Tarifa e levave të bybit

 

Tarifa e levave të bybit

Tarifa e levave të bybit

 

Gëzohem që u njohëm sepse vera e nxehtë po afrohet

Ashtë një ditë e nxehtë dhe unë vazhdoj të dëshiroj të shkoj në plazh.

Për një pushim veror argëtues

Ka njerëz që janë të vështirë për të investuar në punë.

Sot do të flasim për tarifën e levës së Bybit.

Një vështrim i shpejtë se si ta përdorni atë

Ne gjithashtu duam të flasim për këtë.

Levave Bybit

Përdorimi i levave

deri në 100 herë

 

levave

Kjo levë nga pak është

Kjo do të thotë që ju mund të huazoni para sa një shumë i caktuar dhe të bëni një transaksion.

Leva e bybit është në dispozicion deri në 100x.

Tregtia ekzistuese spot fiton fitime përmes fitimeve të kapitalit.

Blini 100 monedha të fituara me 100 investime të fituara

Çmimi i monedhës kërceu 10% në 110 fitime.

Kjo është 10% e fitimit, kështu që ju do të fitoni 10 fitime.

Kjo është ajo që ndodh kur përdorni levave.

Përdorimi i levave 10x me 100 investime të fituara

Mund të blini monedha me vlerë 1000 fitore.

Nëse rritet me 10% atëherë

Rendimenti do të jetë 100%.

Easiershtë më lehtë të kuptohet nëse e mendoni si një kredi për shtëpi.

Sidoqoftë, nëse përdorni levën e Bybit,

Rreziku i likuidimit të detyruar Ju duhet ta dini dhe ta përdorni atë.

Raporti i duhur i huasë është 2-10 herë Quhet shkallë.

Duket se shumica e raporteve të larta prej 10 herë ose më shumë nuk përdoren.

Dhe kur përdorni këtë levë, tarifat bëhen po aq të rëndësishme.

Ne gjithashtu do të sigurojmë informacion shtesë për tarifat.

0,075% në porositë e tregut

-0,025% në rendin limit

Negativeshtë negativ në çmimin e përcaktuar.

Kur bëni një transaksion, ju merrni një tarifë mbrapsht.

Kur tregtoni me çmimin e tregut, duhet të paguani një tarifë.

është për të thënë

Përdorimi i levave

Rëndësia e Tarifave

 

Pse tarifat kanë rëndësi

Kjo sepse nëse përdorni levë, tarifat tuaja gjithashtu do të rriten.

Për shembull, nëse keni përdorur leva 5x,

Ju gjithashtu duhet të paguani 5 herë tarifën.

Kjo është arsyeja pse uljet e tarifave janë kaq të rëndësishme.

Në fakt, vetëm njohja e kësaj mund t’ju kursejë shumë tarifa.

do të ishte në gjendje të përdorte

Për ata që nuk janë të njohur me këtë

Na vjen keq që po e përdorni pa marrë zbritje për tarifën.

Pra, informacione të tilla si tarifa e levës së Bybit

Rekomandohet që të dini para se të filloni tregtimin.

Referimi Bybit

Bybit Lifetime Lidhje për Uljen e Tarifës 20%

Kodi referues i bybit GJ66

Ata që regjistrohen në Bybit përmes aplikacionit celular

Ju duhet të futni manualisht B5QJY

Ju lutemi vini re se mund të keni të drejtë për një zbritje pagese.

Në Bybit Exchange, kur regjistroheni pasi keni futur një rekomandues

Kurseni deri në 20% Ju mund të merrni përfitime gjatë gjithë jetës.

Ka shumë lidhje zbritje 15%, por lidhja zbritje 20% është më e madhja.

Çdo lidhje më zbritje konsiderohet e rremë.

Lidhja e zbritjes prej 20% është një kusht i caktuar midis kodeve të ndikimit.

Sepse është një kod që mund të jepet vetëm kur kënaqet

Regjistrohuni me kodin e mësipërm për të shijuar shumë përfitime.

Gjithashtu, ata që u regjistruan pa një kod referimi

Nëse kërkoni një regjistrim ID referimi 18499 përmes Bisedës së Drejtpërdrejtë,

Të njëjtat përfitime si më sipër!

Ne rekomandojmë ri-pajtime për ata që janë regjistruar me rezultatin nga 10 %~15%

Metoda e huazimit të bybit, zbritja e tarifës, etj.

në lidhje me nevojat themelore

Gjeni dhe filloni mirë

Kjo do t’ju ndihmojë të bëni një investim të suksesshëm.

Pjesa në lidhje me tarifën e levës së Bybit

sepse është një pjesë e rëndësishme

Ju duhet ta kuptoni saktë konceptin.

Nuk duhet të ketë ndonjë humbje nëse nuk e dini.

Edhe nëse ka disa pjesë të komplikuara kur tregtoni Bitcoin

Shpresoj ta kuptoni dhe të filloni.

%d bloggers like this: