Ardhmërinë e Binance

바이낸스 선물 텍스트 이미지

 

Ardhmërinë e Binance

Metodat e Depozitimit dhe Tërheqjes së Llogarisë Marzhë të Marrëveshjes së Futures

Për të përdorur shërbimin e ardhshëm / margjinë

Portofoli i Binance

Lëvizni fondet në një portofol marzhi të ardhshëm duhet ta besh

Si një portofol dhuratë ose portofol diferencë

Për të lëvizur pronat tuaja

Binance në faqen e dhuratave poshtë djathtas butonin e dërgimit klikoni mbi Ju lutem

Pas futjes së shumës që dëshironi të transferoni në të ardhmen dhe marzhin,

Klikoni në butonin Submit Confirm Ju lutem

Fondet më pas do të zhvendosen në të ardhmen dhe kuletat diferencë.

Ardhmëria e Binance / Diferenca në Marzhë

Kam përdorur tregtinë e marzheve të BitMEX shumë.

Ka shumë njerëz që përdorin Binance Futures tani.

Gjithashtu, në rastin e BitMEX, transaksionet bëhen në BTC,

Kur çmimi i Bitcoin bie edhe kur nuk tregtohet

Pasuritë mund të ulen.

Por Binance

e barabartë me dollarin dhe vlerën 1: 1

Tregtimi i USDT, një Bitcoin i qëndrueshëm sepse duke bërë

Nëse nuk bëni tregti, nuk humbni para.

바이낸스 20% 할인 코드 이미지

Regjistrohuni për Kodin e Binance Discount / J24I6ZG2

Dhurata

1. Tabela e tregtimit

Binance Margin përdor grafikët e këmbimit spot

Në rastin e të ardhmes, klikoni në derivatin e mësipërm

Tabela e ardhshme e kriptomonedhave dhe tabela e ardhshme e bazuar në USDT

mund të shihen veçmas

Gjithashtu, në rastin e diferencës, e shkurtër (shitje e shkurtër) nuk është e mundur.

Mund të tregtoni vetëm pozicione të gjata (të shkurtra).

Per kete arsye

Si shitja e shkurtër ashtu edhe shitja e shkurtër është e mundur tregtimi i të ardhmes te

kryesisht të përdorura ju jeni duke bërë

2. Shumëzuesi maksimal i vendosjes së levave

Dallimi më i madh midis tregtimit të Binance Futures / tregtisë së marzhit është

Shumëzuesi maksimal i nivelit të përcaktuar është

Ekziston një kufi deri në 10 herë tregti / izolimi i marzhit dhe 3 herë crossover.

Tregtimi i të ardhmes / Bitcoin deri në 125x, Shumica e altcoins janë deri në 50x

Në dispozicion.

바이낸스 선물 마진 레버리지 조절 방법 이미지

 

3. Interesi

Tregtimi i të ardhmes përdor fondet e përdoruesit për të tregtuar

Huazoni farat për diferencë

Ju mund të merrni një pozicion të gjatë me levën e shumëfishit të dëshiruar.

Sidoqoftë, pasi është një metodë huazimi, duhet të paguani interes.

Interesi është i ndryshëm dhe nëse merrni hua

Sepse nuk është i lirë për sa i përket interesit vjetor

Shumica e tyre përdorin tregti të së ardhmes.

Si të rregulloni nivelin e marzhit të të ardhurave të binance

Binance manualisht

Ju mund të rregulloni nivelin e ardhshëm dhe marzhin tuaj të tregtisë.

 

레버리지 이미지

 

në krye të faqes

duke treguar shumën e levave një kuti të verdhë

kliko Thjesht duhet ta rregulloni.

Mund ta rregulloni rrëshqitësin duke lëvizur kursorin ndërsa e shtypni.

Përndryshe, mund ta rregulloni duke e futur direkt.

Në këtë pikë, duhet të theksohet se

Sa më i lartë leva, aq më i lartë është rreziku i likuidimit. është pika.

Fillestarët nuk janë zmadhim i lartë nga zmadhimi i ulet

Ne ju rekomandojmë që ta ngrini ngadalë.

Zakonisht fillon nga 5-10 herë.

Mbyll Pozicionin e Ardhmërisë së Marzhinës së Binancës

Kërkohet bilanci i marzhit nën kufirin e mirëmbajtjes

Likuidimi ndodh kur bie bëj

 

Bilanci në llogarinë tuaj të Binance Futures është bilanci juaj i marzhit,

Përfshin humbjet (PnL) dhe fitimet e parealizuara.

 

Prandaj, vlera e bilancit do të ndryshojë sipas humbjes dhe fitimit.

për të mbajtur një pozicion

Marzhi i mirëmbajtjes është minimumi i kërkuar.

 

Marzhi i mirëmbajtjes ndryshon në varësi të madhësisë së pozicionit të përdoruesit.

Pozicionet më të mëdha kërkojnë më shumë diferencë mirëmbajtjeje.

 

Likuidim i detyruar / thirrje diferencë

바이낸스 마진 선물거래 포지션 청산

në fund të faqes së majtë skeda e pozicionit Nuk është kjo.

Ju mund të kuptoni rrezikun e likuidimit të pozicioneve tuaja aktuale.

 

nëse Kur raporti i marzhit arrin 100%, pozicioni është

likuidim i detyruar do të bëhet

 

Ulje e tarifës së dhuratës

Në të ardhmen, zbritja e komisionit prej 20% bëhet tepër e rëndësishme.

Për shembull, nëse investoni 1 milion të fituar me një diferencë 50 herë

Ekziston një tarifë për 1 milion të fituar * 50 herë më shumë se tarifa, jo për 1 milion të fituara.

 

Përveç kësaj, për shkak të natyrës së tregtimit të së ardhmes, ajo tregtohet shpesh.

Tarifat paguhen sa herë që bëhet një transaksion.

Nëse vazhdoni të tregtoni

Këto tarifa do të sjellin një ndryshim të madh.

 

바이낸스 20% 수수료 할인 가입

Kodi i Regjistrimit të Uljes së Tarifës së Binance

J24I6ZG2

%d bloggers like this: