Како да депонирате крипто валута за Binance

Како да депонирате крипто валута за Binance

바이낸스 암호화폐 입금 방법 설명 이미지1

Домашна размена -> Бинанс

За да користите Binance, странска размена, треба да ја преместите вашата виртуелна валута од домашната размена.

 

1. Монети за крипто валута што треба да ги депонирате на главната страница на Бинанс> Кликнете на депозит

2. Кога ќе се појави соодветната адреса на паричникот за крипто валута, копирајте ја.

* Забележете дека ако депонирате на погрешна адреса, ќе ја изгубите.

3. Залепете ја копираната адреса на паричникот во домашната размена, внесете ја количината и повлечете ја

  1. Депозитите за бинансии ќе бидат завршени во рок од еден час и ќе можете да купите разни монети со депонираната крипто валута.

 


바이낸스 45% 할인 회원가입 타이포그래피 이미지

До 20% попуст на препораките за Binance

Leave a Reply

%d bloggers like this: