Nëse nuk jeni të sigurt për ndryshimin midis të ardhmes së Marrëdhënies së Binance

 

바이낸스 마진 선물 차이

 

Në një shoqëri ku shumë gjëra bëhen online,

Ndryshimet në jetën tonë të përditshme ndodhin shpejt dhe ne

Do të ndjeni ndryshimet në jetën tuaj të përditshme.

</s></s>

Në të kaluarën, në fakt, të gjithë kishin një smartphone të tillë.

Asnjëherë nuk kam menduar se do ta përdorja

Tani, pothuajse askush nuk e përdor atë.

</s></s>

Bota po ndryshon kaq shpejt dhe gjithçka online është

U bë e mundur.

</s></s>

Ndërkohë, monedha virtuale u shfaq dhe në pak vite

Ajo ka arritur një rritje vërtet të madhe dhe madhësia e tregut është në të vërtetë

Ka qenë e madhe.

</s></s>

Kështu që shumë kompani hidhen në këtë treg monedhash dhe fillojnë

Kështu që do të ketë më shumë ndryshime në të ardhmen.

Unë jam duke parashikuar.

</s></s>

Në të njëjtën kohë, fillova me një interes në pjesën e investimit.

Ka shumë njerëz që e bëjnë këtë.

Si të investoni në Binance Margin Futures China sot

Unë do të doja të flas shkurtimisht nëse është mirë apo jo.

</s></s>

Në fakt, tregtimi i marzhit dhe tregtimi i së ardhmes janë shumë të ngjashme.

Sidoqoftë, dallimi ekziston qartë.

 

Binance

Margjina Trading Futures Trading

Tregtimi i marzhit dhe tregtimi me të ardhmen nuk janë të disponueshme në shkëmbimet vendase.

Për të përdorur këtë marzh dhe tregtim të së ardhmes, duhet të përdorni një shkëmbim jashtë shtetit.

</s></s>

Shumica përdorin shkëmbime Binance ose Bybit me vëllim të madh tregtimi.

Unë gjithashtu kam postuar në lidhje me ndryshimet midis të dyve.

Do të ishte mirë të kërkoni dhe të zgjidhni një shkëmbim.

Diferencat e të Ardhurave të Margjinës

1: tabelë

 

Marzhi Binance përdor tabelat e këmbimit të pikave.

Për të ardhmen, klikoni mbi Derivatet e mësipërme.

Ekzistojnë tabela të ardhme të kriptomonedhës të veçanta dhe tabela të së ardhmes me bazë USDT.

</s></s>

para fillimit të tregtimit

Ju gjithashtu duhet të filloni duke ditur ndryshimin midis tregtimit të kundërt USDT dhe tregtimit të së ardhmes.

</s></s>

Gjithashtu, tregtimi i kundërt i vazhdueshëm është tregtimi i monedhave, kështu që edhe kur nuk tregtohet

Nëse çmimi i Bitcoin bie, aktivi mund të ulet.

</s></s>

Sidoqoftë, për shkak se transaksioni i përhershëm USDT kryhet me USDT, një monedhë e qëndrueshme që ka të njëjtën vlerë si dollari në 1: 1.

Nëse nuk bëni tregti, nuk humbni para.

</s></s>

margjina tregtare

Shkurtër (shitje e shkurtër) nuk lejohet!

 

Gjithashtu, në rastin e diferencës, e shkurtër (shitje e shkurtër) nuk është e mundur.

Ju mund të tregtoni vetëm me pozicione të gjata (të shkurtra).

</s></s>

Për këtë arsye, shitja e shkurtër dhe blerja e shkurtër janë të mundshme.

Shumica e tyre përdorin tregtimin e së ardhmes.

</s></s>

</s></s>

Diferencat e të Ardhurave të Margjinës

2: Shumëzuesi i levave

 

Dallimi më i madh midis tregtimit të së ardhmes Binance dhe tregtimit të marzhit është

Shumëzuesi maksimal i levës së vendosur.

</s></s>

Tregtimi i marzhit është i kufizuar në 10 herë karantinë dhe 3 herë kryqëzim.

</s></s>

Sidoqoftë, tregtimi i së ardhmes është deri në 125 herë më shumë se ai i Bitcoin,

Shumica e altcoins mund të shkojnë deri në 50x.

</s></s>

Diferencat e të Ardhurave të Margjinës

3: interesi

 

Tregtimi i së ardhmes përdor fondet e përdoruesit për të tregtuar, por

Në rastin e diferencës, huazimi i një farë

Ju mund të merrni një pozicion të gjatë me një levë të çdo shumëfishi që dëshironi.

Duhet të paguash interes.

</s></s>

Norma e interesit ndryshon në varësi të llojit të kriptomonedhës.

Norma e interesit nuk është e lirë në krahasim me normën vjetore të interesit.

Ata nuk përdorin tregtimin e marzhit, por kryesisht tregtimin e të ardhmes.

</s></s>

Nuk e mora këtë informacion herën e parë.

Nëse investoni, mund të humbni pasuritë tuaja.

Rreziku është i lartë sepse ka shumë variabla.

</s></s>

Pasi të jeni mësuar plotësisht me të, rrisni volumin tuaj të tregtimit gjithnjë e më shumë

Goodshtë mirë të marrësh rezultate të mira.

</s></s>

Binance duke klikuar mbi figurën Dritarja e regjistrimit të zbritjes së tarifës Shkoni tek.

</s></s>

Në fakt, perceptimi për atë që ne po investojmë ka ndryshuar.

Nuk ka kaluar shumë kohë.

</s></s>

Në të kaluarën, thuhej se nëse bën aksione ose diçka, do të shkatërrohesh.

Ju folët shumë, por tani nuk flisni fare.

Pastaj, duke filluar dhe studiuar Bitcoin

Ka mjaft.

</s></s>

Nuk mund ta ndaloj më këtë atmosferë

Po flas.

</s></s>

Sidoqoftë, nëse filloni verbërisht pa përgatitjen e duhur,

Sigurisht, është e vështirë të marrësh rezultate të mira.

</s></s>

Diferenca e të Ardhurave të Binance Diferenca Ashtu si

Nëse jeni njohur me bazat, mund të filloni

Do t’ju ndihmojë me investimin tuaj.

%d bloggers like this: