Diskon Biaya Maksimal Rujukan Binance Exchange No 1 (20+25)% Kode Pendaptaran Rujukan

#1 dina Diskon Biaya Panggedena Binance Exchange Referral

(20 + 25)% Kode pendaptaran rujukan

Kami parantos daptar tautan panganyarna pikeun tautan diskon bursa.

Diskon moal tiasa diterapkeun kana tautan anu tos aya, janten mangga ngadaptarkeun nganggo tautan di handap!

bursa pakait tingkat diskonKode diskon (pendaptaran aplikasi input langsung)Pindah ka tautan pendaptaran
Binancediskon 20%.J24I6ZG2link langsung
aduh beatdiskon 20%.18499link langsung
okexdiskon 20%.9623672970link langsung
MEXCdiskon 10%.mexc-bitcoinxxolink langsung
saeutik meunangdiskon 50%.nyeolink langsung
FTX 5% diskon hirupnalink langsung

Hoyong ngamangpaatkeun anjeun tina Binance Exchange?

Kéngingkeun diskon dugi ka 20% nganggo Kode Rujukan Binance,

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nampi +25% sareng BNB?

Upami anjeun nampi diskon biaya sapertos kieu, anjeun tiasa ngadamel bédana biaya anu ageung.

Anyar-anyar ieu, nalika minat mata uang virtual ngembang, beuki seueur jalma anu hoyong nyobian éta sorangan.

Nanging, upami anjeun diajar kumaha ngagunakeun bursa luar negeri dina waktos ayeuna, basana nyaéta Inggris.

Aya jalma anu horéam nyobian tantangan gampang, tapi pikeun jalma ieu

Sareng kumaha cara ngadaptarkeun Binance, kami bakal ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeunana langkung gampang.

Binance Exchange moal sesah upami anjeun nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun ayeuna.

Mangga tingali eta sangkan anjeun bisa make eta.

1. Kumaha Meunangkeun 20% Pareum Binance Rujukan

https://accounts.binance.com/en/register?ref=J24I6ZG2

Mangga klik dina link di luhur pikeun ngakses jeung ngadaptar.

Link di luhur mangrupikeun tautan diskon 20%, janten upami anjeun angkat ka layar pendaptaran,

Sakumaha anu dipidangkeun di luhur, anjeun tiasa ningali yén ID rujukan parantos diasupkeun.

atawa J24I6ZG2 Anjeun oge bisa asupkeun langsung.

Upami pesen diskon 20% henteu muncul, disarankeun yén anjeun ngadaptarkeun nganggo kode rujukan anu béda.

(Entong ngadaptarkeun 0%-10%!)

Ayeuna, Binance henteu ngadukung basa Korea.

Ladenan konversi mata uang ogé parantos ditunda.

Ku kituna, pikeun maranéhanana anu ngarasa uncomfortable ngeunaan ieu,

Anjeun tiasa ningali halaman anu ditarjamahkeun dina basa Korea nganggo Google Chrome.

Upami anjeun ngadaptarkeun nganggo metodeu ieu, anjeun tiasa kalayan gampang ngadaptarkeun.

Eusi basa Inggris henteu sesah teuing, janten upami anjeun henteu nganggo penerjemah

Anjeun bakal tiasa gampang ngadaptarkeun.

Nalika anjeun ningali nagara sambungan / Koréa Kidul dina halaman, klik tombol konpirmasi.

Klik tombol nyieun akun pribadi pikeun ngarobah layar.

Prosés pendaptaran kaanggotaan basajan.

1- Lebetkeun email, setel kecap akses

2- Verifikasi Surélék

3- Tulis nomer telepon anjeun

4- Verifikasi nomer telepon

Nalika netepkeun kecap akses, sahenteuna kedah aya 8 karakter.

Sareng kedah ngandung sahenteuna hiji angka sareng hiji huruf kapital.

Nalika anjeun ngalengkepan sadaya léngkah di luhur, prosés pendaptaran primér parantos réngsé.

Kumaha kéngingkeun diskon fee nganggo Binance Referrals saderhana pisan ngalangkungan tautan kode rujukan.

Anjeun ngan ukur kedah ngadaptar, janten kami nyarankeun yén anjeun ulah hilap pikeun neraskeun.

Saatos éta, pikeun neraskeun perdagangan berjangka, anjeun kedah ngalangkungan verifikasi identitas sareng verifikasi OTP saatos ngadaptar.

Fee Exchange Binance 20% Diskon Signup Referrer J24I6ZG2

2. Kéngingkeun diskon tambahan 25% sareng BNB

bnb coin, biasa katelah Binance Coin, mangrupikeun koin anu diciptakeun ku Binance Exchange.

Harga koin bnb ogé parantos naék pisan dibandingkeun sareng awal.

Salaku Binance Exchange tumuwuh, nilai bnb koin ogé rising.

Pikeun ngajantenkeun koin bnb ieu sayogi pikeun seueur jalma, kami nempatkeun diskon pikeun biaya dina Bursa Binance.

Diskon 2022% dugi ka 7 Juli 13.

Kusabab periodena pondok, mangga mangpaatkeun kauntungan fee ieu.

Ayeuna kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha kéngingkeun diskon pikeun biaya sareng koin BNb.

Mangpaat diskon fee koin BNB didadarkeun di luhur nyaéta

Lamun ngalebetkeun fee kalawan koin BNB Anjeun, Anjeun bisa mayar fee dina harga potongan ti saméméhna.

Ku kituna, sanggeus nyekel koin BNB

Upami anjeun nerapkeun biaya ku mayar dina BNB, diskon bakal otomatis diterapkeun.

Lamun meuli ngan jumlah diperlukeun tina BNB kalawan USDT di pasar spot,

Biayana sacara otomatis dipotong tina harga diskon 25% tina BNB.

Éta merenah pikeun mikir salaku meuli kupon komisi.

Kumaha nerapkeun saderhana pisan

Biasana dihurungkeun sacara otomatis.

Mimiti, angkat ka halaman akun ku ngaklik ikon jalma,

Mangga pilih nu pangheulana asup.

Tur upami Anjeun salah ngagulung ka handap, anjeun bakal nempo dimana tingkat VIP dipintonkeun.

Kalawan ngagunakeun bnb koin handapeun fee
Aya tombol on off.

Upami anjeun ngaktipkeun tombol, anjeun tiasa nampi diskon fee nganggo koin bnb.

Upami anjeun mésér sareng nahan koin bnb dina kaayaan ieu,

bakal otomatis diganti ku bnb jeung fee bakal dipaké

Diskon fee nurutkeun tingkat VIP

Sareng kauntungan anu béda-béda gumantung kana jumlah koin bnb anu anjeun gaduh.

Jumlahna aya 0 tingkat VIP, ti 9 dugi ka 10.

Waragad turun nalika anjeun level up

Upami anjeun nerapkeun diskon koin BNB di dieu, biayana bakal langkung handap.

1- Kusabab standar pikeun rating up nyaéta ningali jumlah transaksi pikeun 30 dinten sareng ningkatkeun rating.

Ngan kusabab anjeun kerja keras henteu hartosna anjeun bakal naék pangkat.

2- Kusabab jumlah nyekel koin BNB ogé standar

Anjeun kedah nyimpen éta sareng dianggo salaku diskon biaya upami anjeun mikir pikeun ningkatkeun kelas anjeun,

Éta ogé perlu pikeun ngatur jumlah koin.

Tong hilap anjeun tiasa nampi potongan 2022% tina BNB ngan dugi ka 7 Juli 13.

Salila periode diskon, eta disarankeun pikeun ngagunakeun BNB koin pikeun nampa diskon fee.

Upami anjeun tiasa ngirangan sapertos biaya nalika ngalakukeun transaksi, éta mangpaat pisan pikeun dianggo bari ngirangan saloba mungkin.

45% diskon teu mungkin jeung referrals.

Laju diskon maksimum nyaéta 20%, sarta diskon 45% kudu diala ku ngagunakeun rujukan + BNB Coin.

Punten émut ieu supados anjeun henteu kabobodo ku kode rujukan palsu.

Pentingna Diskon Biaya Binance

1- Anjeun tiasa ngaleutikan biaya transaksi ngaliwatan diskon komisi.

2- Biaya transaksi langsung patali jeung laju mulang, nu bisa ningkatkeun laju mulang.

3- Lamun dagang jeung frékuénsi luhur, komisi ogé akumulasi ngaliwatan interest sanyawa, jadi pangaruh ieu salajengna amplified ngaliwatan diskon komisi.

Diskon 20% kanggo komisi dina unggal transaksi ageung.

Anggota kalayan volume transaksi tinggi tiasa nyimpen nepi ka puluhan rébu won per taun.

Prosés pendaptaran rujukan gampang pisan sareng diskon BNB henteu sesah teuing, janten kéngingkeun diskon komisi.

Bybit Exchange Rekomendasi 

Salaku tambahan, Binance sareng dua pagunungan utama, bursa Bybit, dianggo pisan!

Bybit ogé nyayogikeun tautan pikeun ngadaptarkeun diskon maksimal.

Bybit 20% Diskon Ngadaptar Pindah ka tautan rujukan

Kode rujukan Bybit B5QJY (Anjeun kedah ngalebetkeun nyalira nalika ngadaptarkeun aplikasi)

Kami parantos daptar tautan pangénggalna kana tautan diskon bursa cryptocurrency.

Diskon moal tiasa diterapkeun kana tautan anu tos aya, janten mangga ngadaptarkeun nganggo tautan di handap!

bursa pakait tingkat diskonKode diskon (pendaptaran aplikasi input langsung)Pindah ka tautan pendaptaran
Binancediskon 20%.J24I6ZG2link langsung
aduh beatdiskon 20%.18499link langsung
okexdiskon 20%.9623672970link langsung
MEXCdiskon 10%.mexc-bitcoinxxolink langsung
saeutik meunangdiskon 50%.nyeolink langsung
FTX 5% diskon hirupna link langsung