Tregtimi me marzhe të levave të Bitcoin

Tregtimi me marzhe të levave të Bitcoin

 

Nëse keni përdorur ndonjëherë një shkëmbim Bitcoin, ju ndoshta keni dëgjuar për tregtimin e Bitcoin të shfrytëzuar.

Levave është shumë e rëndësishme si shitja e shkurtër në tregtinë e marzhit Bitcoin.

 

Levë do të thotë levë.

Metodat e tregtimit të levave përdoren gjithashtu në transaksionet e pasurive të paluajtshme.

Kur aktualisht keni 100 milion fitime në kapital, kur dëshironi të blini 200 milion fitime të patundshme

Mund të blihet duke marrë hua 100 milion fitime nga një bankë ose institucion tjetër financiar.

Duke përdorur levën e mësipërme, mund të përdorni të njëjtën gjë në tregtinë e marzhit të Bitcoin.

 

Gjithashtu, nëse krahasoni kohën kur përdoret levave dhe kur nuk është

Ekziston një ndryshim i madh në kthimin e kapitalit.

Pa hua / çmimi i Bitcoin dyfishohet

Nëse investoni 500,000 fituara, do të fitoni 500,000 fituara.

Shuma përfundimtare do të jetë 100 milion fitime.

Kur përdoret levë / Çmimi i Bitcoin dyfishohet

Nëse përdorni 100x hua dhe investoni 500,000 fituara

Meqenëse në të vërtetë keni blerë Bitcoin me vlerë 50 milion fitime, fitimi juaj do të jetë 50 milion fitues.

Shuma përfundimtare do të jetë 500,000 fituara.

Në përgjithësi, tregtimi i huazuar shpesh bëhet duke përdorur shkëmbime Binance me vëllim të lartë tregtar.

Deri në 125x leva është në dispozicion në Binance Exchange.

Meqenëse vetëm tregtimi në vend është i vështirë të gjenerojë fitime të mëdha, ata që duan kthime të larta shpesh tregtojnë në të ardhmen duke përdorur leva.

 

 

Regjistrohuni për kodin e referimit

Klikoni në imazhin ose tekstin e mësipërm për të shkuar në dritaren e regjistrimit të kodit të referimit.

 

 

Gjithashtu, në rastin e tregtimit të së ardhmes, tarifat janë të rëndësishme.

Nëse jeni duke përdorur tregtim të së ardhmes, do të merrni një zbritje shtesë prej 20% pasi të regjistroheni për një komision. Ne rekomandojmë përdorimin e monedhës BNB.

 

Kodi i referimit / Kodi i referimit është fakultativ, prandaj nuk keni pse ta bëni.

Ata me shumë vëllim tregtar po kursejnë dhjetëra mijëra të fituar në vit vetëm duke zbritur komisionet.

Nëse jeni regjistruar tashmë në intervalin 0-10%, ne rekomandojmë që të regjistroheni sërish.

 

 

Kodi i Referencës së Binance

Kodi i Uljes së Tarifës së Referencës për Binance (20%): J24I6ZG2

Shko te lidhja: https://accounts.binance.com/en/register?ref=XPC9ZLH6

 

Ulja e tarifës zbatohet automatikisht kur aplikoni kodin kur regjistroheni.

 

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/18/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b5%9c%eb%8c%80-45-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ed%98%9c%ed%83%9d/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ed%8f%89%ec%83%9d-%ec%88%98%ec%88%98%eb%a3%8c-20-%ed%95%a0%ec%9d%b8-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ea%b0%80%ec%9e%85/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%85%80%ed%94%84-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%85%80%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%9e%85%eb%a0%a5/

 

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/04/26/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%b6%94%ec%b2%9c%ec%9d%b8-%ec%bd%94%eb%93%9c-%eb%a0%88%ed%8d%bc%eb%9f%b4-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ea%b3%b5%ec%9c%a0/

https://bitcoinxxo.com/blog/2021/03/31/%eb%b0%94%ec%9d%b4%eb%82%b8%ec%8a%a4-%ec%84%a0%eb%ac%bc-%ea%b1%b0%eb%9e%98-%ed%8c%81/

%d bloggers like this: