Përdorimi i Binance: Tregtimi i së Ardhmes / Monedha BNB / Staking / Referimi

 

바이낸스 레퍼럴 코드 텍스트 대체 이미지

Si të përdorni Binance: Monedha e së ardhmes / BNB

/ Ndarja / Referimet

 

1. Nëse përdorni monedhë BNB, mund të merrni zbritje (tarifa, pjesëmarrje në ICO, etj.)

2. Tregtimi i të ardhmes dhe ai i marzhit janë të mundshme

3. Shërbimi i depozitimit të kriptomonedhës (norma e interesit është rreth 3%)

4. Shërbimi i huasë së kriptomonedhës (norma e interesit rreth 11%)

5. Shërbimi i aksioneve (norma e interesit 7 ~ 11%)

6. Mbështetja e lançimit në bursa

 

Meqenëse monedha BNB përdoret gjerësisht në Binance, ajo mund të jetë një mjet investimi më i qëndrueshëm për sa kohë që Bitcoin nuk falimenton.

Gjithashtu, nëse përdorni monedhën BNB, do të merrni më shumë zbritje pagese.

 

 

20% zbritje në tarifën e jetës Si të regjistrohesh për kodin e referimit

 

 

바이낸스 레퍼럴 코드

 

Ulja e tarifës së këmbimit të Binance

Kur regjistroheni si një anëtar i Binance, thjesht futni kodin më poshtë ose shkoni te lidhja për t’u regjistruar.

 

Kodi i Uljes së Tarifës së Referencës për Binance (20%): J24I6ZG2

Shko te lidhja: https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 

Ulja e tarifës zbatohet automatikisht kur aplikoni kodin kur regjistroheni.

 

Si të përdorni tregtinë e të ardhmes së Binance

 

Nëse keni nevojë të vini bast 100x ose më shumë, ose nëse mendoni se tregtimi në vend nuk është i mjaftueshëm, mund të përdorni Binance Futures.

* Deri në 125 herë është e mundur.

 

바이낸스 선물거래 설명 이미지

Regjistrohuni përmes lidhjes së mësipërme të regjistrimit dhe krijoni një portofol Binance.

pas kësaj në meny> Derivatet< Klikoni> Dhurata< Klikoni për të shkuar në ekranin e Futures Exchange.

Nëse klikoni në portofolin në anën e djathtë të ekranit të shkëmbimit të së ardhmes, një llogari krijohet menjëherë.

 

 

Në rastin e tregtimit të së ardhmes, ne rekomandojmë përdorimin e monedhave BNB sepse tarifat janë të rëndësishme.

(Nëse përdorni monedhë BNB, mund të merrni zbritje shtesë pagese.)

Postimet në lidhje me monedhën BNB do të shtohen në fund.

 

바이낸스 추천인 최대 20% 할인

 

 

%d bloggers like this: