Rendimenti i lartë i levave të Bitcoin

 

Levave të Bitcoin

 

Levave të Bitcoin

kthim i lartë

 

Kur Tesla lejoi tregtimin e bitcoin, ishte një furi bitcoin.

Sidoqoftë, për shkak të ndryshimit të zemrës së Musk, ai njoftoi se do të ndalonte tregtimin e bitcoin.

Bitcoin ra ndjeshëm ndërsa Kina dhe SH.B.A. zbuluan politikat rregullatore.

Kishte njerëz që thanë se kishin një fitim të lartë me Bitcoin pavarësisht rënies së mprehtë.

Këta janë njerëzit që vënë bast në rënien e tregtimit të së ardhmes.

Ndërsa çmimi i Bitcoin luhatet dhe rreziku i një rënie rritet,

Short = Ka interes në rritje për tregtinë e shkurtër.

Mbrojtja është një mënyrë për të bërë një fitim jo vetëm kur çmimi i Bitcoin rritet, por edhe në një treg të ulët.

Fitimet që ishin të mundshme vetëm në një trend rritës tani janë të mundshme në një rënie.

Ju mund të bëni një fitim, dhe probabiliteti për të bërë një fitim gjithashtu rritet.

Sepse pantallonat e shkurtra rrisin kthimin e tyre kur çmimi i kriptovalutave bie.

Mirë si një mbrojtje bearish.

Kjo quhet shitje e shkurtër në aksione.

Levave të Bitcoin

shkurt / shkurt

Përdorimi i levave

 

Sepse shkëmbimet e brendshme si Upbit dhe Bithumb mbështesin vetëm tregtimin vendor.

Për shkak se një investim i tillë është i pamundur, shkëmbimi i së ardhmes

Unë jam duke përdorur një shkëmbim jashtë shtetit të tilla si Binance ose Bybit.

 

Në shkëmbimet jashtë shtetit, natyrisht, ‘Long (Bleni)’, i cili bën fitim kur çmimi rritet,

Ju lejon të bëni tregti “të shkurtër” (të shitur) që bëjnë fitim kur bien.

Tregtimi i së ardhmes dhe tregtimi i marzhit janë të mundshme.

Leva është gjithashtu në dispozicion.

 

Tregtimi i marzhit këtu lejon investitorët të investojnë në një shumë që është disa herë më shumë se marzhi (kolaterali) i paguar nga investitori.

Ky është një investim që mund të çojë në kthime (ose humbje) masive.

 

Leva mund të jetë deri në 125x në Binance ose Bybit.

Për shembull, nëse vendosni bast në një ‘të shkurtër’ 125x, një rënie prej 1% do të rezultonte në një fitim prej 125%.

 

Investitorët që fituan fitime të larta në tregun e përplasjeve nga Kina më 19 maj, të përmendur më sipër, gjithashtu u shfaqën njëri pas tjetrit.

Kjo sepse ne shfrytëzuam këtë levë.

Siç mund ta keni menduar, tregtimi afatgjatë me levë është një metodë tregtare me rrezik të lartë.

Kjo ndodh sepse, në kundërshtim me parashikimin, nëse lëviz në drejtim të kundërt, mund të pësoni humbje të mëdha.

 

Në rastin e mëparshëm, nëse vini bast 125 herë ‘të shkurtër’ dhe rritet me 1%, do të humbni 125%.

Do të pësoni humbje të mëdha.

 

Përveç kësaj, nëse nuk keni kolateral të mjaftueshëm, mund të humbni të gjitha paratë tuaja për shkak të ‘likuidimit’ të detyruar herët.

Për shembull, nëse keni përdorur 100 leva, edhe nëse humbni vetëm 10% të investimit tuaj,

Likuidohet me forcë dhe e tërë investimi humbet. Prandaj, duhet të shmangni investimin e të gjithëve në një vend, qoftë ‘i gjatë’ ose ‘i shkurtër’.

 

Sidoqoftë, fakti që mund të investoni në të dy drejtimet është padyshim një avantazh.

Kjo ndodh sepse mund të përdoret si një mjet për ‘mbrojtje’.

 

Levave të Bitcoin

Mbrojtja

 

Për shembull, ju blini bitcoin në një shkëmbim vendas.

Blerja e bitcoin do të thotë që ju të parashikoni rritjen e bitcoin dhe të fitoni kur të rritet.

Ose mund ta blini gjatë në tregtimin e së ardhmes.

 

Sidoqoftë, pasi çmimi i Bitcoin është luhatur kohët e fundit, unë mendoj se duhet të përgatitemi për një prirje rënëse.

Si mbrojtje kundër kësaj, ju mund të vendosni një ‘short’ në një shkëmbim jashtë shtetit.

Në këtë rast, edhe nëse çmimi i kriptomonedhës bie, ju do të jeni në gjendje të kompensoni humbjen.

Siç u përmend më herët, leva mund të përdoret sepse

Mund të vendosni më shumë peshë në secilin drejtim.

Unë nuk e di se cili do të jetë çmimi i kriptovalutës në të ardhmen.

Ju mund të shihni se ajo tashmë është rritur shumë kur mendoni për të, kështu që ju mund të vendosni më shumë peshë në mundësinë e një rënieje.

 

Me këtë fokus në anën negative, mund të bastosh një ‘short të dyfishtë’ në Binance ose Bybit.

Kjo ndodh sepse pantallonat e shkurtra mund të bëjnë fitime edhe nëse çmimi i monedhës bie në tregun e ariut.

Nëse vë bast ‘1x shkurt’, vlera e mbajtjes është përgjithësisht e njëjtë pavarësisht nëse rritet ose bie.

Ju duhet të ecni më shumë se 1 herë si ‘të shkurtër’.

Si të përdorni shkëmbimin e së ardhmes

Bybit dhe Binance, shkëmbime të huaja

Nuk është e vështirë të përdoret.

 

Së pari, regjistrohuni për një shkëmbim jashtë shtetit.

 

Referimi Bybit

Kodi i Referimit Bybit: B5QJY

Lidhje referimi Bybit: https://www.bybit.com/register?affiliate_id=18499&language=en-US&group_id=0&group_type=1

Ata që regjistrohen në Bybit përmes aplikacionit celular

Kodi i Referimit [ B5QJY ] duhet të futet drejtpërdrejt.

Ju mund të kualifikoheni për një zbritje të tarifës.

 

Edhe ata që janë regjistruar pa referim mund të përdorin Live Chat.

Referim 18499 Kërkesë Regjistrimi

Nëse e bëni këtë, mund të merrni një zbritje referimi.

Ju lutemi gëzoni përfitimet pasi të regjistroheni.

 

Pasi të regjistroheni për një zbritje tarifash si më sipër,

Ju duhet të dërgoni monedha për t’u përdorur në një shkëmbim jashtë shtetit. (depozitë)

Kjo ndodh sepse ende nuk ka asnjë mënyrë për të dërguar para drejtpërdrejt në shkëmbimet jashtë shtetit në Kore.

 

Unë do t’ju tregoj se si shumica e tyre e përdorin atë.

Depozitoni në shkëmbimet e brendshme si Upbit, Bithumb dhe Huobi së pari.

Blini monedha.

Thjesht dërgoni monedhën e blerë në adresën e portofolit të shkëmbimit jashtë shtetit.

Pas kësaj, kur monedha të arrijë në shkëmbimin jashtë shtetit, mund ta investoni.

Ja se si të bëni kthime të larta me levën e Bitcoin.

Thjesht e shpjegova.

 

Investimi është në rrezikun tuaj

Duhet të mendoni për rrezikun dhe të investoni me mençuri.

%d bloggers like this: