral Code
</s></s>

Kur regjistroheni si anëtar i Binance, futni referimin Binance [XPC9ZLH6] si më sipër ose

Regjistrohuni me një lidhje referimi

Ju mund të keni të drejtë për një zbritje të tarifës, kështu që ju lutemi ndihmoni.

</s></s>

Shkalla e zbritjes së komisionit 20% Sigurohuni që ta kontrolloni dhe regjistroheni!

</s></s>

Pasi të jeni regjistruar, mund të regjistroheni dhe të shihni ekranin kryesor.

</s></s>

</s></s>

Në rastin e Binance Futures, në menunë e quajtur Derivatet,

Thjesht klikoni në USD-M Futures.

</s></s>

Pas kësaj, klikoni në skedën Trading Futures.

Pasi të klikoni, do të shihni cilësimet e llogarisë dhuratë në të djathtë.

Thjesht krijoni një llogari dhuratë duke e hapur atë.

</s></s>

Për tregtinë e së ardhmes Binance, tregtimi i së ardhmes përmes USDT dhe Bitcoin

Setshtë vendosur si parazgjedhje.

</s></s>

Ju mund të kaloni në tregtimin e ardhshëm të monedhave të tjera duke klikuar në pjesët vizuale.

Në këtë kohë, është e rëndësishme të jeni të kujdesshëm kur përdorni tregtimin e së ardhmes.

Pjesa ku mund të shumëzoni fitimin ose humbjen tuaj me një shumëzues kur përdorni levën.

 

바이낸스 선물거래

Tregtimi i së ardhmes Binance

Deri në 125 herë levë

Bitcoin shfrytëzohet deri në 125x,

Altcoins mund të aplikohen deri në 50 herë.

</s></s>

Në fakt, është e vërtetë që leva rrit rrezikun tuaj.

Prandaj, në këtë rast, paqëndrueshmëria është e ulët.

Advantageshtë e dobishme të përdorni Bitcoin ose USDT Tether.

</s></s>

Në rastin e altcoins, paqëndrueshmëria është aq e fortë sa investitorët

Jo vetëm që paqëndrueshmëria është e vështirë të parashikohet, por tabelat mund të ndryshojnë në një çast.

Gjithashtu, ka pozicione të gjata dhe të shkurtra në tregtimin e së ardhmes Binance.

</s></s>

Blej/Zgjatë nëse parashikohet një prirje rritëse dhe nëse parashikohet një prirje rënëse,

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni një pozicion të shkurtër/të shkurtër.

</s></s>

Shumë njerëz përdorin levën kur tregtojnë të ardhme.

Ka shumë tregti me frekuencë të lartë.

Sepse është një shkallë globale ndryshe nga shkëmbimet e brendshme

Ju mund të tregtoni në mënyrë të favorshme me vëllim të madh tregtimi.

</s></s>

Në rastin e Binance Futures, edhe në trendin e rënies aktuale,

Ka shumë njerëz këto ditë që e shikojnë me kujdes sepse mund të bëjë para të mjaftueshme.

Përdorni Referuesit Binance për të marrë zbritje të komisioneve dhe për të filluar tregtimin.

Gjithashtu, në rastin e tregtimit të së ardhmes Binance, mund të fitoni para nëse i përdorni mirë, por

Duhet të tregtoni me kujdes pasi mund të pësoni humbje të mëdha.

Sepse investimi është në rrezikun tuaj.

</s></s>

%d bloggers like this: