Tarifa e Tregtimit të Marzhinës Bybit Zbritje Deri në 20% Si të Regjistrohesh

Zbritje e tarifës së tregtimit të marzhit Bybit

Si të regjistroheni deri në 20%

Shkoni te Regjistrimi i Referencës

Kodi i Regjistrimit të Referimit Bybit GJ66

Kodi i zbritjes për jetën 20% për tarifat e bybit (ky është kodi maksimal i zbritjes)

Kur regjistroheni me kompjuter, lidhja futet automatikisht, kështu që nuk keni nevojë të futni informacione shtesë.

Kur regjistroheni me aplikacionin, lidhja nuk futet automatikisht, kështu që duhet të futni kodin e referimit B5QJY për të marrë një zbritje prej 20% në tarifën e jetës.

 

Bybit është shkëmbimi më i madh i marzheve në botë dhe është shkëmbimi më i dashur në Kore. Shumë njerëz po regjistrohen për tregtimin e të ardhmes.

Pse duhet të merrni një zbritje pagese nga Bybit

jo për tregtim në vend Sepse ato janë tregti e së ardhmes.

 

Për shembull, nëse investoni 1 milion të fituar me një diferencë 50 herë

Ekziston një tarifë për 1 milion të fituar * 50 herë më shumë se tarifa, jo për 1 milion të fituara.

Ndërsa vazhdoni të tregtoni, këto tarifa bëhen një pjesë e madhe e biznesit tuaj.

 

Regjistrohuni duke përdorur lidhjen e kodit të ftesës më sipër.

Kur regjistroheni në aplikacion, duhet të futni kodin e referimit B5QJY.

Ju mund të merrni një zbritje prej 20%.

Ata që janë regjistruar pa zbritje pagese ose janë regjistruar me një kod referimi një herë

Rekomandohet ri-regjistrimi.

 

Në të vërtetë, ka shumë njerëz që bashkohen përsëri për shkak të zbritjes së tarifës

%d bloggers like this: