Pse duhet të përdorni shkëmbimin e Binance

 

Pse duhet të përdorni shkëmbimin e Binance

비트코인 이미지

Ju mund të pyesni veten pse përdorim Binance Exchange, një shkëmbim jashtë shtetit, në vend që të përdorim një shkëmbim të brendshëm. Ne do t’ju tregojmë në lidhje me avantazhet e Binance Exchange.

 

1. Nr. 1 në botë në vëllimin e tregtisë> Tregtimi i vetëm dhe i lëkundur është i lehtë.

2. Vëllimi i tregtimit spot 1 dhe vëllimi i tregtimit të ardhshëm nr. 1, kështu që ka pak flluskë.

3. Me leva deri në 125x, ju mund të tregtoni të ardhme bullish dhe bearish.

4. Ka shumë monedha (JobCoins) që nuk janë të disponueshme në Kore, dhe tregtimi i të ardhmes së Jobcoin është gjithashtu i mundur.

5. Shkëmbimet e brendshme të kriptovalutave janë të vështira për tu fituar çdo ditë sepse vëllimi i tregtimit të Jobcoins është i vogël, por ka shumë monedha të listuara. Fitimi ditor përmes levave mund te marr

6. Edhe nëse nuk bëni tregti, mund të shihni fitime nga depozitat në dollarë, aksionet dhe pishinat e drekës.

7. Kapitali kryesor është i garantuar edhe kur nuk tregtohet bazuar në USDT.

8. possibleshtë e mundur të blini në këste me lëshimin e aksioneve.

 

Ka shumë njerëz që bëjnë fitime të larta përmes tregtisë së marzheve të bitcoin, por këto ditë është e vështirë të bësh fitime të mëdha vetëm me shkëmbime të përgjithshme të spoteve. Tregtimi i të ardhmes me fuqi deri në 125x mund të japë kthime të mëdha. Ka shumë njerëz që tregtojnë dhurata në YouTube.

 


 

바이낸스 45% 할인 회원가입 타이포그래피 이미지

Edhe nëse jeni regjistruar tashmë, është më mirë të regjistroheni përsëri nëse jeni regjistruar me %~15%

Gjithashtu, nëse doni të tregtoni të ardhme, duhet të hapni një llogari të së ardhmes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: