Tesla është aksioni i parë që doli në treg në aksionet e aksioneve Binance

Tesla është aksioni i parë që doli në treg në aksionet e aksioneve Binance

테슬라 로고 이미지

Binance do të prezantojë tregtimin e aksioneve të aksioneve, raportuan mediat e huaja në kohën e 12-të lokale.

Raportohet se stoku i parë i aksioneve të aksioneve Binance do të jetë prodhuesi i automjeteve elektrike Tesla.

Çdo token e lëshuar rishtazi përfaqëson një stok dhe mund të shlyhet me Bitcoin të qëndrueshëm të Binance, Binance USD (BUSD).

Binance tha se opsioni i ri i investimeve, Kapitali Tokens, do t’i lejojë investitorët të marrin pjesë në tregjet më të mëdha financiare ndërsa ulin kostot e tyre të transaksionit.

 

테슬라 자동차 이미지

 

Shenjat e kapitalit nuk janë aksione, por u japin investitorëve të drejtën të investojnë në asetet e një kompanie specifike, ashtu si investimi në aksione. Sidoqoftë, ndryshe nga aksionet tradicionale, shenjat e aksioneve të Binance janë të ndashme, kështu që ju mund të investoni në aq aksione specifike sa të doni.

thënë thjesht Ndryshe nga aksionet që tregtohen me një shumë të caktuar për aksion, është e mundur të blihet dhe shitet me këste si asete virtuale. Në këtë mënyrë, rezervat e shtrenjta mund të blihen me çmim të ulët pa një ndarje të veçantë të aksioneve. Edhe njerëzit me pak kapital mund të ndajnë stokun e ndërmarrjeve të shtrenjta dhe të blejnë aksione të Tesla-s me vlerë 1.000 fitime.

Me këtë lajm, çmimi i vet shenjës së Binance, Binance Coin (BNB), po ngrihet në qiell.


Rekomandoni postime shtesë

바이낸스 45% 할인 회원가입 타이포그래피 이미지

Deri në 20% zbritës për referuesit e Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: