Si të depozitoni monedhën kriptomonedhë

Si të depozitoni monedhën kriptomonedhë

바이낸스 암호화폐 입금 방법 설명 이미지1

Shkëmbimi i brendshëm -> Binance

Për të përdorur Binance, një shkëmbim jashtë shtetit, duhet të zhvendosni monedhën tuaj virtuale nga shkëmbimi i brendshëm.

 

1. Monedha kriptovalute për t’u depozituar në faqen kryesore të Binance> Klikoni Depozita

2. Kur të shfaqet adresa përkatëse e portofolit të kriptomonedhës, kopjoni atë.

* Ju lutemi vini re se nëse depozitoni në adresë të gabuar, do ta humbni atë.

3. Ngjitni adresën e portofolit të kopjuar në shkëmbimin e brendshëm, futni sasinë dhe tërhiqni

  1. Depozitat e Binance do të përfundojnë brenda një ore dhe ju do të jeni në gjendje të blini monedha të ndryshme me monedhën e depozituar.

 


바이낸스 45% 할인 회원가입 타이포그래피 이미지

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: