Ngjarja e renditjes së Bybit Dogecoin

Ngjarja e renditjes së Bybit Dogecoin

바이비트 도지코인

 

Ngjarja e listimit 🔥BYBIT Dogecoin (DOGE)

 

🐶 Si të merrni pjesë

në qendrën e përfitimeve DOGEWOW ” shkruani kodin

 

 

Eri Periudha e Ngjarjes

6/2 7 pasdite – 6/11 6:59 pasdite (Kore)

 

VentNgjarja # 1 (7500 persona në bazë të ardhjes së parë, shërbimit të parë)

Depozitë minimale prej 500 USDT> 10 USDT bonus

* Pas depozitimit me një monedhë tjetër, ajo pranohet edhe nëse e ndërroni me USDT

 

VentNgjarja # 2 (7500 persona në bazë të ardhjes së parë, shërbimit të parë)

Arritja e të paktën 2,000 vëllimit të tregtisë USDT në një kontratë të përhershme DOGE / USDT> 10 USDT bonus

 

VentNgjarja # 3 (baza e parë e ardhur-shërbyer-parë)

Nëse u rekomandoni miqve tuaj Bybit dhe miqtë e rekomanduar arrijnë dy kushtet e mësipërme, ju do të merrni një bonus prej 15 USDT secili (deri në 5 persona)

 

🐶 Njoftim

* Nën llogaritë nuk mund të marrin pjesë në këtë ngjarje.

* Swap / tërheqja brenda periudhës së ngjarjes mund të ndikojë në shumën neto të depozitës.

 

 

20% zbritje në komisionin gjatë gjithë jetës bybit Kodi i referimit

https://www.bybit.com/ko-KR/register?affiliate_id=18499&language=ko-KR&group_id=0&group_type=1

GJ66

Kur regjistroheni përmes celularit / aplikacionit, sigurohuni që të futni direkt kodin e referimit B5QJY për t’u bashkuar.

 

%d bloggers like this: