Diskon Ragad Kode Rujukan Binance 20% Cara Ndhaptar minangka Anggota Rujukan

 

Diskon ragad kode rujukan Binance 20% Cara ndhaptar minangka anggota rujukan

Tingkat diskon biaya rujukan Binance Exchange nganti 20% ditrapake kanggo rujukan

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa entuk diskon nganti 20% nggunakake kode rujukan Binance?

Yen sampeyan kepengin nandur modal ing mata uang virtual,

Sampeyan bisa uga wis krungu bab ijol-ijolan 'Binance'.

Semono uga amarga ijol-ijolan iki saiki dadi ijol-ijolan mata uang virtual sing paling populer ing donya.

Dina iki, aku pengin ngenalake introduksi singkat babagan ijol-ijolan iki, kaluwihan sing bisa sampeyan rasakake, lan malah gabung karo Binance.

Binance Exchange, sing digawe ing 2017 lan wis berkembang kanthi cepet amarga boom investasi mata uang virtual,

Saiki diakoni minangka platform utama kanthi kabeh fitur sing ana gandhengane karo cryptocurrency.

Amarga akeh wong ing saindenging jagad nggunakake, iki dianggep dipercaya babagan volume lan keamanan transaksi sing akeh banget.

Sampeyan kudu ndhaptar minangka anggota kanggo perdagangan ing ijol-ijolan iki.

Nalika sampeyan ndhaptar minangka anggota, sampeyan bisa nampa diskon 20% kanthi ngetik kode rujukan.

Binance Exchange nyedhiyakake pangguna karo program rujukan.

We offer kesempatan kanggo entuk bathi karo diskon komisi.

Mulane, yen sampeyan ora kantun kesempatan iki lan nggawe transaksi nggunakake kode rujukan,

Sampeyan bisa entuk manfaat saka diskon ragad persentase dhuwur.

Binance saiki ora ndhukung Korea, mula ana sawetara wong sing wegah nantang tantangan kasebut kanthi gampang.

Kanggo wong-wong iki, kita bakal nerangake carane ndhaptar Binance lan carane nyiyapake basa Korea.

Kepiye entuk diskon 20% kanggo referral ing Binance Exchange

  1. Pindhah menyang homepage registrasi Binance liwat link.
  2. Klik Ndaftar nganggo telpon utawa email.
  3. Ketik alamat email utawa nomer ponsel, banjur ketik sandhi.
  4. Ketik kode verifikasi sing dikirim menyang email utawa nomer ponsel.

1. Ngakses homepage registrasi Binance liwat link.

Ngeklik gambar ing ndhuwur bakal kanthi otomatis nggawa sampeyan menyang homepage sign-up Binance ing ngendi kode referral dilebokake.

Nalika ndhaptar, sampeyan bisa nampa diskon 20% kanggo biaya kanthi ngetik rujukan Binance.

2. Klik Ndaftar nganggo telpon utawa email.

Klik Ndhaptar nganggo telpon utawa email kanggo mlebu layar mlebu.

3. Ketik alamat email utawa nomer ponsel banjur ketik sandhi.

Pilih banjur ketik email utawa nomer telpon sing disenengi, banjur ketik sandhi.

Tembung sandhi kudu paling sethithik 8 karakter, 1 angka lan 1 huruf gedhe.

Yen sampeyan mlebu liwat link ing ndhuwur, bakal kanthi otomatis mlebu ing ID Rujukan ing ngisor iki.

Yen kosong, mangga ketik J24I6ZG2 kanggo nampa diskon ragad 20%.

Aku wis maca lan setuju karo Katentuan Layanan lan Kebijakan Privasi Binance. sampeyan kudu mriksa

Sampeyan bakal ndhaptar, dadi priksa manawa mriksa lan klik Gawe Akun Pribadi kanggo nerusake menyang langkah sabanjure.

Yen layar iki katon, geser panah ing ngisor iki kanggo cocog teka-teki.

4. Ketik kode verifikasi sing dikirim menyang email (utawa nomer ponsel).

Kode verifikasi bakal dikirim menyang email utawa nomer ponsel sing sampeyan lebokake.

Yen email durung teka, priksa folder spam sampeyan.

Sawise ngrampungake kode verifikasi, ndhaptar Binance pisanan rampung.

Kanggo nerusake dagang berjangka, sampeyan kudu ngliwati proses otentikasi identitas lan otentikasi OTP sawise ndhaptar.

Verifikasi identitas bisa ditindakake nganggo KTP, paspor, utawa SIM.

Otentikasi poto-poto uga dibutuhake, lan Google OTP kudu disetel minangka setelan keamanan ganda.

Mangga deleng video ing ngisor iki kanggo otentikasi ID lan cara registrasi OTP.

Metode setelan basa Korea Binance Exchange

Saiki, dhukungan basa Korea wis dihentikan ing Binance, lan akeh wong sing ngalami ora nyaman.

Amarga Undhang-undhang Khusus Komisi Layanan Keuangan Republik Korea, Korea

Larangan nggunakake won Korea, larangan bisnis karo warga negara Korea, larangan nggunakake basa Korea

Dhukungan basa Korea wis mandheg ing Binance amarga ana masalah ing tagihan kasebut.

Nanging, ana cara kanggo nggunakake Binance Exchange ing Korea nggunakake Chrome.

Setelan Korea versi PC

Pisanan, sampeyan kudu nginstal Chrome ing komputer.

Telusuri Google utawa Naver kanggo Chrome, utawa klik link ing ngisor iki kanggo ngakses situs download

Instal Google Chrome.

https://www.google.com/chrome/

Sabanjure, ngakses homepage Binance.

Yen sampeyan klik-tengen ing papan kosong ing homepage Binance, menu bakal katon.

Ing antarane, klik Translate to Korean.

Banjur Chrome bakal kanthi otomatis nerjemahake homepage Binance menyang basa Korea.

Yen sampeyan pengin bali menyang basa Inggris, klik lambang sing ditampilake ing gambar ing sisih tengen garis alamat.

Klik ing basa sing dideteksi kanggo bali menyang basa asli

Yen sampeyan ngeklik Korea ing sisih tengen maneh, bakal diterjemahake menyang Korea.

Setelan Korea versi seluler

Pisanan, download Chrome saka Google Store utawa Apple App Store ing telpon.

Sawise sampeyan wis ndownload kabeh, bukak Chrome lan ngakses homepage Binance.

Bakal ana telung titik ing pojok tengen ndhuwur utawa ngisor.

Klik ing telung titik lan menu bakal katon, gulung mudhun kanggo nerjemahake.

Pilih Translate lan Chrome bakal miwiti nerjemahake kanthi otomatis.

Yen sampeyan pengin ngganti maneh, mung klik View Original kanggo bali menyang Inggris.

Pentinge Diskon Ragad Exchange Binance

Akeh investor nggunakake Binance

Pentinge diskon ragad asring diabaikan.

Kaya pepatah lawas, ngumpulake bledug iku gunung.

Yen sampeyan mikir babagan ing short term, sampeyan bisa uga ora mikir iku sampah Fees, nanging

Investor sing nandur modal kanggo jangka panjang bisa mbayar biaya sing sithik.

Aku sampeyan ngerti banget yen bakal dadi jumlah sing ora bisa diabaikan.

Yen sampeyan entuk diskon ragad, kanthi nyuda biaya transaksi ragad,

Jumlah sing metu minangka ragad bisa diganti karo jumlah investasi, kang bisa nambah tingkat bali.

Lan nalika sampeyan nandur modal kanthi frekuensi dhuwur, komisi kasebut uga ditambah, dadi

Yen sampeyan njupuk kauntungan saka diskon komisi, efek compounding luwih amplified.

Kajaba iku, ing kasus investor gedhe, nalika dagang

Kanthi dhuwit sing akeh, aku bisa nandur modal luwih akeh.

Aku ana akeh kasus sing ragad ana sampah.

Nanging, yen sampeyan njupuk kauntungan saka diskon ragad kene lan nandur modal jumlah gedhe

Sampeyan bisa nyimpen nganti puluhan yuta won saben taun,

Sampeyan bisa ngrasakake pengalaman kanthi lan tanpa diskon komisi 20% kanggo saben transaksi.

Tingkat diskon biaya rujukan Binance Exchange nganti 20% ditrapake kanggo rujukan

Proses ndhaptar dadi anggota kanthi ngetik kode referral gampang banget lan gampang.

Dadi manawa kanggo njupuk kauntungan saka diskon 20% ing biaya.

Yen sampeyan ndhaptar tanpa ngetik kode rujukan nalika ndhaptar,

Amarga sampeyan ora bisa njupuk kauntungan saka diskon 20% ing biaya mengko,

Entuk kode diskon 20% nalika sampeyan pisanan ndhaptar dadi anggota

Disaranake nyuda komisi kanggo nambah bathi.

dagang berjangka

ragad dhasar

Diskon rujukan

diskon dhuwit recehan BNB

Diskon ing dagang BUSD

watesan

0.02%

0.018%

0.018%

0.012%

rega pasar

0.04%

0.036%

0.036%

0.03%

dagang berjangka

ragad dhasar

Diskon rujukan

diskon dhuwit recehan BNB

Diskon ing dagang BUSD

watesan

0.02%

0.018%

0.018%

0.012%

rega pasar

0.04%

0.036%

0.036%

0.03%

Bentenipun antarane Binance BUSD lan USDT

Diskon ragad adhedhasar status VIP uga kode rujukan.

Diskon ragad tambahan bisa uga kasedhiya.

Ana tingkatan saka VIP 0 nganti VIP 9 ing Binance,

Ana entuk manfaat sing ragad sudo minangka undakan munggah.

Keanehan program VIP Binance yaiku volume dagang sing luwih dhuwur ora mesthi nyebabake tingkat sing luwih dhuwur.

Kanggo ngunggahake level VIP, koin Binance dhewe, BNB Coin, digunakake kanggo saben level.

Sampeyan kudu terus-terusan nyekel jumlah tartamtu lan ngatur jumlah dhuwit recehan BNB.

Minangka conto perwakilan, supaya bisa ketemu level VIP 1,

Volume dagang kanggo 30 dina kudu luwih saka utawa padha karo 1,000,000 BUSD;

Kepemilikan dhuwit recehan BNB kudu luwih gedhe tinimbang utawa padha karo 25 BNB.

Dina iki, kita ndeleng tandha-tandha kode rujukan Binance lan keuntungan diskon ragad kanggo tingkat VIP.

Yen sampeyan durung ndhaptar Binance, mangga mlebu liwat link iki lan entuk diskon 20% kanggo biaya.

Kajaba iku, akeh wong nggunakake Bursa Binance lan Bursa Bybit, yaiku rong pagunungan utama.

Ora mung ijol-ijolan Binance, nanging uga ijol-ijolan Bybit.

We nyedhiyani link kanggo 20% diskon ing Fees.

Link pendaftaran diskon 20% Bybit

Yen sampeyan mlebu karo PC, yen sampeyan ndhaptar anggota liwat link

Sampeyan bisa ndeleng manawa kode kasebut kanthi otomatis mlebu ing kode rujukan,

Ing kasus seluler, sampeyan kudu ngetik dhewe.

Ketik kode rujukan Bybit B5QJY lan entuk diskon 20% kanggo komisi

Kita pengin sampeyan investasi sukses.