Shpejtësia e Tërheqjes Bybit Koha e Tërheqjes 3 herë në ditë

Miremengjes

Koreja ka qenë prej kohësh e shqetësuar për shpejtësinë.

Duket se është një vend krenar.

Shpejtësia e internetit është aq e shpejtë sa të quhet një central elektrik në internet

Njerëzit nga vendet e tjera thonë se është një vend që bën gjithçka shpejt.

E di.

Bëhet fjalë për të bërë diçka kaq shpejt.

Duket se keni aftësi të mëdha.

Kjo është arsyeja pse ju jeni pak të ndjeshëm ndaj shpejtësisë.

Shpejtësia e tërheqjes së monedhës është gjithashtu një pjesë e rëndësishme.

Tani, perceptimi i investimeve po ndryshon me shpejtësi.

Shtë e vërtetë se ka një interes të madh për aksionet dhe Bitcoin.

Ndërkohë, kur fitoni dhe tërhiqni para,

Nëse nuk e keni ndier, nuk do ta dini.

Unë do të doja të shpjegoja shpejtësinë e tërheqjes së Bybit.

Për shembull, edhe nëse keni aplikuar për tërheqje deri në orën 5 pasdite

Sepse tërheqjet bëhen në mënyrë të njëpasnjëshme pas shqyrtimit

Duhet të prisni të paktën 30 minuta dhe deri në 2 orë.

Shtë e vërtetë se koha e tërheqjes së Bybit është e kufizuar në krahasim me shkëmbimet e tjera.

Shtë një shkëmbim ku mund të tregtoni në mënyrë të sigurt.

Kërkesa e lartpërmendur për tërheqjen e Bybit është 3 herë në ditë.

Ndryshe nga shkëmbimet e tjera, ju duhet të aplikoni brenda kësaj kohe aplikimi.

Nëse e humbisni këtë kohë aplikimi, duket se depozita do të bëhet në kohën tjetër të tërheqjes.

Duket se ka një kohë të veçantë për të aplikuar për tërheqje për shkak të stabilitetit të serverit.

Kjo ndodh sepse koha e tërheqjes është e kufizuar

Pjesa ku ndodh vonesa në tregtimin e monedhave është

Nuk e ndjeva!

Kjo është shumë e rëndësishme kur mbyllni një pozicion me nxitim.

Koha koreane 9 paradite (mëngjes), 5 pasdite (pasdite), 1 pasdite (agim) është

Ju lutemi sigurohuni që të dorëzoni kërkesën tuaj 30 minuta para kohës së tërheqjes për të përshpejtuar procesin e tërheqjes.

Nëse tërhiqni të ardhurat si kjo

Paratë do të kreditohen në llogarinë tuaj.

Për shpejtësinë e tërheqjes së Bybit, ju lutemi referojuni kërkesës aktuale të tërheqjes.

Provojeni dhe do ta dini me siguri.

Kur bëni një kërkesë për tërheqje, 30 minuta para kohës së tërheqjes

Nëse aplikoni, tërheqja juaj do të bëhet në një kohë të caktuar.

klikoni mbi foton ByBit Lifetime 20% zbritje e komisionit dritare regjistrimi te shkoj

 

Ata që regjistrohen përmes aplikacionit celular

Kodi i referimit [B5QJY] Duhet të futni drejtpërdrejt për të marrë përfitime referimi.

Ata që janë regjistruar pa hyrë në një referues

me bisede direkte Kërkesa e regjistrimit ID e kërkesës 18499 Nëse ju bëni

Përfitimet e referimit janë në dispozicion.

Shpejtësia e tërheqjes së bybitit nuk është e shpejtë

Ju nuk duhet të shqetësoheni për këtë sepse është i sigurt për sa i përket sigurisë.

Duket se është e sigurt për t’u përdorur.

Ne ju dëshirojmë transaksione të sigurta në Bybit.

%d bloggers like this: